כשריאל הטריד מינית את מנהלת לשכתו והס שתיקה

dkhkv5

New member
כשריאל הטריד מינית את מנהלת לשכתו והס שתיקה

ראש עיריית מעלה אדומים בני כשריאל עומד להבחר שוב לתפקידו למרות שהטריד מינית את מנהלת לשכתו. להלן פרסום מאתר הארץ: "עובדת בעיריית מעלה אדומים: ראש העיר הטריד אותי מינית מאת רותי סיני - עיתון הארץ ... עובדת בעיריית מעלה אדומים הגישה אתמול (ראשון) תביעה חמורה נגד העיר בני כשריאל על הטרדה מינית, פיסית ומילולית, תוך ניצול יחסי מרות. התביעה מכוונת גם נגד העירייה על הטיפול הכושל שלה בתלונת העובדת ועל התנכלות לה לאחר שהתלוננה. התביעה על סך 350 אלף שקלים מפרטת מסכת של הטרדות נגד העובדת, אם חד-הורית שמועסקת בעירייה 28 שנה, שהחלו בשנת 2000. כשסיפרה שאינה מרגישה טוב, אמר לה כשריאל: "את זקוקה לזיון טוב". כששמע כי בן זוגה לקה בשיתוק בפלג גופו התחתון שאל אותה, "לזיין הוא יכול?" ולפי התביעה הוסיף: "שנינו אכלנו אותה, את עם החבר שלך עם הקטטר ואני עם אשתי עם בעיות הגב שלה. אשתי הרגילה אותי לסקס טוב, ועכשיו כשיש לה בעיות גב זה חסר לי". במקביל להטרדות מילוליות, ניסה כשריאל לכפות על העובדת מגע אינטימי. ..... "

אני לא יודע אם זה מהמחנה הנגדי או לא

אבל בתקשורת יש כמה דברים שצריך להבין. בואו ואחלק לכם את זה ל-3 קטגוריות : - המציאות המובנית - , - המציאות המודעת -, - בעלות משותפת - המציאות המובנית היא כזו שמכתיבה בעצם מה יקרה. אפילו אם זה הפוך מהאמת. דוגמא: קלינטון הובילה ב59% על אובאמה. לא היה לו שום סיכוי בעולם להבחר למפלגה הדמוקרטית, עד שהתקשורת החליטה לאמץ את אובאמה. אנשים פשוט קראו, אכלו ונשמו אובאמה במדיה. זה מה שהוביל לבחירתו של אובאמה למועמד הדמוקרטי. מקרה זהה לזה - ראו בדוגמת ציפי ליבני. המציאות המודעת - אני לא יודע אם זה באמת מישהו אותנטי שרשם את ההודעה הזו, או מישהו ממחנה אחר שרץ לעיריית מעלה אדומים. אבל מה שלא יודעים, לא באמת קרה. אם כשריאל אנס מישהי ורצח אותה, זה לא משנה כל עוד זה לא ידוע בציבור. כדי להפיל את כשריאל צריך שהדבר שלכאורה קרה יפורסם בעיתון ידיעות בכתבת שער. בעלות משותפת - לאנשים כמו כשריאל יש שליטה על דברים. כגון העיתון העירוני. מה שהוא לא רוצה שיתפרסם, פשוט לא מתפרסם. הסיקורון הקטנטן שעשו עליו לפני כמה שבועות זה עלה ברוח, זה לא משפיע בגרוש, וכל עוד לא יקום גוף כבד שינסה להכפיש את כשריאל, זה גם לא ישפיע. אני גם חושב שלאחר טריליון שנה צריך להחליף ראש עיר. אבל כנראה שהסיבות שלי הן שונות משלך. אני פשוט אוהב ריענון.

וואו , אתה אולי הילד שקרא "המלך הוא עירום"?!:

את השמועות האלו שמענו כבר מזמן מזמן ,אמנם אף אחד לא כתב אותם בצורה כל כך ברורה וחד משמעית ,משמע בני כשריאל כבר נשפט והורשע. צריך להזהר מהאשמות כאלו ולכן בכל מצב יש להוסיף את המילה "לכאורה",כדי לממנע מהוצאת לשון הרע ! אל תשכח שהפורום הוא אמנם של מעלה אדומים ,אך כל מי שרוצה יכול לקרוא ולהגיב. איני יודעת ואיני מתיימרת לשפוט מי צודק ומה היה באמת , אך מן הראוי שאם אתה כותב כזו האשמה באופן גלוי שכזה ,כדאי שיהיה לך בסיס חוקי לפרסום. אני כותבת לך את זה לטובתך ולא כי אני מצדדת בצד זה או אחר. אתה יודע ממקור ראשון ומיהמן מה הוא אמר לה בפרטיות ? ראית את עדותה ?התלונה הוגשה במשטרה ? אלו רק חלק מהדברים שצריך לקחת בחשבון כדי לא להסתבך עם החוק -ו-כן ,אני מדברת על לשון החוק ולא על רכילות..... אם היו דברים מעולם ,יש משטרה שעליה לחקור ולהוציא את האמת לאור. מה שמעניין הוא שהסיפור הזה ידוע כבר יותר משנה ורק עכשיו כשהבחירות בפתח הדברים נאמרים בגלוי -גם על זה צריך לחשוב.... ולגבי החלפת ראש העיר - יש מועמדים אחרים ראויים ? אם יש , טוב שתהיה אופציה אחרת ,כי אם לא ,אין מי שישנה את הקיים..... ותחשבו על זה

