כשלון בטסט שלישי וייאוש טוטאלי!

SnowKitty

New member
כשלון בטסט שלישי וייאוש טוטאלי!

אני כבר ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות... אני בדילמה קשה ולא ממש יודעת מה לעשות.

התחלתי את לימודי לפני קצת יותר משנה דרך בית ספר מסויים בנתניה, למדתי כמה חודשים עם מורה אחד ולקח לי קצת זמן לבנות ביטחון בכביש ובגלל שהמורה היה מאוד מבוקש היו זמנים שהיה לי שיעור פעם בשבועיים
... לאחר כ7-8 חודשים נגשתי לטסט ראשון, הטסט היה אחלה מבחינתי (הרגשתי טוב, לא היתה כל התערבות של הטסטר ולדעתי לא היו לי טעיות, גם המורה שלי טען שאני מאוד מוכנה לגשת והיה קצת מופתע מהדברים שנפלתי עליהם בטסט) אך בכל זאת נכשלתי.. בזמנו המורה ציין שיש מצב שזה היה כישלון "טכני" כי זה היה טסט ראשון והטסט היה ידוע כאחד שלא מעביר טסטים ראשונים...
זמן קצר לאחר הטסט הבית ספר הודיע כי המורה הועבר ללמד על אוטומט ולכן קיבלתי מורה אחר (רכב חדש וממש ממש שונה, מורה חדש להתרגל אליו) ולקח לי עוד כ2-3 שיעורים להתרגל למצב וחיכיתי לזמן טסט שני.
מרוב לחץ הטסט השני היה גרוע (על ה5 דקות הראשונות של הטסט היו לי כמה טעויות של לחץ שידעתי שפישלתי בגדול והכל הדרדר משם...) ידעתי שנכשלתי עוד לפני התוצאה הרשמית ואכן כך היה... מיד קבענו תאריך לטסט שלישי והתקדמנו בריצה קלה לזמן הטסט השלישי...

אתמול היה הטסט השלישי ולדעתי היה אחלה, הפעם הטסטר היה דברן במיוחד והיו לו מיני הערות על כל דבר, אך לא משהו רשמי או רציני ("יאלה, תתקדמי" "תסעי", "תני גז", אני נוסעת במהירות של 40-50 בתוך העיר, מה גז?
ממש הרגיש לי כמו שיעור, אבל אפילו המורה שלי מתערב פחות, ואני נוהגת טוב, לפחות לדעתי ואפילו לדעת שני המורים הקודמים שלי). להפתעתי הרבה (ולהפתעת המורה שלי) נכשלתי בטסט, עדיין לא יודעת על מה (לא שזה באמת משנה), ונורא קשה לי להתנער מהכישלון הזה ולהמשיך הלאה...

וכאן מתחילה הבעיה העיקרית שלי, המורה שלי הודיע כי הוא עוזב את התחום (הוא הודיע מראש ושנינו היינו בטוחים שטסט שלישי, יהיה גם האחרון שלי ולכן לא ראינו בעיה עם זה לגבי הנהיגה שלי) ואני נאלצת לעבור למורה חדש שוב (שלישי במספר!
) ושוב רכב חדש, ומורה חדש (וממה שראיתי, קשה לי להאמין שאצליח להסתדר איתו
) אני שוקלת אם כדאי לי להמשיך בכלל (ברור שכדאי, עד שכבר הוצאתי את כל האלפי שקלים האלה, לא מתאים לי לוותר) והאם כדאי לי להמשיך עם הבית ספר וללכת למורה החדש או לעבור בכלל למורה פרטי/חיצוני...

אני ממש מיואשת ומרגישה שבורה לגמרי... ממש לא חשבתי וממש לא מתאים לי להגיע לטסט רביעי (ובקצב הזה נראה בכלל שאני עלולה עוד להגיע לטסט 5/6/7 וכו').

סליחה על החפירה, הייתי חייבת לפרוק קצת...

ravidmos1

New member
תשובה

קודם כל למרות כל התסכול אסור לך בשום אופן להפסיק ללמוד !!!
השקעת זמן ולא מעט כסף ואת הרישיון תצטרכי במהלך החיים ולכן חובה עלייך לסיים עם זה .
לגבי המורה אכן לא נעים כל הסיפור שלך אבל אין לך הרבה ברירה אלה לקחת מורה ולהשלים את המשימה .
אני אישית ממליץ לתלמיד ללמוד אצל מורה ולא דרך בית הספר ששם מורים מתחלפים .

מקווה שיהיה לך הממון בהצלחה ושתעברי את הטסט הבא !

0bama1

New member
תשמעי ילדה לעבור מורה נהיגה זה לא רע בהכרח ו

זה כמו שתספרי שנסעת בעיר אחרת ,ואת לא מכירה את תנאי הדרך ,תמרורים וכו .הגישה שלך לדעתי לא נכונה .דבר נוסף הבחירה שלך במורה חייבת להיות בחירה נכונה .תראי אני ממש לא מורה נהיגה ,אבל במסר אם תרצי אני יכול לכוון אותך ,באיזה סוג מורה לבחור .אני לא רוצה להתחיל לפרט כאן ,כי יהיו מורי נהיגה שאולי יתנפחו כמו תרנגולי הודו .לדעתי כדאי לך לפנות אלי במסר .אני לא פונה אלייך .

למעלה