כשלושה ימים לפני קו הגמר

בנזין 95

New member
כשלושה ימים לפני קו הגמר

בואו נסכם סיכום ביניים. הוצגו פה יתרונות והחסרונות של המתמודדים, ועל פי אחוז ההשתתפות בפורום, הרצליה היא היא אלופת השרון{סדגש|. בואו נקווה שהרצליה תהיה גם אלופת השרון באחוזי ההצבעה, ובמימוש החלומות של כל אחת ואחד מאיתנו, גם לאחר הבחירות. מסתבר שהרצליה היא עיר פעילה מאד, וכדאי היה לנצל את פעילות התושבים גם בימי רגיעה ולא רק בימי בחירות. לכל אחד ואחת מאיתנו יש את המועמדים הנבחרים שלהם, אך מהרגע שיאמר הבוחר את דברו, נתאסף כולנו כאיש אחד, אופוזיציה או קואליציה, לקידומה ולפיתוחה של העיר, לטיפוח תושביה, והכל תוך שמירה על כבוד האדם, על חופש הביטוי והעיתונות ועל מינהל תקין. יהיו הכישלונות של הקדנציה הקודמת אור אדום לכל מי שיזכה, ולא חשוב באיזה סיבוב. ויהיו ההצלחות של הקדנציה הקודמת אור ירוק לכל מי שיזכה, ולא חשוב באיזה סיבוב. להתראות אחרי הבחירות.

Tami me

New member
הסיום

עוד כמה ימים הבחירות ואני כבר בדרך לחופשה בחו"ל. לכל מי שביקר כאן בחודש האחרון אני רוצה כמה מילות סיכום אכן תקפתי כאן ואולי גם העלבתי מישהו מפעם לפעם אבל לא ייצגתי אף אחד והכל היה למען טובת העיר . אני מקווה כי מי שיבחר יהיה ראש עיריה טוב וכמו שבנזין אומר הכשלונות יהיו אור אדום בשבילו. ולראש העיר גב' גרמן אני רוצה שאם תבחרי שוב שימי במסגרת את הפרוספקט האחרון שלך ותלי אותו על קיר משרדך. כי הדברים שכתובים שם יפים וכדאי שיהיו עשרת הדיברות שלך (והגית בו יומם וליל). במקום להסתתר מאחורי אוסף דברנים (וגם מקללים ומאיימים) רצוי, לטובת העיר, שתתחברי דווקא עם בעלי המקצוע. כי אנחנו כבר במאה ה21 וכדי לא לפגר אחר הערים האחרות צריך מקצועיות ויצירתיות ולא אוסף קשקשנים הצמודים לשמלתך. שתהיה לכולם שנה טובה

למעלה