אופס...לא שמתי לב dkhkv5

עכשיו אני רק רואה שציטטת מעיתון הארץ ,אני מתנצלת על הנאום
עדיין מה שכתבתי בנושא חוקיות האשמות צריכות להיות זהירות. שוב ,איתך הסליחה ( יאללה ,יום אחד אחרי כיפור וכבר עשיתי עוול....
)

eee2008

New member
זה בני כשריאל החדיר לכם לראש שאין שום מועמד

אחר חוץ מבני כשריאל.... אפשר לדעת למה אתם כול כך בטוחים בדעתכם שאין מחליף לבני כשריאל ? מצטער על ההשוואה אבל הר המנוחות מלא באנשים שחשבו שאין להם תחליף... אני לא עושה פה לובי לרפי בן חור, אבל נמאס כבר לשמוע את הטרחנות הזו שלבני אין תחליף, גם אם לא אמרת את זה במפורש, בהחלט היה ניתן להבין את זה בין השורות. הטריד לא הטריד ? מה היית אומרת לו זו הייתה בתך חס וחלילה, ופתאום כולם נהפכו לצדקנים, בואו נגיע לבית משפט...הוצאת דיבה...בחירות או לא, באופן מעשי בשטח האישה שהתלוננה לא קשורה לשום מפלגה לא היום ולא הייתה מעודה, אז ההשערה שלך היא לא פחות דיבה, נראה לך באמת שמישהי תתלונן על הטרדה מינית, בתור אישה את אמורה להבין כמה זה קשה להוציא את זה, כמה שהאישה הזו הפסידה מהמהלך הזה בסופו עוד לפני המשפט הייתה הגברת שהתלוננה, ואתן הנשים הפסדתן עוד יותר, כי הלינץ התקשורתי והציבורי שנעשה בה בעזרתו האדיבה של ראש העיר יגרום בסופו של דבר לבחורות במעלה אדומים לחשוב פעמיים אם להתלונן על איש ציבור במידה וישלח ידיים למקומות שלא שלו, או שמה יטריד מילולית. איפה ההגינות ? אין מה לעשות, אני יכול להבין אותכם אחרי שטיפות המוח שתושבי מעלה אדומים עברו בשנים האחרונות, למדתם לקבל הכול. 7 דקות מירושלים הפכו לשעה במקרה הטוב, חינוך ברמה גבוה ? הפך לנוער במצוקה שמסתובב בפארקים, הרווחה במצב קשה, העיקר שיש מועמד אחד ראוי. חג שמח לכולם.

לצערי הרב אני מסכימה איתך

ועוד כמה נקודות למחשבה:
הצגות ומופעים לילדים - למה אנחנו צריכים לנסוע לירושלים להצגות ? למה העירייה בשיתוף המתנ"ס לא טורחים להביא לכאן הצגות ילדים טובות ?
גני ילדים טרום חובה שהופכים להיות בהדרגה לא מסובסדים - כבר שמעתי מכמה שכבר לא משתלם לגור במעלה אדומים, ושכבר כמעט לא נשארו סיבות טובות להישאר בעיר אם לוקחים מאיתנו את הדבר האחרון שעוד היה לנו - את הסבסוד המשמעותי בשכר הלימוד לגני הילדים.
מעלה אדומים = יישוב ספר. ככל יישוב ספר, אנחנו אמורים להנות מהטבות, כמו למשל תשלום ארנונה יחסית מסובסד. הגענו למצב שעיריית מעלה אדומים היא מהעיריות שגובות את הארנונה הגבוהה ביותר מהתושבים שלה !
כיכרות מטופחות ומלאות פרחים ? אחלה, אבל צריך קודם להתייחס לנוער ולתת לנוער אפשרויות בילוי ותעסוקה.
ועוד בעניין גני ילדים - אין עוד עירייה בארץ שמתחילה את ההרשמה לגני הילדים בפברואר ואת השיבוצים שולחת להורים בתחילת אוגוסט. מרתיח כל כך שמתחשק לצעוק, אבל אין למי...
פקקים בבוקר - כל מילה נוספת מיותרת. העיקר להבטיח כבר כמה שנים ש"המחסום אוטוטו עובר ממקומו הזמני".

eee2008

New member
אפשר לענות לך על חלק מן השאלות ?

