כשמילואים יוצא כשמתחילים עבודה חדשה

כשמילואים יוצא כשמתחילים עבודה חדשה

בעלי הוא מובטל מזה כחודש וחצי. הוא קיבל צו מילואים ל-24 יום לאמצע ינואר. בינתיים הוא התקבל למקום עבודה חדש. הוא אמרו להתחיל בערך באמצע ינואר גם כן. אני לא צריכה לספר לכם כמה קשה בימינו אלה למצוא עבודה. אנחנו פוחדים שכשבמקום העבודה החדש ישמעו על כך שהוא צריך להעדר כבר מהתחלהולתקופה ארוכה כזו, שהם יעדיפו עובד אחר על פניו. הוא ניסה לדבר עם המפקד שלו שלא הסכים לוותר על המילואים ואמר שרק במידה ויהיו להם יותר מידי אנשים אולי הוא יוותר וזה כמובן ברגע האחרון... האם ישנו איזה חוק המגן על בעלי מפני עשיית מילואים בדיוק כשהתקבל לעבודה חדשה? מה עוד אפשר לעשות? תודה מראש, אירית

syair

New member
למה לעזור

למה לעזור אם אפשר להיות עם לב אטום. גם הקצין לא רוצה שיפטרו אותו מהעבודה שלו, וזה כנראה כיום מה שמעניין את הקצינים בצבא, רק טובות ההנאה שלהם, ולכן למען קידומו הוא צריך להביא את מקסימום החיילים, ולא מעניין אותו טובת בעלך, כמה שזה נשמע רק זו המציאות.

אם אני לי אז מי לי

חברה בן אדם מושחתת אינטרסנט שדואג רק לתחת שלו יש 1001 דרכים לדפוק את הבן אדם אם לא בדרכי נועם בדרכים שלנו פשוט צריך למצוא את הנקודה הרגישה של הבן אדם ואז לשחק לו עליה אם לאותו הקצין המנייק יש נקודה רגישה הרי אין כמו מכתב שמגיע מלמעלה דרך התקשורת לאותו בן אדם ואז פתאם איך שדברים משתנים תנסו ותיווכחו

יש איזה חוק

אני לא בדיוק זוכרת...כתוב אותו בקובץ הוראות זימון לשמ"פ...שזה התנ"ך של קצינות קישור. אפשר למצוא אותו בסטימצקי ובאינטרנט נראה לי באתר של אכ"א. תדאגו שיהיה לכם אישור שהוא באמת מתחיל לעבוד שם...תבדקו מה הפקודה אומרת, אין לידי קובץ.

למעלה