כשמשחקים משלוש יוצא אחד,,,

מצב
הנושא נעול.

העין ה 3

New member

קורה לפעמים שכל השלושה מוציאים את היד באותו כיוון... זה המקרה היום
ולמי שההומור שלי לא ברור לה, או שלא קראה את ההודעות הקודמות - אז גם התשובה שלי שלילית.

עמית@

New member
אוי ורדה ../images/Emo10.gif

ולמי שההומור שלי לא ברור לה, או שלא קראה את ההודעות הקודמות - אז גם התשובה שלי שלילית.
אוי ורדה

כואב כואב כואב. כל כך קיוויתי עבורך, ועבור האיש,

1029

New member
../images/Emo25.gifורדה../images/Emo24.gif

ורדה

אמאלה2

New member
אוף ../images/Emo10.gif המשחק היום לא הוגן

אוף
המשחק היום לא הוגן
ורדה אמרנו כבר הכל היום לכן בואו נחליט שמוחקים את היום הזה וכולנו יחד מסתכלים הלאה. זה פשוט חייב להצליח וכולנו יודעות את זה!

העין ה 3

New member
וסקר קטנטן

וסקר קטנטן
(לא שזה יהיה מייצג עם כזו כמות של אנשים...) גם אצלכם במקום לתמוך אחד בשני, אתם נעשים כל כך עצבניים (שני בני הזוג) ורבים את "מריבת השנה" באותו יום? היום זה במיוחד מפריע לי כי עידן כבר לא תינוק. כמה שהשתדלנו להתאפק בסוף נכשלנו וכשניגשתי אליו וראיתי אותו מסוגר, שאלתי אותו מה העניינים אז הוא אמר בזו הלשון: אבא אההההה (בטון של צעקה) גָגָק. אז שאלתי: אבא צעק חזק? אז הפשוש הזה בלי לקפח אף אחד מאיתנו אומר לי: גם מימא... אוף, למה אנחנו לא מצליחים להתאפק ליד הילדים?

ורדה, המילים בעקבות יום ראשון הזה

וסקר קטנטן
(לא שזה יהיה מייצג עם כזו כמות של אנשים...) גם אצלכם במקום לתמוך אחד בשני, אתם נעשים כל כך עצבניים (שני בני הזוג) ורבים את "מריבת השנה" באותו יום? היום זה במיוחד מפריע לי כי עידן כבר לא תינוק. כמה שהשתדלנו להתאפק בסוף נכשלנו וכשניגשתי אליו וראיתי אותו מסוגר, שאלתי אותו מה העניינים אז הוא אמר בזו הלשון: אבא אההההה (בטון של צעקה) גָגָק. אז שאלתי: אבא צעק חזק? אז הפשוש הזה בלי לקפח אף אחד מאיתנו אומר לי: גם מימא... אוף, למה אנחנו לא מצליחים להתאפק ליד הילדים?
ורדה, המילים בעקבות יום ראשון הזה
פשוט נגמרו לי, גם בגלל כל ההודעות בפורום וגם בגלל כמה דברים אישיים שעברו עלי אתמול. זה היה יום גרוע במיוחד כנראה לדי הרבה אנשים. אני בהחלט בעד למחוק את היום הזה מהזיכרון. לגבי תגובות לשלילי, אז אצלנו זה ממתבטא בשתיקה הדדית עם תמיכה פיזית (בעיקר חיבוקים והתכרבלות) אני מוצאת שדי קשה לנו לדבר על זה, אולי מתוך חשש להשבר ולכן המילים מועטות.אנחנו לא טיפוסים שצועקים כך שאצלנו זה אחרת.

sandrag

New member
כל כך מצטערת../images/Emo10.gif

כל כך מצטערת

כל כך קיויתי בשבילך. אין לי מילים לנחם.

היי ורדה

כל כך מצטערת

כל כך קיויתי בשבילך. אין לי מילים לנחם.
היי ורדה
מקווה שהיום החדש הביא עמו תקווה חדשה. תגידי, אחרי שרוצה עוד 1 ילדה, את הפכת ל"מוכתר" של הפורום? יש לך 10 חדשים ללכת בעקבותיה... ולעניין הסקר- אני שייכת לאלו שעוברות לבד את הרוב. אנחנו לא רבים- לא עם שלילי ולא בימים אחרים. הרצון שלי לילד הוא יותר משלו. אצלו זה " לא מתנגד ומשתף פעולה כנדרש". דווקא בגלל זה מאד הופתעתי החודש, כשהוא התאכזב, ואני הרי לא תליתי בחודש הזה תקוות.

בפעם הבאה זה יקרה

בפעם הבאה זה יקרה
היי ורדה אני יודעת שזה קשה וגם אני עדיין מנסה להתאושש מהכישלון אבל הלוואי שבפעם הבאה נביא אנחנו את הבשורה החיובית ונהפוך את אחד מימי השבוע ליום המזל שלנו שלך כמהה לילד נוסף

מצב
הנושא נעול.
למעלה