כשלהורים יש ולא רוצים לעזור!

suzi35

New member
כשלהורים יש ולא רוצים לעזור!

זה באמת כואב כשלהורים לא אכפת!!ו suzi35 ו√ למיקי! זה כואב ומרגיז כאשר רואים שלהורים יש כסף ורכוש והם לא מעוניינים לעזור. ולפעמים הם עוזרים כאשר ממש לא צריך את עזרתם ובשטויות שנותנות לך להרגיש שהם מבזים אותך. לדעתי, ההורים צריכים לעזור כמה שניתן מבלי לפשוט את עורם, ומבלי דרשנות בלתי פוסקת מצד הילדים. אבל אם הורה רואה את ילדו נאבק ונאבק ולא מגיע לשום דבר בגלל המצב הגרוע בארץ, ויש להורה רכוש אז חוסר עזרה זה פשוט מגעיל, בעיקר אם לו עזרו בזמנו והוא לא טורח לכבד את זכרם של אבותיו בכך שהוא עוזר לדור הבא. זה לא חוכמה ילד מתחתן שייסדר, זה מאוד קשה להסדר בעולמנו ולמעשה תמיד היה קשה אז למה לא לעזור? אם אפשר!!

בוקר טוב לכולנו שיהיה יום נפלא ../images/Emo140.gif

סוזי שלום וברוכה הבאה. על מנת שלא יגמרו הדפים נא לשרשר הודעות ולא לפתוח הודעה חדשה במתן תשובה לחברות הפורום. נושא מיוחד בלבד אמור לפתוח שרשור חדש. אם אינך יודעת אז כך : אם קראת הודעה ורוצה לענות עליה או להצטרף אל הדעות הנרשמות לחצי מתחת על "הוספת תגובה" וכך תוכלי לשרשר את התגובה. ברוכה הבאה ושהיה נעימה סיגליהיא

בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo140.gif לכוווולם....

אולי נתחיל את הבוקר בבדיחה???
בחור אחד...
ואז הם החליטו להתחתן.......
חמותו.....
.....
ש ש ש ש ... טוב, לא חשוב. אני גרועה בבדיחות... אני קופצת שנייה לאוטו להביא משהו...
יום הכי שבהכי שיהיה לכולם

בוקר טוב לך יקירתי ../images/Emo6.gif

עצם זה שניסית כבר הצחקת אותי יהההה הורסת בדיחות שכמותך.

הגנובה

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

טוב, לפחות ניסית
אני יכולה רק להרגיע אותך ולאמר שאם ההתמדה צוברים ניסיון ובסוף זה מצליח

miki49

New member
תודה על התגובה סוזי,

מה שהכי כואב שכל אגורה שיוצאת מכיסנו - הם עושים לנו חשבון, כמה זה עלה ולמה? אפשר לחשוב שהם נותנים משהוא?

נזכרתי עציון../images/Emo8.gif

זה היה בהקשר של ה "לבד". לפני מספר שנים החלטנו אני ואימי לנסוע ל "ירח דבש" מחודש
(אחרי ברוגז
של חודש ימים). היות ומעולם לא היינו מ "כובשי טורקיה" הצטרפנו לנסיעה מאורגנת עם עובדי עיריית אילת. נפלנו באוטובוס של "מופרעים"
ו"קרועים"
על כל הראש. לי באופן עקרוני מאוד התאים ואימי היתה בשוק מימני(אבל זה שייך לסיפור אחר
). בזמן עליה לאוטובוסים היתה שם מהומה גדולה וכולם נפרדו מכולם כאילו עזבנו את הארץ. היה שם זוג (בעל ואישה די בוגרים) ועכשיו צריך לתת לדמיון דרור: האישה : "נשמה תגעגע אליי?" האיש: "אני כבר מתגעגע?" האישה: "אני אוהבת אותך, תשמור על הילדים, אני אתקשר כל יום". האיש : כן, כן, גם אני אוהב אותך (והפרצוף מה זה איכה מהדכאון שחבל על הזמן , אני ממש האמנתי לסצינה הזו) נשיקות, חיבוקים והבעל אומר: "תזכרי שאת משאירה אותי לבד לבד" (וממש עושה סימנים של בכי) ה ל ב ש ל י נ ק ר ע !!! האישה הסתובבה ועלתה אל האוטובוס כשלפתע כל האוטובוס מתפוצץ מצחוק: הבעל ה"גזור" הזה ברגע שאישתו הפנתה את הגב רץ לאורך האוטובוס והתחיל לרקוד ולצהול בצעקות של שמחה : "לבד, ל ב ד , לבדדדדדד, לבד, לבד". וכל מילה נוספת מיותרת !

