תצטרכו להפריש 10 אחוז משכרכם לטובת קרן למימון בטלנותו של הילד'ז .
C Cranio Well-known member אתמול ב- 17:13 #1 תצטרכו להפריש 10 אחוז משכרכם לטובת קרן למימון בטלנותו של הילד'ז .
C Cranio Well-known member אתמול ב- 19:23 #3 נכתב ע"י דורי 1981: איך יקראו לזה? מס בן עוולה? לחץ כדי להרחיב... מה 'כפת לי , אני לא אהיה כאן כשתשלמו מס לזבלון.
נכתב ע"י דורי 1981: איך יקראו לזה? מס בן עוולה? לחץ כדי להרחיב... מה 'כפת לי , אני לא אהיה כאן כשתשלמו מס לזבלון.
דורי 1981 Well-known member אתמול ב- 21:11 #4 נכתב ע"י Cranio: מה 'כפת לי , אני לא אהיה כאן כשתשלמו מס לזבלון. לחץ כדי להרחיב... אז למה אתה מקדיש את כל זמנך למלחמה בביביזם ולא אורז מזוודות?
נכתב ע"י Cranio: מה 'כפת לי , אני לא אהיה כאן כשתשלמו מס לזבלון. לחץ כדי להרחיב... אז למה אתה מקדיש את כל זמנך למלחמה בביביזם ולא אורז מזוודות?
רוב הזמן נח Well-known member אתמול ב- 22:23 #7 נכתב ע"י jackie111: ישראל היום אינה אותה מדינה דמוקרטית שנולדתי בה. לחץ כדי להרחיב... בתחילת דרכה ישראל לא ממש היתה מדינה דמוקרטית.
נכתב ע"י jackie111: ישראל היום אינה אותה מדינה דמוקרטית שנולדתי בה. לחץ כדי להרחיב... בתחילת דרכה ישראל לא ממש היתה מדינה דמוקרטית.