כשמשעמם לי....

כשמשעמם לי....

המ...לא ממש משעמם לי יותר נכון...כשלא בא לי לעשות כלום אני פותחת תמכתב ההוא.. וקוראת אותו....פעם ועוד פעם... וכל פעם אני מוצאת בו עוד דבר חדש עוד מילה שמתנגנת לי לחיוך.. קראתי אותו כבר המון פעמים יש בו הכל...במכתב ההוא יש אהבה יש תקוה יש פרידה יש חלום אפילו יש בו ים וגלים ואת השיר ההוא יש שם אותנו ואותך ואפילו אותי ומסך של עשן יש בו הכל והוא "ממלא" אותי לעוד יום משוגע <כן יש לי ימים משוגעים, כאלה שמתחילים ולא נגמרים> אבל.... המכתב ההוא ממלא לי מצברים. בוקר טוב

כשמשעמם לי .....

עדיין לא קרה לי שמשעמם לי אני מה זה מקנא בך יש לי 2 שמסדרות לי את הזמן ככה שלא משעמם תמיד יש להן משהו

Crossface

New member
לי דווקא משעמם הרבה

אני מקווה למצוא אחת שתפיג לי את השעמום

ר ו ח

New member
למה......./images/Emo67.gif

למה לי אין צ'אנס להיות משועממת... לא מגיע לי????
אהלן לכולם

פיראט*

New member
ולמה לא מספרים לי כלום בבית הזה???

טוב שלפחות מקבלים לפעמים טיפים מחברים... אז גם טאקי כחולה... בטח באיחור נוראי, אבל מוטב מאשר לעולם לא בהצלחה ואבוא לבקר.. ראי הוזהרת!

ר ו ח

New member
הנה אתה !!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo65.gif

הטיפים עוזרים בסוף אתה רואה... ישששששש העיקר שאתה כאן!

ר ו ח

New member
זהו חברים....../images/Emo70.gif

עכשיו אפשר באמת להרים כוסית לחיים.... נכון טאקי?! <איפה היא?! שמישהו יגרור אותה מהצאט>

טאKילה

New member
../images/Emo48.gifלחיים חברים..../images/Emo65.gif

לא צריך לגרור אני פה תמיד בסביבה..חחח

טאKילה

New member
פיראט איזו הפתעה נעימההה../images/Emo9.gif

חיפשתי אותך,חיפשתי המון,לא חדלתי לחפש אותך.. רציתי כל כך רציתי לספר לך חבר.. הזמן שחלף, שכחתי את מבנה הניק שלך לשליחת מסר. אבל!!! לא לא ויתרתי עליך,יש לי את רוח שידעה לאתר נעדר שכמותך,, אופסס התכוונתי נהדר..חחח ברוך בואך לפינה החמימה שלנו..

למעלה