כשנשפוט את חברי הממשלה נחלק אותם לארבע קבוצות.

דורי 1981

Active member
1. מתכננים- דאגו להביא את ישראל לכדי חורבן תוך תכנון מראש. נתניהו, בן גביר וסמוטריץ' כדוגמא.
2. מבצעים- קבלני ההריסות, אנשים שפעלו כדי לחוקק את המעטפת המשפטית שתאפשר את הסערה המושלמת. ראו לוין ורוטמן.
3. מעודדים ושופרות- לא מילאו תפקיד אקטיבי אבל משמשמים כמסבירים של "מדיניות" הממשלה. רגב, גוטליב, מאי גולן, אמסלם ועוד כמה מוטציות.
4. שתקנים- אלה שעמדו מנגד, יודעים שהם חלק ממשהו מוסרי ולא עושים כלום. מהם יש להתאכזב הכי הרבה. ברקת, דיכטר וחיים כץ.

Harrington

Well-known member
מנהל
1. מתכננים- דאגו להביא את ישראל לכדי חורבן תוך תכנון מראש. נתניהו, בן גביר וסמוטריץ' כדוגמא.
2. מבצעים- קבלני ההריסות, אנשים שפעלו כדי לחוקק את המעטפת המשפטית שתאפשר את הסערה המושלמת. ראו לוין ורוטמן.
3. מעודדים ושופרות- לא מילאו תפקיד אקטיבי אבל משמשמים כמסבירים של "מדיניות" הממשלה. רגב, גוטליב, מאי גולן, אמסלם ועוד כמה מוטציות.
4. שתקנים- אלה שעמדו מנגד, יודעים שהם חלק ממשהו מוסרי ולא עושים כלום. מהם יש להתאכזב הכי הרבה. ברקת, דיכטר וחיים כץ.
ומעל כולנה, השקרנים :). זאת הקבוצה שממציאה כאן "תכנון לחורבן", "ביצוע הריסה", "מסבירי חורבן והרס", ו"שתקנים לא מוסריים", ו'שוכחים' לציין שמדינת ישראל דווקא לא חרבה, לא מתוכנן לה שום הריסה אלא על-ידי אויביה ועוכריה, וממילא איש לא נזקק להסברה מיוחדת ו/או אשם בשתיקה בלתי מוסרית מדומיינת.

אבל מעבר לזה, כאילו, מעבר לאמת, לעובדות ולמציאות, בהחלט אחלה שרשור ושאפו על היצירתיות והמקוריות :). אלה לצערנו לא תדירים במחנה המשמיצים (מכונה גם מחנה החמוצים שטופי השנאה, אם חשוב לך להמשיך לחלק לקבוצות) ועל כן הברקתך בהחלט ראויה לציון. גם אם היא מחורטטת מהמילה הראשונה ועד לנקודה בסוף.

דורי 1981

Active member
אבל מעבר לזה, כאילו, מעבר לאמת, לעובדות ולמציאות, בהחלט אחלה שרשור ושאפו על היצירתיות והמקוריות :). אלה לצערנו לא תדירים במחנה המשמיצים (מכונה גם מחנה החמוצים שטופי השנאה, אם חשוב לך להמשיך לחלק לקבוצות) ועל כן הברקתך בהחלט ראויה לציון. גם אם היא מחורטטת מהמילה הראשונה ועד לנקודה בסוף
אני שטוף אהבה לדמוקרטיה ולמדינת ישראל. אלה שמבצעים בה סיכול ממוקד ראויים לכל גינוי ועונש. חבל שאתה ודומיך לוקים בעיוורון למול מה שהם עושים.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני שטוף אהבה לדמוקרטיה ולמדינת ישראל.
אשריך צדיק.
אלה שמבצעים בה סיכול ממוקד ראויים לכל גינוי ועונש.
שיט. עכשיו הרסת לי. התלהבת מתחילת המשפט ושמחתי עליו. אולם עכשיו אין לי מנוס אלא להסיק, בהנחה שתחילת המשפט אכן נכון ואינך משקר לגביו, שאתה פשוט חתיכת XXXX וYYYYY שלא מהעולם הזה. מסקנה מצערת מבחינתי, אבל לא הותרת לי ברירה.

שהרי מי שאינו אהבל או עיוור, או לחלופין חמוץ שטוף שנאה ושקרן ולחילופי חילופין, סובל מבעיות נפשיות ברמה שלא מאפשרת לו להבחין בין טוב לרע ובין דברים אחרים, מי שאינו אף אחד מהנ"ל יתקשה למצוא כאן איזשהו "סיכול ממוקד" (או אחד מהביטויים הקודמים בהם השתמשת למעלה ואין לי כוח לחזור על כולם). אדם כזה פשוט לא יוכל לראות דברים כאלו בעולם האמת, העובדות והמציאות.

מבחינתי היה עדיף אלמלא היית "שטוף אהבה לדמוקרטיה ולמדינת ישראל", אך אם אתה אכן כזה, אין מנוס מלהסיק שאתה חוסר תחת אחת האפשרויות האחרות. חבל, אבל אתפלל למענך ולמען רפואתך השלמה והמהירה, רפואת הנפש ורפואת הגוף בתוך שאר חולי ישראל.
חבל שאתה ודומיך לוקים בעיוורון למול מה שהם עושים.
נו באמת. סורי, אבל יש גבול לכמות הפעמים שאני יכול להתמודד ביום עם שיטת ההשלכה של המחנה שלכם :). האמן או לא, אבל מרוב שימוש בשיטה הזאת הצלחתם לעייף אותי, לפחות בעניין הזה :).

הרבה בריאות (ואם חשבת שיש מילת ציניות אחת בתגובתי זו, חשוב שנית).

דורי 1981

Active member
העונש ייקבע בהתאם לחומרת העבירה. דרגה ראשונה- העונש הקבוע בחוק לבוגדים (לא כלא, כדברי ילד"ז ) ; דרגה שנייה- הגלייה מהארץ; דרגה שלישית- שלילת אזרחות; דרגה רביעית- מעצר בית למעט צרכים רפואיים ויציאה ללוויות.

Harrington

Well-known member
מנהל
העונש ייקבע בהתאם לחומרת העבירה. דרגה ראשונה- העונש הקבוע בחוק לבוגדים (לא כלא, כדברי ילד"ז ) ; דרגה שנייה- הגלייה מהארץ; דרגה שלישית- שלילת אזרחות; דרגה רביעית- מעצר בית למעט צרכים רפואיים ויציאה ללוויות.
החיים בלה-לה-לנד, קווים לדמותה :).

למעלה