ועכשיו אני בקריזה../images/Emo46.gif

הגיס היקר שלי
(במרכאות כפולות ומכופלות אדם מגעיל
, איחס כפול מליון
) ש אם נתחשבן איתו לא מגיע לו עזרה במיל´
, יצא את הבית לתקופה של כמה חודשים, וגיסתי החסודה והענוגה
(גם במרכאות לא להתלהב צלפוחית, צבועה ודבל פייס) זקוקה לעזרה עם התינוקת. טוב, אין מי שיעזור וחשבתי אתמול שזה חד פעמי. אבל מסתבר שלא
, והיא בונה עליי לפחות פעמיים בשבוע. אז אני בדיכאון
כי לא סירבתי
(איך אפשר לסרב לה ? היא ממש אומללה ומצבה ממש בפח) היות ומצבה הכלכלי כל כך קשה שאינו מאפשר רכישת עזרה מבחוץ. אז... תצחיקו אותי
קצת עד שיעבור לי הדכאון.

הגנובה

New member
אני גרועה בבדיחות../images/Emo163.gif

אבל ברגע שישלחו לי כמה במייל - אעביר אותם אלייך
בינתיים -

בדיחה ראשונה

זוג נשוי נוסע בכביש המהיר במהירות המותרת של 90 קמ"ש. הבעל נוהג. האישה מסתובבת לכיוונו ואומרת לו: "יקירי, אמנם אנחנו נשואים 15 שנים אבל אני רוצה להתגרש". הבעל בשקט מוחלט מגביר את המהירות ל- 100 קמ"ש. "אל תנסה לשנות את החלטתי", היא אומרת, " יש לי מאהב והוא יותר טוב ממך במיטה". עדיין בשקט מוחלט מגביר הבעל את מהירות הנסיעה ל- 120 קמ"ש. "הוא החבר הטוב ביותר שלך, המאהב שלי", אומרת האישה. הבעל לא אומר דבר ומגביר את המהירות ל- 130 קמ"ש. "אני רוצה את הבית", היא ממשיכה, "את הילדים ואת חשבון הבנק". המהירות מוגברת ל- 140 קמ"ש. "אתה לא רוצה כלום?", שואלת האישה. "לא", עונה הבעל. " יש לי כאן את כל מה שאני צריך". "ומה זה שאתה צריך?", היא שואלת. הבעל מכוון את רכבו לגשרון, ושנייה לפני שהוא מתנגש בו הוא עונה לאישה: " ל י יש את הכרית אוויר".

בדיחה שניה

ילד אחד נכנס למכון ליווי כאשר אחריו נגררת צפרדע מעוכה קשורה בקולר ושואל את נערות הליווי למי מהן יש איידס. נערות הליווי מסרבות לענות אך לאחר שהילד מתווכח כי הוא רוצה לשכב עם נערת ליווי שיש לה איידס ושם סכום כסף מכובד על השולחן, אחת מהנערות ניגשת אליו ומסכימה "לי יש איידס". הילד ונערת הליווי נכנסים לאחד החדרים ועושים את שלהם . כאשר הילד מסיים ויוצא החוצה שואלת אותו נערת הליווי "תגיד ילד יש לך עכשיו איידס למה היית צריך את זה?" עונה הילד "עכשיו בבית אם אני שוכב עם העוזרת היא מקבלת איידס?" עונה נערת הליווי: "כן". ממשיך הילד "אבא חוזר בערב מהעבודה שוכב עם העוזרת ומקבל איידס?" עונה נערת הליווי "כן". ממשיך הילד " אמא מגיע מאוחר בלילה שוכבת עם אבא ומקבלת איידס?" עונה נערת הליווי "כן." ממשיך הילד "החלבן בא בבוקר שוכב עם אמא ומקבל איידס?" עונה נערת הליווי "כן". מסיים הילד " החלבן דרך עלי ומעך לי את הצפרדע!"

עוד בדיחה

שוטר עצר נהג שעבר ברמזור אדום. הוא מבקש ממנו רשיון נהיגה, הבחור עונה: "אין לי", מבקש רשיון רכב, הבחור עונה: " אין לי", מבקש תעודת ביטוח, הבחור עונה "אוי, מצטער, גם את זה אין לי". אומר לו השוטר להמתין שניה, והולך לניידת להזעיק את הקצין התורן מהתחנה. הקצין אומר לו להמתין שם ולהחזיק את החשוד. מגיע הקצין, פונה לעבריין התנועה ומבקש ממנו את רשיון הנהיגה שלו, הבחור עונה "בבקשה". מבקש ממנו את רשיון הרכב, הבחור עונה "בבקשה". מבקש את תעודת הביטוח, הבחור עונה.. "בבקשה".. אז הקצין אומר לו - "תגיד לי, אז מה השוטר אמר שאין לך רשיונות??" "לא יודע" , עונה העבריין, "תכף הוא גם יגיד לך שעברתי באדום"......

למעלה