כשמנהל חוסם מישתמש בפורום

הMפצח

New member
כשמנהל חוסם מישתמש בפורום

ללא סיבה מוצדקת (וזה קורא די הרבה בתפוז) זה גם סוג של אלימות וגם בתופעה הזאת צריך להילחם. מה דעתכם ?

s h o o s h a

New member
חסימת משתמש

עולה מיד השאלה מה הכוונה ל"ללא סיבה מוצדקת"? לא יכולה לענות בשם מנהלים אחרים אלא בשמי בלבד. חסימה הנה הכלי האחרון ביותר שאני נוטלת בידיי וזאת לאחר שמוצו כל האפשרויות האחרות כאשר גולש חורג מכל נורמה שנקבעה הן ע"י מנהל פורום מסוים והן ע"י הנהלת תפוז. לאחר שהוזהר ו'הותרע' והודעותיו (עפ"י שיקול דעת מנהל פורום ולפעמים תוך עירוב מנ"אש) נמחקו ובכל זאת ועדין ממשיך בסורו, לעתים לא נותרת הבררה אלא לחסום גולש כזה מלגלוש. למה הדבר משול (אם באלימות עסקינן?) אם ילד/ תלמיד 'מתעלק', מפריע, מנבל פיו, מתגרה ומציק לאחר וכל אזהרה והרחקה זמנית וזימון הורים ושיחות עם מנהלים לא עוזרים, אזי מגיע השלב שבו נשקלת אפשרות הרחקתו מהמוסד בו הוא לומד עד יעבור זעם. (הרחקה = חסימה). במקרים קיצוניים יותר ... מניחה שהדוגמא ברורה. מקווה שעניתי לשאלתך שבת שלום

הMפצח

New member
את מוזמנת ליראות את

ההסטוריה של פורום - תמיכה תכנית וליראות שאני בסך הכול עוזר ולא מפריעה. פשוט מפריע למנהל שאני ליפעמים ממליץ לאנשים לפרמט את המחשב (לעיתים רחוקות) בפעם הזאת בכלל זאת היתה המלצה לבעיה שהיתה חלק מעוד המלצות לבחירה. את גם מוזמנת לקומונה שלנו וליקרא על חסימות בילתי מוצדקות (קישור בחתימה שלי) ואת גם יכולה ליראות את זה פורום משוב.

s h o o s h a

New member
דיין ושופט

אינני דיין ואיני שופט ואין לי כוונה להתערב בניהול זה או אחר ולא בשום ענין שאינו עניני. אתה מוזמן להישאר בפורום ולתרום את חלקך לפעילות החשובה של הפורום ולנהוג על פי כל הכללים ואף להביא חברים שמעונינים להיות חלק מהמאבק בנגע הנורא הזה בחברה שלנו שנקרא אלימות

czar

New member
לא מאמין

שמנהל פורום סתם ככה בלי סיבה מוציא כרטיס צהוב, לא סביר. לא מעניין מה הסיבות אבל אני מאמין שקיימת סיבה מצד אחד, ומהשני גם מנהלי פורומים הם בני אדם עם גבולות מסויימים וכל אחד והגבולות שלו או הרגישויות שלו.

הMפצח

New member
לא צריך להאמין

צריך להיכנס לקומונה שבחתימה שלי וגם לפורום משוב וללכת אחורה בדפים. אתה לא תאמין כמה חסימות שערורייתיות כבר היתרחשו בתפוז

czar

New member
אגב - החתימה שלך...לא מצביעה על

משהו קצת לא סביר? ראית עוד חתימות כאלו?

למעלה