כשר לפסח העץ ינבוט קוטר 31 סמ גובה 6.5 סמ גימור נייר 220 וסנדינג סילר
ב בני הרשקוביץ New member 1/4/10 #3 ממש יפה, כל הכבוד אני רוצה לשאול לגבי הגימור. יש לי בבית "גרונד מגן עץ", האם הוא דומה לסנדינג סילר? אם לא, איך קוראים למוצר סנדינג סילר כשקונים?
ממש יפה, כל הכבוד אני רוצה לשאול לגבי הגימור. יש לי בבית "גרונד מגן עץ", האם הוא דומה לסנדינג סילר? אם לא, איך קוראים למוצר סנדינג סילר כשקונים?
Z zvika f New member 2/4/10 #5 יפה מאד אבל.... חושבני שיש בתוך הקערה 2 חריצים שאינם שייכים לסיפור.האחד בתחתית(המפגש בין מישור הבסיס לדופן) והשני כס"מ מעליו. האם אני צודק או זו טעות אופטית?
יפה מאד אבל.... חושבני שיש בתוך הקערה 2 חריצים שאינם שייכים לסיפור.האחד בתחתית(המפגש בין מישור הבסיס לדופן) והשני כס"מ מעליו. האם אני צודק או זו טעות אופטית?
Y yulevi New member 2/4/10 #7 צודק אכן אתה צודק,והסוד הוא שלא כדאי לאלתר,השתמשתי בראש חריטה של סורבי על ידית מתכת מאולתרת,[מאריך של מקדחי וולקראפט]לקראת סיום גירוד העובד, השתחרר בורג ההידוק ,והיתה כניסה גסה לא מתוכננת
צודק אכן אתה צודק,והסוד הוא שלא כדאי לאלתר,השתמשתי בראש חריטה של סורבי על ידית מתכת מאולתרת,[מאריך של מקדחי וולקראפט]לקראת סיום גירוד העובד, השתחרר בורג ההידוק ,והיתה כניסה גסה לא מתוכננת
ס סתם אחד 2 ו ש לוש New member 2/4/10 #8 יפה יהודל'ה. ../images/Emo140.gif צביקה איפה קונים את המשקפיים האלה???
Y yulevi New member 2/4/10 #9 איצקו זה קורה אחרי ש../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif המכה שיפרה לצביקה את