כשקבלת חבילות הופכת לסיוט

winterhude

New member
כשקבלת חבילות הופכת לסיוט

בזמן האחרון לקבל חבילות דרך DHL זה סיוט. האם גם אצלכם חבילות פשוט לא מגיעות? באיזור בו אני גר זה הפך למכת מדינה. השכנה שלי חטפה כמעט שבץ כשחבילה חשובה לא הגיעה, והיא נשארה בבית ביום האמור ופספסה יום עבודה כדי להיות כשהחבילה מגיעה. כשהיא התקשרה ל DHL אמרו לה שהיא לא היתה בבית, ורק אחרי יומיים הגיע מכתב עם ההודעה מהיכן לקחת את החבילה, טופס שהשליח היה אמור בכלל להשאיר בתיבה. אבל כמובן שלא היה שום שליח. אצלי זו כבר פעם שלישית תוך חודשיים שזה קורה (ופעם שנייה בעשרה ימים). הם משקרים במצח נחושה ואני כבר לא יודע אם זו עצלנות ואם כן אז למה הם מגבים את ה"שליחים" האלו. חבילות מגיעות פעם כן פעם לא, כשהן לא מגיעות לרוב גם לא משאירים את טופס הביקור בתיבה פשוט כי השליח לא באמת היה כאן. אחרי שהמתנתי לחבילה האחרונה 10 ימים (במקום שלושה, בכל זאת היתה שביתה) נכנסתי לאתר וראיתי את אותו השקר שמופיע שוב ושוב. רשמתי לאימייל שמופיע באתר לפני יומיים והם אפילו לא טרחו לענות, והם עוד מצפים שאני אתקשר אליהם בקו שעולה כסף. המדינה הזו הולכת מדכי לדכי.

opwolf

New member
אמנם גם אצלנו השירות טעון שיפור

אך ממש לא ברמה שאתה מספר. אצלכם זה נשמע כמו סקנדל, כנראה ניהול לקוי במיוחד ברמה המקומית.

il2de

New member
גם אצלנו מדלגים על החלוקה

ואין מה לעשות נגד זה.
בזמנו שלחתי להם פקס באנגלית, גם לא השיבו. החבילה הוחזרה לשולח למרות שאפילו לא קיבלתי פתק מהיכן לקחת אותה. ואשתי היתה בכלל בבית כל הזמן באותו יום.
חשבתי שלא ענו לי בגלל השפה, אבל אני מעריך שאתה שלחת בגרמנית והתוצאה זהה. אין עם מי לדבר.

il2de

New member
לפעמים אני לא בטוח אם עדיף

לשלוח מייל או פקס באנגלית או בגרמנית קלוקלת.

winterhude

New member
הגרמנית שלי מצוינת

אבל בכל אופן גם באנגלית לדעתי היו צריכים לתת לך תשובה או לפחות התייחסות.

il2de

New member
יש אפשרות

שתשלח לי את הנוסח בגרמנית? "למען עתיד טוב יותר".

winterhude

New member
מבחינתי אין בעיה אבל

שני דברים:
1. הם לא ענו לי. אז כנראה שהשפה לא ממש משנה.
2. התוכן ספציפי מאוד למקרה שלי, זה לא משהו כללי.

אספרסו2

New member
המחירים בשמיים

והשליח אינו מתוגמל כיאות,כרגיל בגרמניה מנגנון מנופח שעושה הרבה רוח.
שמתי לב אבל שהשירות העסקי מתקתק כמו שעון,אולי מפחדים מתביעות.
בחברה מתחרה,השליח מתעצל להביא את החבילות ושם פתקים,גרמניהבלוף,
כאילו הוא היה ולא היינו,לאחר שראינו שזאת לא יד המקרה הפסקנו להזמין
בחברות שמשתמשות בשרותי החברה המסוימת הזאת.

winterhude

New member
כן, אבל הבעיה היא שגם הדואר עובדים איתם

מאז שזה Deutsche Post DHL אין הרבה ברירות במקרים מסוימים.

winterhude

New member
אם לא שאלת בסרקזם - אז גרמניה

דניעל

New member
כן בסרקזם, אבל תודה על התשובה...

אפילו בתקופה שעבדתי מהבית הייתי מגלה בצהריים פתקים בתיבה שכתוב בהם שהדואר הרשום הובא למעוני ולא הייתה תשובה... ועכשיו עלי לעמוד בתור האין-סופי בסניף דואר שהזכיין שלו ברח מזמן ואין זכיין חדש, לכן הוא פתוח אקראית, אף פעם לא בשעות שכתובות באתר הדואר.
אבל זה בארץ הקודש...
פעם היללו את היעילות הגרמנית והיקים סבלו מהרשלנות הישראלית. מתברר שהיום הגרמנים בתחרות עם ישראל בנושא הזה?

diday

Member
DHL זה הרי ראשי תיבות של

Dauert Halt Länger
אז מה אתה מתפלא?

שלחנו פעם חבילה מהעבודה באקספרס כיוון שהלקוח היה חייב לקבל אותה בשבת.
היה סיפור דומה למה שאתה מתאר.
החזירו לנו את עלות המשלוח.
תביעה יכלה ככל הנראה להביא פיצוי גבוה יותר, אבל למי יש זמן וסבלנות להתעסק בדברים האלה.

winterhude

New member
זאת לא שביתה מוסדרת

ולכן לפני השילוח וידאתי שבאיזור הזה הם עובדים.
מה גם שבכל אופן מופיע באתר שלהם שהם "עברו אצלי".

למעלה