כשמישהו קרוב מתחבר לסתם בן זוג...

רחלילי

New member
כשמישהו קרוב מתחבר לסתם בן זוג...

קרה לכם שאתם רואים שחברה קרובה או חבר קרוב שאכפת לכם ממנו מתחבר למישהו לא כל כך שווה...וממשיך להיות עם אותו בן אדם ולסבול ואתם מתים מתים לומר לו שזה מש לא זה? אני שואלת כי קרה לי עם מישהי קרובה ולא יכולתי לומר כלום זה מסוג הדברים שלדעתי אם מישהו אומר מהצד כשאתה לא שואל זה רק עושה יותר אנטי. והמישהי עכשיו נפרדה מאותו חבר ואני מנסה לומר לה שהיא שווה הרבה יותר.

קרה...

חברה טובה שלי יצאה עם מישהו שממש לא התאים לה. לא מבחינה אינטלקטואלית (אני לא מדברת על השכלה, אלא פשוט על שכל, לבחור אמנם הייתה חכמת חיים (הוא היה מבוגר ממנה ב-15 שנה, אבל היה אהבל אמיתי... לא מבחינת שאיפות בחיים, התנהגות, יחס לחברים / משפחה. בקיצור - לא היה שום מכנה משותף. חברה אחת אמרה לה את זה ואותה בחורה מאוד נעלבה ולא דיברה איתה תקופה (אבל נשארה עם הבחור). אני שתקתי כי חשבתי שהיא צריכה לגלות את זה לבד ואולי גם לטעות קצת כדי שתבין... אבל כל פעם "זרקתי" לה כל מיני הערות כאילו תמימות בקשר להתנהגות שלו ולטיפוס. בסוף היא נפרדה ממנו (אחרי שנה וחצי) והיום היא יודעת שהיא הייתה צריכה להגיע לבד למסקנה שהוא לא בשבילה... ולמקרה שלך, אני מניחה שהזמן פשוט יעשה את שלו. אני נגד לומר שהבחור שווה הרבה יותר, אלא פשוט להסביר לה שהוא לא בשבילה (בתוספת דוגמאות...) חוץ מזה, לפעמים יש דברים שלא נצליח להבין... אולי באמת היה להם טוב פעם?

danonit

New member
זה קורה המון!

זה קרה לחברה הכי טובה שלי בגדול, כשאני הייתי עם החבר הקודם שלי... 3 שנים וזה באמת היה זוועה והיא כל הזמן ניסתה לרמוז לי בשיא העדינות שהוא דפוק. ידעתי את זה בפנים אבל הייתי צעירה ונשארתי איתו מכל הסיבות הלא נכונות עד שנמאס לי ונפרדתי ממנו. היא אמרה לי אחרי זה שאם הדברים היו נגמרים אחרת והייתי מדברת על להתחתן איתו היא היתה עושה הכל בשביל למנוע את זה אפילו במחיר של לריב איתי. היא כמובן צדקה לאורך כל הדרך
יש לנו חבר טוב שאין לו כל כך הרבה מזל עם בחורות. החברה האחרונה שלו היתה פשוט סיפור מהסרטים, בחורה כמעט בת 30 תלותית בטירוף, שסחבה אותו 9 חודשים בלי "לתת" לו, כל חודש היא היתה אומרת שהיא לא יכולה להמשיך לראותו אותו ושבוע אחרי זה היתה מתקשרת ורוצה לחזור. היו עוד כל מיני קטעים מאוד דפוקים שהיא עשתה לו והוא היה מאוהב מעל הראש וסבל הכל. היתה משלחת שלמה של חברים סביבו וכולם ניסו לרמוז לו שהיא ממש לא לענין והוא ממש לא הקשיב. בסוף זה נגמר בזה שהיא התלוננה במשטרה שהוא מטריד אותה! אז אני חושבת שהוא הבין עם מי יש לו עסק וירד ממנה סופית.

למעלה