כשלון ישראלי ראשון

nitsansh

New member
כשלון ישראלי ראשון

ורד בורוכובסקי סיימה אחרונה במקצה שלה בזמן חלש - 1:00.69 (יותר משניה מהשיא שלה)

קזנובה3

New member
החצי גמר נסגר על תוצאה חלשה מאוד

59.81 של יקעובסון. אך כפי שכבר אמרתי מקודם ורד לא ירדה השנה את הדקה ב100 פרפר מאז אוגוסט 2003. ואין הפתעות בספורט, במיוחד לא בספורט כה דורשני ותובעני כמו שחייה.

nitsansh

New member
חבל... אני מקווה שורד לא תפרוש...

היא צריכה לעשות חושבים אם יש לה את הרצון להמשיך ולעבוד קשה עוד 4 שנים...

קזנובה3

New member
בסידני היא הייתה מקום 19

ותנחש מה הייתה התוצאה שהיא עשתה....................... 59.81 שהיה נותן לה חצי גמר היום

nitsansh

New member
זאתומרת שהיתה ירידה בתוצאות?

זה קורה גם בעוד משחים היום? אם כן, זה סימן שהתנאים בבריכה לא טובים, וכנראה שיהיו פחות שיאים מהצפוי... לגבי ורד... זה לא חדש שב-3 השנים האחרונות היא בירידה, ובשחייה אין מחלוקת כי השעון לא משקר... כמו שכבר כתבתי, ורד נמצאת על פרשת דרכים בקריירה... או שהיא תפרוש (ויש לי חשש שזה עלול לקרות...), או שהיא תמצא את הכוח הנפשי להמשיך לשחות ולעבוד יותר קשה ממה שהיא עשתה בשנים האחרונות... יש מצב שהיא תיסע לשחות בקולג'???

אני לא רוצה לזרוק סתם דברים לאויר.

אבל ורד פשוט אני לא מבין מה ההעיניין כי זה ברור שהיא סופר מוכשרת וברור שהיא בכושר לא רע בכלל .. מה הבעיה?! הלחץ של המשלחת? כאלו מה מנע מצמנה גם עכדיו וגם באתונה לתוצאות טובות?

nitsansh

New member
מי שלא טורח בערב שבת - אוכל אותה

בשבת... תרגום: מי שלא עובד קשה 4 שנים בין אולימפיאדות, לא מצליח באולימפיאדה.

וואי אחי - זה כ"כ נכון!!

אבל יש לזה עוד צד. יואב גת - עובד(עבד) כמו חמור! והיה לא רק לאחר הכשרונות הגדולים שהיו פה אלא גם סוס עבודה רציני. פרש מיכוון שראה שיש כמה אנשים שהוא נמיצח אותם באופן קבוע בגדול פתאום יום בהיר אחד עברו אותו - לטענתו סמים. פשוט חרמנות עליו הוא כ"כ מוכשר.

nitsansh

New member
כישרון זה לא מספיק...

יש אימרה ידועה: הצלחה באה לפני עבודה רק במילון... משהו לא טוב קרה עם ורד ב-3 השנים האחרונות (זה התחיל עם הנסיעה לאוסטרליה), והכשלון לא בא כרעם ביום בהיר... אני לא אופתע אם ורד תצטרף לאיתן אורבך ויואב גת בקרוב... הלוואי והיא תמצא את המוטיבציה להמשיך ולהשקיע יותר, כי בספורט מקצועני אין מצב ביניים: או שעושים 100% מאמץ בשביל להצליח, או שלא עושים בכלל...

שלומנה

New member
חד משמעי

אין ספק כלל שבחירת הספורטאים הייתה לא נכונה . כפי שציינתי לא פעם , צריך לתת לצעירים את הניסיון את השיפשןף לקראת השנים הבאות . בבריכה : שי לבנת , שלו איילון אולי אפילו תום בארי החזיסט אבל למה לשלוח את ורד ואנה , שאין לי דבר נגדם , שלא ברמה , מבוגרות - פשוט בזבוז כסף ומחשבה לא נכונה . חבל !!!!!!!!!!!!

nitsansh

New member
לא חשוב הגיל, חשוב היכולת...

ורד היא השחיינית הכי טובה שלנו, למרות הכשלון היום... (בכלל לא בטוח שאניה תהיה במקום יותר טוב מ-26) אולימפיאדה זה לא מקום ל"שפשוף"... בשביל זה יש מספיק תחרויות במשך 4 שנים בין אולימפיאדות... אין שום ערובה לכך שהשתתפות של שחיין צעיר באולימפיאדה תועיל לו לטווח רחוק... איפה היום עדי ביכמן? מה קרה לקרן רגאל?

שלומנה

New member
אתה טועה

כי האולימפיאדה היא תחרות מטרה , כלומר תחרות שמתכוננים אליה שנים , לכן כן חשוב לתת לחברה הזדמנות להשתפשף הרי שי לבנת היה עושה תוצאה לא רעה ב-400 חתירה ושלו איילון היה מסתדר לא רע עם ה- 1500 חתירה אז למה לא לתת להם לשחות . אולי אפילו תום בארי ומלניק הצעיר יכלו להתחרות ב - 100 ו 200 חזה ולעשות תוצאות לא רעות בדיוק כמו שהנשים שלנו עושות . אפשר לחשוב מה יקרה אם הן ישתתפו באולימפיאדה ולא יצליחו בגדול , זה הרי קורה לרוב הספורטאים שלנו . דרך אגב גם אימונים טובים , תזונה נכונה, לימוד המקצה ןעןד דברים רבים אחרים לא מבטיחים הצלחה אז בטח שהשתתפות לא תבטיח הצלחה אבל היא תתן ביטחון !!!!!! ואחרון חביב , עם כל הכבוד , לא עדי ביכמן ולא קרן רגאל היו הבטחות כמו שי לבנת ושילו איילון .

שלומנה

New member
תראה את ה - 100 חזה

המקצה השני עשה 7 עשיריות לאט יותר מהשיא הישראלי של דב מלניק וגם ב-400 חתירה לשי לבנת היה סיכוי לקחת את אחד המקצים הראשונים .

שלומנה

New member
חד משמעי

אין ספק כלל שבחירת הספורטאים הייתה לא נכונה . כפי שציינתי לא פעם , צריך לתת לצעירים את הניסיון את השיפשןף לקראת השנים הבאות . בבריכה : שי לבנת , שלו איילון אולי אפילו תום בארי החזיסט אבל למה לשלוח את ורד ואנה , שאין לי דבר נגדם , שלא ברמה , מבוגרות - פשוט בזבוז כסף ומחשבה לא נכונה . חבל !!!!!!!!!!!!

misha7777

New member
אכזבה גדולה

ורד יכלה לעשות זאת אבל לא הצליחה כישלון ראשון באולמפיאדה נותר לה עוד 200 מעורב

למעלה