כשצריך לחדור - הוא נופל.

כשצריך לחדור - הוא נופל.

שלום לכם
אני כותב כאן בפעם הראשונה ואני רוצה לשתף אתכם בבעיה שהורסת לי את חיי המין כמעט לחלוטין. אני בן 21 וזה לא מזמן שקיימתי יחסי מין בפעם הראשונה בחיי עם חברה שלי. מעולם לא חשבתי שיש לי בעיות בתחום המיני, אבל כפי שהסתבר לי לאחרונה - יש בעיה כלשהי שאיני יודע אם היא פסיכולוגית או בריאותית. זה הסיפור: בעת הליכה יד ביד, נגיעות חיבוקים וכדומה אני מתחרמן בכיף וללא שום בעיה. כשנכנסים למיטה אני עוד יותר מתחרמן ויש זקפה מלאה. כשאני שולח את היד להביא את הקונדום הזקפה נחלשת מאוד לאחר שניות ספורות בלבד. לאחר שנרגעים, מתחרמנים עוד קצת, הפעם לבישת הקונדום היא שמורידה את הזיקפה קשות. גם על זה מתגברים בסוף והזקפה מלאה. כשצריך לחדור, כששני איברי המין קרובים זה לזה - הזקפה יורדת שוב, והפעם קשה הרבה יותר להחזיר אותה. אבל בפעמים הבודדות שזה מצליח זה מצליח ע"י אוננות, וזה ממש לא נעים ולא צריך לקרות ביחסי מין. אחרי קריאה של עשרות הודעות בארכיון פורום זה, חשבתי שזוהי חרדת ביצוע. אבל אחרי שניסינו עשרות פעמים, הבנתי שיש כאן בעיה גדולה יותר. יצויין שחברתי תומכת בי מאוד, ולא לוחצת עליי בכלל. פעמים אחדות זה אפילו הצליח, ואפילו גיליתי שאחרי שיש חדירה מוצלחת (הזקפה לא ירדה) משם ועד הסוף אין בעיות! רוב נסיונותינו יתוארו כך: משחק מקדים, זקפה מלאה, ניסיון לחדור, זקפה נופלת ב3 שניות (בעיקר כשאני למעלה), חזרה למשחק מקדים, זקפה מלאה, ניסיון לחדור, הצלחה בחדירה אך "יציאה לא מבוקרת" של איבר המין עקב זקפה חלשה, משחק מקדים, זקפה בסדר, ניסיון חדירה כושל, משחק מקדים, ניסיון חדירה וכו'... בשלב הזה מתחילים כאבים באשכים שיכולים להמשך גם שעות אחרי ניסיון יחסי המין. רופא אמר לי בעבר שכשמתחרמנים ולא מתפרקים, נוצר לחץ בפנים שגורם לכאבים עזים באשכים. הוא אמר לא לדאוג. לא לדאוג? תופעת מרגיזה בטירוף קורת בשלב של אחרי היחלשות הזקפה והיא שכל מגע מיני הכי כיפי שיכול להיות - יפסיק להשפיע על הזקפה למשך הדקות, והפיתרון היחיד הוא לעשות פסק זמן, להפסיק לחשוב על מין, לנתק מגע, להרגע ולהתחיל אחרי כמה דקות מחדש. כבר כמה פעמים נשאלה בפורום זה השאלה "האם זקפת הבוקר שלך מחזיקה זמן רב אחרי שקמת?" בדקתי את זה וזקפת הבוקר (החזקה במיוחד) נחלשת אף היא אחרי 3 שניות בלבד! זאת בעיה? לדאוג? אנא אל תיתנו לי תשובות כמו "עם הזמן והניסיון זה יעבור" כי אני אומר לכם -ניסינו בערך 20 פעם - וזה לא משתפר. (ושוב - התהליך לא מלווה בלחץ נפשי בכלל!)

אני לגמרי במינה את התסכול שלך אולם מה שאתה

מתאר הוא בכל זאת חרדת ביצוע, וכשאתה מאבד את הזקפה ואינך מגיע לאורגזמה לאחר זמן רב של גרוי טוב ובריא אתה גם חווה "כאב ביצים" שגם הוא נורמאלי בנסיבות האלה ואין מה לדאוג למרות שברור לי שאתה דואג. והדאגה הזו היא "אם כל חטאת" כלאמר היא זו שגורמת לאובדן הזקפה שלך שוב ושוב. אין לך שום בעיה פיזית ואל תלך לכיוון הזה בכלל, אצל רוב הגברים זקפת הבוקר חולפת די מהר . מה שאני מציעה לך עכשיו הוא להתרכז רק ואך ורק בהנאה שלך או של בת זוגך. אל תמצא את עצמך עושה בשום רגע ובשום מצב שום דבר בשביל הזקפה. כשאתה מחליט לשים קונדום תשים אותו גם אם ירדה לך הזקפה ותשאיר אותו שם עד שהזקפה תגדל לה לתוכו, תמשיך לעסוק רק בהנאתך ואז הזקפה שלך תחזור גם אם ירדה. אם נעזרת מה טוב, ולא תצטרך לפנות לטיפול באחת המרפאות המסונפות לבתי החולים הגדולים - רשימה באתר של איטם.

למעלה