נסחפת עם רוח בוקר שבכנפיה עדיין כבולים מגעים מאמש- וריחך שעוטף תוכי, מלטף סערה הנרגעת בשלוות הלב לאחר אהבת הנפש, וכשפים מוקסמים עוד יהתלו בנשמתנו המכושפת לה יחד.... <> ערב טוב..
לראות את פניו בזמן אהבה להרגיש את אותה העוצמה להרגיש איך אתה שט בתוכי איך לשונך החמימה את פטמותי מלטפת ובדמיוני צבעי הקשת נמזגים ברכותם אתה הוא עוגן ערגתי אתה הוא מכוון תשוקתי אתה הוא המוציא והמביא לתוכי ואני רוצה אותך רק אותך המלוח שלי והמתוק שלך מתערבבים מתמזגים למיצים כל כך עסיסים נסחפת באותה סערה שעורר בי שרביטך טובעת בים של ריגושים ומגיעה לנקודה בה אין חזרה הנקודה הכי מענגת הגבוהה.. (מקווה שאפשר להצטרף פה..ערב טוב לך ג'עגעתי
עוד ממך בין ידיי לאתר במגעים סוחפים לאבד את עצמי לעולמים…. עוד ממך בתוך ימיי חיים שאוכל ללכת בדרך המופלאה ולא להתעייף בחיים….. עוד ממך בתוך גופי שאהיה שלמה ולא אצטרך לחלק הוויתי המלאה… עוד ממך בתוך לבי שתוכל נשמתי לפעום ולבך ישמע מחול אהבתי…. עוד ממך …. שלא תיגמר לי לעולם…. (
אני רוצה עוד ממך אתה לי מים טהורים מטפטף לנשמתי קר נעים החום עולה מתוכי הקור והחום רוקדים באפלה אני רואה אותך כמו אור לוהט ומתערסלת בזרועותך נגיעות זו בזה התשוקה התאווה רוצה אליך בשקיקה והזמן נטול מחשבה אני רוצה עוד ממך אתה לי מים טהורים מטפטף לנשמתי קר חם ונעים.. אני רוצה ..עוד רוצה ממך אהבה..
תחושת קסם לא מוסברת את נפשי כך לעצמה מפשקת, והכל שם נוצץ את תוך הלב מחדש כמו אותו כוכב שבשמי הליל מנצנץ... ליל כתום עוטף בדממה את שבלב לחישה ענוגה הרעידה פעימה, לפעמים האושר מתאחר וזנבו מצייר שובל ורוד לקשט בוקר אחר...
צליל מיתרך עולה וגואה בלהט התשוקה מצמיד אותי אליך.. גוף לגוף מתמזגים אני היא אותה אישה והרוח, רוח שטות אן היא נעלמה התפוגגה האם זו אהבה חדשה.. או אהבה נושנה שהתחדשה הצוחקת לבֵעֳלַה ואומרת הנה הגעתי עם משב רוח קל פלחתי את דרכי אליך חזרה אהובי להפיח עליך אהבה מחדש טיפה אחת גדולה של תשוקה ותאווה שתוריד מעליך את אותה שיגרה נושנה... (מרגישים נפלא גודלים ..כבר חודש חמישי..הזמן זז לו