כשלהורים יש ולא רוצים לעזור!

הגנובה

New member
איזה קטע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בדיוק אותו הדבר קרה לנו עם המורה לתנ"ך.... קראו לה גולדה - היא היתה מאוד מבוגרת, מגושמת... כשהיא דיברה שתי השורות הראשונות פתחו מטריות
- מעולם לא ראיתי בן אדם עם כל כך הרבה רוק
(אאייייייחחחחחחחססססססס
) - אותו תרגיל עשינו לה - אבל אנחנו נכנסנו לשירותים... כשהיא יצאה לקרוא למנהל הסתכלנו מהחלונות איך היא צועדת - זה נראה כמו קרנף צולע
(מסכנה... עכשיו אני יודעת כמה היינו נוראים...) - היא חזרה עם המנהל וכולנו ישבנו בכיתה עם ספרי תנ"ך פתוחים - בשקט מופתי
- השקט שלנו עורר חשדות רציניים אצל המנהל והוא נורא כעס - אבל זה לא הפסיק אותנו מלהתפוצץ מצחוק
יום אחד תלינו לה טמפון טבול בפטל על הלוח - כשהיא כתבה על הלוח זה נראה כמו מישהי שמתחננת לרצוח את הלוח עם הגיר - היא כתבה בעוצמה על הלוח - והוא כל הזמן רעד... תלינו את הקנדום כך שכשהיא תתחיל לכתוב - הטמפון יפול ויישאר תלוי מלמעלה... המסכנה התחילה לכתוב והטמפון נפל... היא כמעט התעלפה... אל תשכחו - זה היה לפני 22 שנה... היא גם היתה מבוגרת - והשמרנות חגגה
בקיצור - היא היתה צריכה לצאת מהכיתה כדי להרגע - ואנחנו התגלגלנו על הרצפה
יש עוד סיפורים - והרבה
יבואו בהמשך

עדו אחד ../images/Emo45.gif וואלה "חרגת אותי"../images/Emo6.gif

המורה מחנך שלי (שהיום הוא קונסול מאוד מפורסם) היה תמיד אומר לי שאני מביישת אותו (הוא הולנדי במקור) ובטח שלא יצא מימני כלום. האיש הזה היה מסתובב עם כפכפים הולנד וגורב גרביון קצר והיינו היינו נשפכים מימנו. בכל פעם שהיה נכנס לכיתה היה חייב לפתוח בבוקר טוב ו : לולי(זה היה הכינוי שלי בהולנדית), החוצה!! לא משנה אם עשיתי לא עשיתי - החוצה ! יום אחד קבלתי עליו את הקריזה ואמרתי "תמות נפשי עם ההולנדי הזה" עשיתי לו ציור גרפיטי עם גירים צבעוניים וכתבתי לו בגדול : ביחיצי´ (בהולנדית זה חזיר). ההוא השתולל והעיף אותי לכל הרוחות, ואמא שלי היתה צריכה לכתוב מכתב התנצלות בשמי ותלו את זה על לוח בית הספר. חזרתי ללימודים והייתי ילדה טובה למשך שבוע שלם!!!! הצלחתי לשכנע את ילדי הכיתה להסתכל על הפלורסנט שמעל ראשו ללא הפסקה וההוא מהפחד שזה עומד לנחות לו על הראש הפסיק את השיעור וקרא לאיש אחזקה. (אני לא הסתכלתי, אני הייתי הילדה הטובה !) לימים, בכיתה י"א נשבר לי ה.... מימנו ועזבתי למסלול אחר, אחרי חמש עשרה שנה עמדתי זקופת קומה מול 250 חברי משלחת מכל העולם ונתתי את ההרצאה (יחד עם גיסי היום) של ה LIFE (ראיתי אותו בכניסה ורציתי לעשות עליו רושם ) כי רציתי להוכיח לו : "מי כאן הלוזר?". בירידתי מהבמה שמעתי את מחיאות הכפיים שלו ואיך הוא השוויץ בי שזאת תלמידתו משכבר הימים. חיבק אותי חזק ונתתי לו כמה רגעים של תהילה (נעעעעעעעע בעין זה לא היה בזכותו)

