כל שנשאר הוא להעביר את הזמן עד הסוף...
L Lucifer LightBringer Well-known member 8/6/23 #3 נכתב ע"י ai27: כשנגמרים החלומות, נגמרים התירוצים צריך ללמוד להנות ממה שיש לחץ כדי להרחיב... סוף סוף אני מסכים איתך!
נכתב ע"י ai27: כשנגמרים החלומות, נגמרים התירוצים צריך ללמוד להנות ממה שיש לחץ כדי להרחיב... סוף סוף אני מסכים איתך!
ai27 Well-known member 8/6/23 #4 נכתב ע"י Lucifer LightBringer: סוף סוף אני מסכים איתך! לחץ כדי להרחיב... כן... אנשים ירדו על שמעון פרס - אבל הוא לפחות ידע להיות לוזר על רמה. חגג את הלוזריות שלו. הלוזר הטיפוסי, הוא כזה שכל פעם שהוא פותח את הפה אתה אומר, למה? למה הוא תמיד כ"כ עלוב? נערך לאחרונה ב: 8/6/23
נכתב ע"י Lucifer LightBringer: סוף סוף אני מסכים איתך! לחץ כדי להרחיב... כן... אנשים ירדו על שמעון פרס - אבל הוא לפחות ידע להיות לוזר על רמה. חגג את הלוזריות שלו. הלוזר הטיפוסי, הוא כזה שכל פעם שהוא פותח את הפה אתה אומר, למה? למה הוא תמיד כ"כ עלוב?
L Lucifer LightBringer Well-known member 8/6/23 #5 נכתב ע"י ai27: כן... אנשים ירדו על שמעון פרס - אבל הוא לפחות ידע להיות לוזר על רמה. חגג את הלוזריות שלו. הלוזר הטיפוסי, הוא כזה שכל פעם שהוא פותח את הפה אתה אומר, למה? למה הוא תמיד כ"כ עלוב? לחץ כדי להרחיב... גם מאסק לוזר... ממשיך להפסיד כספים על חשבון בעלי המניות...
נכתב ע"י ai27: כן... אנשים ירדו על שמעון פרס - אבל הוא לפחות ידע להיות לוזר על רמה. חגג את הלוזריות שלו. הלוזר הטיפוסי, הוא כזה שכל פעם שהוא פותח את הפה אתה אומר, למה? למה הוא תמיד כ"כ עלוב? לחץ כדי להרחיב... גם מאסק לוזר... ממשיך להפסיד כספים על חשבון בעלי המניות...
ai27 Well-known member 8/6/23 #6 נכתב ע"י Lucifer LightBringer: גם מאסק לוזר... ממשיך להפסיד כספים על חשבון בעלי המניות... לחץ כדי להרחיב... בעלי המניות בהחלט מרוצים מה"לוזר" הכי מצליח בכדור הארץ
נכתב ע"י Lucifer LightBringer: גם מאסק לוזר... ממשיך להפסיד כספים על חשבון בעלי המניות... לחץ כדי להרחיב... בעלי המניות בהחלט מרוצים מה"לוזר" הכי מצליח בכדור הארץ
L Lucifer LightBringer Well-known member 8/6/23 #7 נכתב ע"י ai27: בעלי המניות בהחלט מרוצים מה"לוזר" הכי מצליח בכדור הארץ לחץ כדי להרחיב... כשכשאין תחרות להיות מקום ראשון זה באמת קל. הפסיד 33 מליארד דולאר מערכה של טוויטר. הוא בן אדם הזוי כמו פרס.
נכתב ע"י ai27: בעלי המניות בהחלט מרוצים מה"לוזר" הכי מצליח בכדור הארץ לחץ כדי להרחיב... כשכשאין תחרות להיות מקום ראשון זה באמת קל. הפסיד 33 מליארד דולאר מערכה של טוויטר. הוא בן אדם הזוי כמו פרס.