כשלהורים יש ולא רוצים לעזור!

הגנובה

New member
כי למרוקאים אין מבטא כשהם

צוחקים

בולי27

New member
דווקא צוחקים על הונגרים/רומנים

ולא על רוסים.... (ואני חצי רומניה אז מותר לי....
)

כל הכבוד לך, זה היה בהחלט מצחיק ../images/Emo6.gif

וזה מה שמספרים בפורום ההוא שלכלכו עלינו לפני שבועיים? תמשיכי בבקשה

הגנובה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הגנובה

New member
גדול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif זה הולך

לתפוצת הדוא"ל שלי
!
!
!|

זה התפרסם היום

כי כבר קבלתי התקפה בדוא"ל של שתיים כאלה. ו... שלחו לי את זה: > > חשוב ביותר !!!!!!!!!!!! > > נא להעביר את המסר הבא לכל הנשים (או גברים) שאתם מכירים!! > > > > שבע נשים מתו אחרי ששאפו דוגמית חינם של בושם שנשלח אליהם בדואר. המוצר היה > > רעיל. > > אם אתם מקבלים דוגמיות חינם בדואר של קרם לחות , בושם וכו´ יש לזרוק את זה > > מייד. > > הממשלה חוששת כי מדובר במעשה טרוריסטי . הם לא רוצים להודיע על כך בחדשות > > מפני שהם לא רוצים לגרום לבהלה, או לתת לטרוריסטים רעיונות חדשים. > > > > תשלחו את זה לכל החברים והמשפחה שלכם. נו, מה דעתכם? אולי בועז שרעבי קיבל קריזה על כל הנשים ולא רק על השכנה שלו?

בולי27

New member
זו סתם שמועה שהתפשטה במיילים!

לפי בדיקתי אין צו איסור פרסום על דבר כזה.... ולכן זה כנראה לא נכון!!!!

יפה, יפה, בעלי היה שם לבנה על הגז

ומשאיר אותי עם הכרית ועם הגשר כבר במשפט הראשון. למה אני אמורה להרגיש לא טוב? הגיס הזה נתן לי לאכול חול וחצץ במשך שנתיים, היה מתייחס לבעלי כמו אל זבל, בעלי הגיע מגיע מיום עבודה (היה עובד איתושותפים באותו עסק וברוך השם נפרדו) אבל וחפוי ראש, מקנא בו עד עמקי נשמתו. גיסתי היתה מרכלת ומרכלת כמו תגרנית בשוק, מתקשרת ללא הרף ומספרת מי עשה לה ולמה, לא הייתה שוקטת לרגע. (עד קבילה בפרצוף) אז היום אני אמורה לבוא איתם חשבון לא? לא !!! ואין לי מושג למה!

עציון

New member
טוב. זה סיפור הנפוץ על הגברים

השמחים לשלוח את אישתתם לחו"ל או להבראה רבת ימים בארץ. יש שלב מסויים שאקט זה בריא לשניהם. אילת? לא זוכר מתי הייתי שם לאחרונה....

למעלה