כשמגיעים למקום חדש ראוי להציג את

Jason2

New member
כשמגיעים למקום חדש ראוי להציג את

עצמך. קוראים לי עדי, אני בן 37 וסיימתי לקרוא את הטרילוגיה לפני כמה ימים. הספר האהוב עלי הוא משקפת הענבר כי הוא ממש גרם לי לחשוב ולראות מעבר לטקסט. אני חובב ספרות אנגלית ומתעניין בדתות ובמיתולוגיות, מבחינתי כל הדתות נכנסות לקטגוריית מיתולוגיה ומאחר שכך, אני יכול להתייחס לתנ"ך או לברית החדשה באותה צורה שאני מתייחס למיתולוגיה היוונית או לכתבי מילטון, כנראה בגלל זה הזדהתי עם הסיפור ועם הדעות שהסיפור מעביר (בניגוד לסיפורי נרניה שממש עצבנו אותי). הגעתי לכאן דרך האתר הנפלא "חומריו האפלים" - hdm.co.il.

נטעש

New member
ברוך הבא!!!

וואו שמתם לב שבזמן האחרון מלא אנשים מגיעים לפורום???

JustRain

New member
ברוך הבא!

השתלבות נעימה! אני נגה

האבק

New member
ברוך הבא עדי ../images/Emo13.gif

אני שמח שהגעת אלינו. אני עוד בהתלבטות מה הספר האהוב עלי: המצפן הזהוב, שהיה הרבה יותר תמים, קל לקריאה וסוחף - או משקפת הענבר, שהוא ספר הרבה יותר אפל, כואב וקשה (וגם מסופר ממספר נקודות מבט). אם אני מתעניין במילטון וב'חומריו האפלים' אני ממליץ בחום להגיע לכנס עולמות 2007 ב-4.4 (יום רביעי) להרצאה "חומריו השאולים" שעוסקת המון במילטון ו"גן העדן האבוד" וההשפעה שלו על פולמן, בנוסף לסופרים אחרים. אז, ברוך הבא והשתלבות נעימה

yael ziv

New member
ברוך הבא

בנוסף להרצאה שעוסקת גם במילטון, תהיה בכנס הרצאה נוספת על דמונים ומפגש פורום חומריו האפלים. (פרטים על המפגש יש כמה הודעות למטה) מקווה לראותך שם. השתלבות נעימה

Jason2

New member
לצערי אני יכול

להגיע רק להרצאה הראשונה. למרות שאני גר ממש ליד המקום, אני צריך לנסוע לעבודה מייד בתום ההרצאה הראשונה.

למעלה