אוי ורדהכשמשחקים משלוש יוצא אחד,,,
קורה לפעמים שכל השלושה מוציאים את היד באותו כיוון... זה המקרה היוםולמי שההומור שלי לא ברור לה, או שלא קראה את ההודעות הקודמות - אז גם התשובה שלי שלילית.
המשחק היום לא הוגןאוי ורדה
כואב כואב כואב. כל כך קיוויתי עבורך, ועבור האיש,
כשמשחקים משלוש יוצא אחד,,,
קורה לפעמים שכל השלושה מוציאים את היד באותו כיוון... זה המקרה היוםולמי שההומור שלי לא ברור לה, או שלא קראה את ההודעות הקודמות - אז גם התשובה שלי שלילית.
ברח לי לפני התוכןורדה
אוףכשמשחקים משלוש יוצא אחד,,,
וסקר קטנטןכשמשחקים משלוש יוצא אחד,,,
ורדה, המילים בעקבות יום ראשון הזהוסקר קטנטן
(לא שזה יהיה מייצג עם כזו כמות של אנשים...) גם אצלכם במקום לתמוך אחד בשני, אתם נעשים כל כך עצבניים (שני בני הזוג) ורבים את "מריבת השנה" באותו יום? היום זה במיוחד מפריע לי כי עידן כבר לא תינוק. כמה שהשתדלנו להתאפק בסוף נכשלנו וכשניגשתי אליו וראיתי אותו מסוגר, שאלתי אותו מה העניינים אז הוא אמר בזו הלשון: אבא אההההה (בטון של צעקה) גָגָק. אז שאלתי: אבא צעק חזק? אז הפשוש הזה בלי לקפח אף אחד מאיתנו אומר לי: גם מימא... אוף, למה אנחנו לא מצליחים להתאפק ליד הילדים?
כל כך מצטערתכשמשחקים משלוש יוצא אחד,,,
היי ורדהכל כך מצטערת
כל כך קיויתי בשבילך. אין לי מילים לנחם.
בפעם הבאה זה יקרהכשמשחקים משלוש יוצא אחד,,,
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.