כשרונות

רואה 6 6

New member
כשרונות

יש לכם כישרון?
ברור שיש,אבל אני מתכוונת למשהו אחר,לא סטנדרטי,אולי קצת מגוחך לעיתים,אולי אינטימי מאוד נגיד, כישרון לקפל בגדים באופן שחושבים שנמצאים בחנות או כישרון לשמור על תפקוד של חפצים כאילו הם אלמותיים,או כישרון לגרום לצמחים לגדול הכי יפה ...כאלה דברים.
לי יש כישרון במציאות. אני רואה משהו בולט מהאדמה או מהשיחים אני לא מחמיצה.מיד שולפת. היום למשל מצאתי את תיק העור האימתני הזה,(עור עבה ,מצב מצוין,שום חוט לא פרום,שום ניט לא נפל ואני חושבת ששכב שם לא מעט זמן לפי איך שנראה כששלפתי,חצי קבור באדמה):

לי יש כישרון להיתקע בכל דבר שעומד לי בדרך

באמת!!!
הייתי אצל הרופאה היום לבדיקות כלליות והיכרות והספקתי להיתקל כל כך הרבה בכל מיני דברים שם שסיימנו את הפגישה בהרבה צחוקים

&nbsp
&nbsp

supersonic777

New member
מז"א,"נתקעת בכל מה שעומד בדרך..."?את הולכת עם עיניים קשורות?

יש לך משקפיים מידה 10?
רגע,יש לך רשיון נהיגה?מקווה שאת לא "נתקלת" בכל מה שעומד בדרך...

הראייה שלי לא רעה, עם משקפיים אבל רואה טוב איתם

סתם אני מעופפת קצת לפעמים ולא שמה לב לדברים אם הם לא מולי

בנהיגה אני מפוקסת לגמרי תמיד אז זה עובד טוב.

A לוןA

New member
לי יש כישרון נדיר

למצוא אי דיוקים וחוסר עיקביות.
ספרים, סרטים, סדרות- אפילו פירסומות. אם יש שם איזשהו פרט סותר, לא מתאים- תהיו בטוחים שאני אעלה עליו (ושזה גם ידפוק לי את ההנאה מהספר/סרט/סדרה)
ספנק כבר מכירה את העניין, וגם די מתבאסת ממנו- אז כשאנחנו יושבים לראות סדרה שהיא אוהבת זה תמיד מלווה באזהרה- אבל אל תקלקל!
ולפעמים אני לא יכול להתאפק ויוצא לי כזה "פפפפ" כזה והיא ישר יודעת שממש בקרוב אני עובר למחשב- כי נדפקה לי ההנאה בגלל איזה 7 כדורים שנורו מאקדח שבמחסנית שלו יש רק 6...

A לוןA

New member
קרוב, אבל לא

הכתם בזמן ההשפרצה מופיע בחלק העליון של החולצה הלבנה, ואחכ בחלק התחתון, וגם הצורה שלו בזמן ההשפרצה ואחריה משתנה.
שריטה, אמרתי לך.

A לוןA

New member
יש כל הזמן

למשל, במפץ הגדול, כששלדון מצטט מהסכם השותפות שלהם הוא תמיד מציין את הפרק והסעיף- זה אף פעם לא תואם למה שהיה בפרקים האחרים...
במשחקי הכס יש להם כל הזמן שגיאות בקונטניואיטי- באותה סצנה מחליפים זויות של המצלמה- בזוית אחת הם נותנים ידיים- בזוית השניה לא
בכל הסרטים של גיבורי העל/Xמן וכו' יש להם פתאום "בלק-אאוט" בכוחות- הרי אי אפשר להפתיע את ספיידרמן או סופרמן מאחורה- יש להם חושים שמונעים את זה- אבל הנה, מצליחים...
ויש עוד מלאאאא....

sweetdreams

New member
בעיות קונטיניואיטי קורות שם כל הזמן

עד כדי כך שאני שמה לב לזה, ואני לא מהאדוקים לתופעה, כמוך.

זכורה לי במיוחד סצנה שבה סאנסה הופיעה עם שתי תספורות שונות לחלוטין.

A לוןA

New member
זה לא משהו שאני עושה בכוונה

להיפך, אם היתה לי הברירה הייתי מוריד קצת את הרגישות שלי לעניין. זה פשוט קופץ לי לעין/אוזן
שריטה, אמרתי...

למעלה