כשצריך לפרגן - אז מפרגנים

• פותח הנושא poza
  • פורסם בתאריך

poza

New member
כשצריך לפרגן - אז מפרגנים

אז אני רוצה בהחלט לפרגן ולהודות לך אמיר על הראיון המעניין עם אסי בן חמו. על העוז והתעוזה, על השאלות החריפות, על החוצפה הישראלית. ואכן העמדת את אסי במקומו, למרות שהוא ניסה להתחמק באלגנטיות. "אני עושה את המאמצים, יכולתי לשבת בבית, פנסיה מוקפאת, פער של 3,000 ש"ח", כל אלו רק מרמזים על עובדה אחת. אין לאסי בן חמו פתרון הולם לבעייה. ובתור אחת המקורבת לעירייה, אני סבורה כי לו וגם לראש העיר אין את התשובה לעובדים. אמיר, שאלת שאלות נוקבות, ויש לי בקשה אליך, תמשיך לשאול. הנושא הזה של תשלום משכורות בהמשכים, בחלקים, הנו זלזול מוחלט בעובדי העירייה וניסיון מפחיד לנהל, כמו שציינת, את משק הבית של העובדים, ומדובר בהרבה. האם ראשי העירייה היו רוצים שהעובדים יעשו את עבודתם בהמשכים, בחלקים (חוץ מאלה שלא עושים כלום, ומקבלים משכורת). השפעתה של התקשורת על החיים היא המדד להצלחה. ואם ראשי העירייה יוטרדו מזה, והתושבים יביעו את דעתם. הרי שהצלחנו במעט. שלך פוזה

ומה קורה עם משכורות המורים../images/Emo104.gif../images/Emo45.gif

בוודאי ידוע לכל, שהמורים בבתי הספר התיכוניים,עובדי עירית אילת, מקבלים את משכורתם בין השבעה והתשעה בכל חודש,אך,משרד החינוך דואג להעביר את הכספים באחד לכל חודש לקופתה של העיריה,מה עושה העיריה בשבעה עד תשעה ימים עם כספם של המורים
האם העיריה משלמת את ריבית החריגה של המורים באותה תקופה
לעירית אילת הועברו כספי ההבראה של המורים במלואם בתחילת החודש
מדוע המורים מקבלים חצי מתגמוליהם החודש וחצי בחודש הבא
מה עושה העיריה עם הכספים חודש שלם
האם המורים מקבלים ריבית על הלוואה זאת
מדוע הקפיאה בקופתה העיריה תשלום תמריצי דיור במשך ארבעה חודשים בתחילת שנת הלימודים
זכאי משרד החינוך מקבל תמריץ דיור(עזרה במימון שכר דירה)עד 1580 ש"ח לחודש ברוטו,ולהזכירכם שמשכורות המורים ממש לא בשמיים ושכר דירה ממוצע הוא 2600 ש"ח עשו בעצמכם את החישוב,אעזור לכם-1580X4 =6320 בואו נכפיל זאת רק במאה מורים זכאים וקיבלנו-632000 ש"ח ששכבו להם בנחת בקופתה של העיריה על גבם של המורים (ועשיתי חשבון של רק 100 מורים זכאים ),אז, תגידו אתם לי-האם גם המורים עושים עבודתם לסרוגין
ואני כתבתי רק על חלק קטן מהמצוקות של המורים אשר מקבלים מימון מלא ממשרד החינוך
וראש עירנו הנכבד מר(הוא באמת מר)גבי מה שמו,מתפאר בכל פעם על התרומה הגדולה שלו לחינוך,אז,לי יש מה לומר לך ג ב י - אם לא תפריע למורים לעשות את עבודתם נאמנה,זאת תהיה התרומה הכי גדולה שעשית אי פעם למערכת החינוך

poza

New member
היום הכי כדאי לשים את הכסף בפק"מ

הריבית במשק גבוהה. מעל 10 אחוזים. מאוד הגיוני שהכסף של המורים משמש לתשלומים אחרים שהעירייה אמורה להעביר, מלבד משכורות. או שהסכסף פשוט שוכב בבנק, בריבית גבוהה. תשאל את גזבר עיריית אילת, אסי בן חמו. הוא יודע בדיוק לאן הולך הכסף. וזו לא פעם ראשונה שהעירייה לוקחת כסף המיועד לתשלום מסוים, המגיע מחשבון מסוים, ומערבבת אותו בחשבון הרגיל שלה. השאלה היא:
האם מבחינת החוק אפשר לעשות זאת.
האם זה מינהל תקין
. האם כסף המורים אמור לכסות על גרעונות העירייה ולשכב בבנק,
או שמא הוא אמור להיות סגור בחשבון עד למועד התשלום.

למעלה