כשלון של מי.

מקסים 45

Well-known member
כישלון של נתניהו?
מודעין?
מי צריך להתנצל? לשלם בראשו?
זהותו של מפקד יחידה 8200 נחשפה עקב "שובל אלקטרוני" שהותירה הוצאת ספרו של הקצין.

נסיך.333

Well-known member
ברור שביבי, הוא הראש..
אגב, בארוע הדריסה אתמול (שאני מגנה) הוא גם אשם, הוא הראש..

משתפרת1

Well-known member
תקלה ברכב החדיש- טוען פרקליטו של החשוד בדריסה. אני מקווה בכל לבי שהוא צודק.
כעת בחדשות אמר סירוטקין הדורס שנתקעה דוושת הגז. הרכב האיץ והוא זיגזג כדי לא לדרוס.
בוחני התנועה שללו תקלה ברכב.
סרטון של הנוסעים ברכב מראה שהם צועקים לו לעצור, והוא עונה "נתקע לי הגז". זה מחזק את גירסת הנהג.

Harrington

Well-known member
מנהל
ברור הנהג הוא ביביסט, רק חבל שהעובדות קצת בילבלו את המאשימים כשנודע שהייתה תקלה ברכב.
המילה "כשנודע" בעייתי קמעה, כאשר בס"ה מדובר בהצהרת עורך דינו של הדורס, שכמובן יש לו אינטרס מובהק להעלות גרסה שפוטרת את מרשו מכל אחריות :). אגב אין לי מושג אם הדברים נכונים אם לאו וקטונתי מלדעת לבדוק זאת, אבל לפחות לפי סרטון אחד שפורסם (בה רואים את הרכב מאיץ משמעותית לאחר הדריסה ולכאורה בורח מהמקום), אני ממש לא כל כך רואה שם תקלה כלשהי שיכולה הייתה לגרום לאירוע.

אבל תכל'ס זה לא כל כך משנה. כלומר זה ישנה בהליך הפלילי אם וכאשר ייפתח נגד האיש. עד אז, אנשי ימין 'יזכו' אותו ו/או יאשימו את ההולכים על הכביש ואנשי שמאל ירשיעו אותו ויקבעו שראש הממשלה וחלק משריו אשמים ישירות באירוע. קשה לראות משהו שישנה זאת :). למרבה הצער ואולי נכון יותר לכתוב 'מענין לציין', שמאומה מהנ"ל ככל הנראה לא ישתנה גם לאחר ההליך הפלילי. ללמדך עד כמה לציבור הישראלי יש אמון בבתי המשפט (לרבות הצד שמציב עצמו כמגן המערכת נגד כל אפצ'י).

למעלה