כשמגיעים אליכם דרך חיפוש בגוגל...

avocumber

New member
כשמגיעים אליכם דרך חיפוש בגוגל...

לפעמים אתם נכנסים לאחד הלינקים האחרים בחיפוש הזה? לדוגמה, הגיעו אליי מחיפוש של ארץ הסמיילים. אוי, זה היה כזה קטע. לפעמים מגיעים אליי דרך חיפושים משונים כאלה, זה הורס אותי! (עיר בטוחה ללכת בלילה... הא??? מה קשור??) אז נכנסתי גם אני לארץ הסמיילים. איזה כיף היה שם. הנה, תראו: http://s-l.kef.li גם לכם קורה? קרה?

avocumber

New member
קורה שאתה נכנס לאתרים אחרים בחיפוש?

אבל אתה לא חופר בהם יותר מידיי? כי זה מה ששאלתי, אבל אמרת שאתה מתעלם ולא חופר בזה יותר מידיי, אז אני תוהה אם אכן לזה התכוונת או שהתכוונת שמגיעים אליך מגוגל, אבל אתה לא נכנס לאתרים אחרים בחיפוש שהם עשו והגיעו ממנו גם אליך... בעצם, המילה "מתעלם" נשמעת חזקה מידיי מכדי להיות האפשרות הראשונה. טוב, אני אחכה לתשובה שלך וזהו.

אני רק מסתכל מהיכן הגיעו בגדול

לא ממש עובר מאחד לשני במידה ויש אתר מיוחד שטרם נתקלתי בו והוא מפנה אליו אני כן בודק אבל בשטחיות ולא מדפדף בו יתר על המידה

לגבי גוגל אני פחות מתרגש

אני יותר אוהב לראות שאתרים או אנשים מסויימים ממליצים או כותבים על הבלוג שלי, ואז זה בכלל מרגש.. לצערי יש מערכות בלוגים שאינן מציגות סטטיסטיקות של "מאיפה הגיעו" ולא ניתן לראות את זה. זו אופציה חשובה לדעתי וחבל שאין כזו.

ע ל ו מ ה

New member
עניתי על זה כששאלת

את אותה שאלה בדיוק לפני חודש
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1516&msgid=76222544 תודה על הלינק לארץ הסמיילים, קיבלתי סחרחורת

avocumber

New member
או קיי, אני *לא* סנילית

ואכן, יש דמיון רב בין שתי השאלות. אולם ברם מאידך גיסא יש גם הבדל. ניואנס. אז שאלתי על החיפושים עצמם, מהם. ועכשיו אני שואלת אם אתם נכנסים בעצמכם לאתרים שנמצאו בחיפוש שדרכו הגיעו (גם) אליכם. זו מעין שאלת המשך. אולי סעיף שהושמט...

ע ל ו מ ה

New member
אה, הבנתי ../images/Emo45.gif

והבאת אותי להבחנה מעניינת. החיפושים שמגיעים אלי לבלוג - לא מעניינים אותי. הם מגיעים אלי כי יש אצלי את מילות המפתח של החיפוש שלהם, ובכל זאת הם לא מעניינים אותי. או כי הם הגיעו מחיבור של מילים שונות בבלוג שבונות את המשפט שלהם שממש לא מעניין אותי ("תמונות של ילדים עושים סקס") או שהם הגיעו מרשומות שאכן כתבתי, אבל בכל זאת לא מאפיינות אותי (הכי תכוף זה "איך קושרים עניבה", משהו שאכן הזכרתי ברשומה, אבל לא כי זה מתחומי העניין שלי. והשני הכי תכוף זה "אנתרופוסופיה" בגלל שכתבתי רשומה על "למה לא גן אנתרופוסופי"). אז יוצא שמגיעים אלי לבלוג כי גוגל אינדקס נכון. ובכל זאת כל החיפושים אינם קרובים לתחומי העניין שלי ולא מגרים אותי להציץ בתוצאות חיפוש אחרות... מעניין. תודה.

noyy

New member
../images/Emo28.gifתלוי...

הרבה נכנסו [ונכנסים] דרך המילה "פאקצה" אז כן, אני זוכרת גם פעמים שנכנסתי לשאר הקישורים
מעבר לזה, פעמיים מצאתי את הרשומה ההיא מועתקת רק דרך החיפושים האלו... אז צריך לשים לב...

דם דם

New member
כמו שהנץ אמר

אני גם לא מתרגש במיוחד מזה אני עובר ככה ככה ברפרוף לראות מאיפה הגיעו אלי ואם יש אתר שמשך לי את העיין אני נכנס לראות על מה מדובר. למשל: לא מזמן ראיתי שנכנסו אלי דרך חיפוש של המילה "סוסם" והגיעו לרשומה שכתבתי ביום השואה. יש הרבה אופציות לקבל קישור לבלוג בימנו...בלוגרית אחת שמעתי ממנה שאמה שאליה נכנסו דרך חיפוש באתר סקס
אני חייב להודות שזה דיי משעשע

פגעסוס

Well-known member
אם מילת החיפוש מעניינת אותי

אני מסתכל על התוצאות. כבר קרה לי שמצאתי אתרים מעניינים בזכות חיפושים שהובילו לבלוג שלי.

IDODC

New member
../images/Emo9.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1516&msgid=76307547

avocumber

New member
אבל זה לא עונה...

השאלה היא אם אתה נכנס לאתרים אחרים בתוצאות החיפוש שממנו הגיעו לבלוג שלך. לא מה הם החיפושים עצמם.

idodo cohen

New member
אה

לאתרים אחרים שאליהם החיפוש ששלח אליי מפנה? לא, מה אכפת לי מהם?
.

ny22

New member
מנהל
לא, מכיוון שאני נכנס

לתוצאות במנוע החיפוש רק כאשר אני מחפש משהו. כשאני לוחץ על קישור למנוע החיפוש בסטטיסטיקה בבלוג, אני מחפש מאיפה באו אלי, ולא את מה שהם רשמו. אולי יצא לי כמה פעמים להכנס לאחד הלינקים, אבל אני ממש לא זוכר...

Tali1912

New member
אממממ..

לפי כותרת הנושא של הרשומה אני יודעת בערך איזה מילה הקישו בחיפוש. לרוב החיפושים זה על ירושלם או רשומות שאני כותבת על האתיופים.

למעלה