הגנובה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

המורה לצרפתית שלנו היתה נכנסת לכיתה...על עקבים של 12 ס"מ (לא יודעת איך היא עמדה על העקבים האלה כל היום...)...תופסת את הילד הראשון שלא עמד ליד שולחנו עם שתי אצבעות - כמו שתופסים סמרטוט מלוכלך.... עם קצה הציפרניים - ומלווה אותו עם פרצוף כאילו היא נמצאת בתוך הביוב החוצה... כשזה יצא - היא היתה מנקה את האצבעות שלה במפה שהיתה על שולחנה - והכל עם הבעה של גועל על הפנים...
אתן רואות שאין חדש תחת ה-

הגנובה

New member
רוצה עוד אחד../images/Emo35.gif

המורה להתעמלות שלנו הוציאה אותנו לריצה של 1500 מטר מחוץ לתחומי הגימנסיה... התחממנו, מתחנו שרירים, קפצנו במקום... התחלנו את הריצה וכשיצאנו מתחומי בית הספר... אחרי העיקול הראשון עשינו אחורה פנה... נכנסנו לגלידריה... וחזרנו אחרי 25 דקות בריצה קלה (שהתחלנו אותה קצת לפני העיקול חזרה...)... - המורה חיכתה לנו - אדומה כמו עגבניה מרוב כעס... - כי תמיד יש את ה-
המלשינה...

בולי27

New member
יש לי סיפור דומה....

כל שיעור התעמלות היינו צריכות לרוץ 1500 אז היה מקום מחוץ לביה"ס שצריך לעקוף פעמיים. אז היינו רצות בהתחלה ומתחבאות, כל "הפראייריות" שרצו סיבוב מלא, היו ממשיכות וכשהן היו גומרות את הסיבוב הראשון היינו מצטרפות אליהם לסיום של הסיבוב השני. המורה "עלתה" עלינו והתחילה לחפש אותנו, איפה אנחנו מתחבאות, וכך במקום שעור התעמלות היינו משחקות "מחבואים" עם המורה. אין צורך לציין שהיא היתה חוטפת עלינו את הג´ננה כל שעור מחדש!!!

דיברת על השפרצות?../images/Emo6.gif

לי היה מורה שגם היה משפריץ רוק, וגם מעיף קשקשים עלינו בסבובים עם הראש שלו. איחחחחחחחחחחס

בולי27

New member
חחחחחח.....פותחים את הבוקר

עם מצב רוח טוב.... אז יש לי יש לי יש לי.... גם לנו היתה מורה שקראנו לה "גולדה" כי היא היתה דומה לגולדה. היא היתה המחנכת שלנו. כשיצאנו לטיול שנתי, תמיד הינו צועקים שאם חסר כסף אז נפרוט את המורה (כאילו גולדה=10 ש"ח) והיא לא היתה מבינה למה אנחנו כל הזמן צועקים אחד לשני "תפרוט את גולדה, תפרוט את גולדה" מה שהכי מצחיק זה שאמרנו את זה עשרות אלפי פעמים וזה כל פעם הצחיק אותנו בטירוף כאילו זו היתה פעם ראשונה ששמענו את הבדיחה...

הגנובה

New member
על זה לא חשבנו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עציון

New member
מילה אחת על ג´קי אדרי:

למיטב זכרוני אבא שלו היה פיגורה בעיר. אצלינו, הוא עף כבר בשישית. אהבתי אותו והיתי בקשר איתו שנים ונפגשנו על מגרש הכדורגל באיזור המרכז. לא ידעתי שהוא היה למורה אבל הוא בחור טוב בשורה תחתונה. אהה, ויש לי עוד חבר טוב בעיר. אברהם הרשטיק.(אבא שלו היה לפני שנים רבות יו"ר המועצה הדתית)

../images/Emo6.gifתבוא פה "לתנת לי חיבוקי"../images/Emo24.gif

וואלה עכשיו הזכרת לי את הסידרה "הלב" עם מרקו שחפש את אימו. חצי שעה של חיים שכאלה.
הרשטיק אלא מה?
ג´קי אדרי זה בדיוק מה שדיברת !!

הגנובה

New member
עציון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עכשיו יש לך סיבה ליסוע לאילת...
לסיגלי
- תאמין לי - בשביל זה גם אני נוסעת

עציון

New member
אכן. אכן. שלמה הרשטיק היה אביו...

מה זה, כולם מאילת? אביא, מאיפה אתה מכיר את הרשטיק? וסיגל, את מכירה את הרשטיק? אגב. הרשטיק+אדרי+אנכי מאותה כיתה..... ואדרי, למד כה רחוק מאילת בתיכון.... כולם למדו ב...מרכז שפירא!!!

למעלה