הצגות ומופעים לילדים - למה אנחנו צריכים לנסוע לירושלים להצגות ? למה העירייה בשיתוף המתנ"ס לא טורחים להביא לכאן הצגות ילדים טובות ? בעבר היו מופעים בבריכה, אם זכור לכם הביאו הופעות מחול ובידור, בגלל התנגדות של מספר שכנים לבריכה הפסיקו עם המהלך, משהו יכול להסביר לי איך בבריכת הסולטן עורכים אירועים לאלפי אנשים שמעל גרים אנשים ובמעלה אדומים כמה שכנים מצליחים לשתק עיר שלמה ? שלא לדבר שמאות ילדים שמשחקים כדורגל צריכים לחשוש מדי שבת שהשכן מעל המגרש כדורגל לא יתקשר להזמין משטרה, איפה היחידה המשפטית של העירייה שתגן עלינו ? זו לא עיר רק לישון, מתי אנשים יבינו את זה שלא חייבים לעלות לירושלים בשביל קצת פאן ? גני ילדים טרום חובה שהופכים להיות בהדרגה לא מסובסדים - כבר שמעתי מכמה שכבר לא משתלם לגור במעלה אדומים, ושכבר כמעט לא נשארו סיבות טובות להישאר בעיר אם לוקחים מאיתנו את הדבר האחרון שעוד היה לנו - את הסבסוד המשמעותי בשכר הלימוד לגני הילדים. גני הילדים ככל מערכת החינוך מתנהלת כבר שנים בתוך מערך של פרוטקציות ואנשים שקרובים לצלחת, תראי שתתחברי לחבר'ה האלה איך ההרשמה של הילדים הופכת להיות קלה יותר, ובעיקר מסובסדת, לא ברור לי על חשבון מה ראש העיר חוסך עליכם, לי אין ילדים, אבל איפה הסיסמא הידועה ש"מעלה אדומים זו עיר לזוגות צעירים" ? מעלה אדומים = יישוב ספר. ככל יישוב ספר, אנחנו אמורים להנות מהטבות, כמו למשל תשלום ארנונה יחסית מסובסד. הגענו למצב שעיריית מעלה אדומים היא מהעיריות שגובות את הארנונה הגבוהה ביותר מהתושבים שלה ! איך את רוצה שראש העיר יממן לכם את העצים ? הצמחים ? יזכה בתואר העיר היפה ביותר, זה על חשבונכם, ניחא זה היה מגיע לגנים, לבתי ספר, לנוער במצוקה, הכסף הזה הולך לשטיפות מוח שראש העיר דואג להעביר לכול תושבי העיר יום וליל. כיכרות מטופחות ומלאות פרחים ? אחלה, אבל צריך קודם להתייחס לנוער ולתת לנוער אפשרויות בילוי ותעסוקה. ועוד בעניין גני ילדים - אין עוד עירייה בארץ שמתחילה את ההרשמה לגני הילדים בפברואר ואת השיבוצים שולחת להורים בתחילת אוגוסט. מרתיח כל כך שמתחשק לצעוק, אבל אין למי... פקקים בבוקר - כל מילה נוספת מיותרת. העיקר להבטיח כבר כמה שנים ש"המחסום אוטוטו עובר ממקומו הזמני". זה הנושא החשוב ביותר, שיקום משהו שלא חשב למה לעזאזאל הוא צריך את העיר הזו אם לוקח לו שעה להגיע לעבודה ? שעה למסיבה בעיר ? נכון זה באחריות משרד הבטחון, אבל למה יש לנו ראש עיר ? סגן ראש עיר ? מערכת שלמה שתטפל בעניין ורק עכשו לקראת הבחירות פתאום זה עלה ל"כותרות", איפה היה בני כשריאל ארבע שנים ? איפה ?? אני יכול לומר לכם בבטחון מלא שבקרוב זה לא הולך לעבור, בעיקר אם שר התחבורה עד לפני מספר חודשים בכלל לא היה מודע לבעיה. כן..כן...אין לראש העיר תחליף, אחלה עיר, בהצלחה עם הפרחים והעצים.

תודה על התגובות שלך - ואני באמת מסכימה איתך

בעניין ההופעות ומשחקי כדורגל של ילדים, שמפחדים שמישהו יתלונן עליהם במשטרה.

למעלה