כשרוצים לעזור למישהו או להגיב..

פרפראתה בכלל לא עוזר,מי אתה בכלל?!

האינפורמצייה שאתה כותב ממש לא עוזרת. זה שהייתה הופעה לפני 5 חודשים- אנשים רוצים לדעת על ההופעות הקרבות. וזה שאתה רושם שיש לך קובץ מסויים אך הוא גדול ושאי אפשר להעביר אותו ושיפנו למקור אחר.. דהה.. מה עשית בזה..?! עדיף שלא תרשום פה ואם כבר אתה כותב,תרשום דברים רלוונטיים ועדכניים ולא דברים שלא יכולים לעזור..

היי פרפר. הכל מצויין תודה

רק קחי לתשומת ליבך.. אין פה שום כוונה לפגוע או להעליב. פשוט שימי לב מה אנשים כותבים ומה את עונה להם בכלל. שנה טובה גם לך וגמר חתימה טובה לכולנו

Libesasa

New member
תגובה

קודם כל מאחורי הכינוי פרפר עומדת בחורה מדהימה ולא גבר ודבר שני פרפר תרמה לי ולעוד הרבה מעריצים אחרים הרבה מידע לגבי הפרוייקט שאני לא ידעתי ולא הייתי יודעת בלעדיה
הפורום הזה לא בא רק לעדכן אלא אפשר לכתוב בו גם חוויות ודברים שקרו בעבר אז זכותו של כל אחד לרשום מה שבא לו... פרפר אני מתה עליך את יודעת
אורטל.

parpar219

New member
נוי הכל בסדר איתך?

מה לקחת קשה??? אני עונה לאנשים ובנתיים קיבלתי רק תודות (חוץ ממך!!) ..אז בואי נגיד ש...לא ממש בא לי להתחיל להסביר לך שיש לך בעיה.. שנה טובה שתהיייה לך וגמר חתימה טובה! LIBESASA חולה עלייך מותק!!!!!

כשרוצים לעזור למישהו או להגיב..

לא צריכים לעדבן על הופעה שכבר הייתה מלפני חמישה חודשים. הבן-אדם שאל לגבי הופעות קרובות בב"ש. מה שכבר היה הוא לא יכול ללכת נכון.. ?! וחוץ מזה הוא שאל על קובץ או חומר מסויים. אם היא לא יכולה לשלוח או להעביר אותו ושולחת במקום שיחפש בראיון עם אלי יצפאן מלפני כמה וכמה חודשים...!!! חחחחחחחח שתפנה כבר לגוגל(שם נמצא יותר מהר)

parpar219

New member
נוי..

תשמעי...אם לאנשים יש מה להגיב על התשובות שאני נותנת להם(!!!) אז שיגיבו...הוא שאל איך אפשר להשיג את הראיון-ולכל מי שיש הוט אין בעיה..הכל עניין של לחיצה על השלט וזה מופיע!! כמו שאני עשיתי!! אבל יש אנשים שאין להם הוט או שלא יודעים על האפשרות אז עידכנתי על האפשרות! בקשר להופעה..בא לי לרשום שהייתה הופעה בעומר! מאיפה לי לדעת אם הוא-היא היה/תה? לא עוזר?..לא ביקשתי תודה.....אבל תעשי טובה ותפסיקי לתת ביקורת כאילו האתר הזה שלך ואני לא עומדת בציפיות שלך...בואי נעשה הסכם פשוט...לך אני לא אגיב לשאלות טוב?.....לקחת כל כך קשה את הנושא שאת לא מרפה! שוב גמר חתימה טובה לכולם!

למעלה