טענה ברמה שאם משטרת התנועה עצרה מתנחל זה השפיע על התפקוד של המשטרה מול הנוחבות.השבכ איבד לחלוטין את היכולת לזהות מי אויב ומי אוהב.
עם המשטרה כל כך משקיע מול אויב מבפנים יהודי זה בא על חשבון האויב החיצוני. כמו שכבר בפרק בסדרה המצוירת שוטרים וגנבים איך מכונות צדק רדפו עבריינים קטנים כמו מי ששכב על הספסל ושטויות כאלה ונתנו לפושעים האמיתיים להשתולל.טענה ברמה שאם משטרת התנועה עצרה מתנחל זה השפיע על התפקוד של המשטרה מול הנוחבות.
עוד טענה מטופשת.עם המשטרה כל כך משקיע מול אויב מבפנים יהודי זה בא על חשבון האויב החיצוני. כמו שכבר בפרק בסדרה המצוירת שוטרים וגנבים איך מכונות צדק רדפו עבריינים קטנים כמו מי ששכב על הספסל ושטויות כאלה ונתנו לפושעים האמיתיים להשתולל.
כשהמשטרה אינה עושה דבר לרסון מתנכלים, יש צורך במחלקה להתמודדות עם טרור יהודי.השבכ איבד לחלוטין את היכולת לזהות מי אויב ומי אוהב.
אם חוקרים יש ראיות ואז לא צריך לעצור מנהלית או סתם לעצור בלי סיבה. ככה שגם לפי ההשקפה שלך מדובר בחטיבת שבכ שלא יודעת לעבוד.כשהמשטרה אינה עושה דבר לרסון מתנכלים, יש צורך במחלקה להתמודדות עם טרור יהודי.
שוטרים אוהבים פושעים?
לא!
גם השב"כ אינו אוהב כל כך את "לקוחותיו"...
אם היו לשב"כ את הכלים שמאפשרים להם להתשמש מול הפלסטינים לא הייתה להם בעיה להביא ראיות.אם חוקרים יש ראיות ואז לא צריך לעצור מנהלית או סתם לעצור בלי סיבה. ככה שגם לפי ההשקפה שלך מדובר בחטיבת שבכ שלא יודעת לעבוד.
המשטרה מוצאת עבריינים בכלים שלה. השבכ לא מסוגל? אז שיסגרו את החטיבה ויעבירו את העסק למשטרה.אם היו לשב"כ את הכלים שמאפשרים להם להתשמש מול הפלסטינים לא הייתה להם בעיה להביא ראיות.
אין אף גוף חקירה היום שמעיז לעשות משהו למתנחלים . המשטרה מלווה את הפוגרומים כדי להגן עליהם.המשטרה מוצאת עבריינים בכלים שלה. השבכ לא מסוגל? אז שיסגרו את החטיבה ויעבירו את העסק למשטרה.
כי המקסימום שיש שם זה תגובה של מי שגר שם לאלימות ולפשע של הפלשתינים.אין אף גוף חקירה היום שמעיז לעשות משהו למתנחלים . המשטרה מלווה את הפוגרומים כדי להגן עליהם.
תקשיב שמאלן.אין אף גוף חקירה היום שמעיז לעשות משהו למתנחלים . המשטרה מלווה את הפוגרומים כדי להגן עליהם.
תקשיב ימנמן או בעצם ביביסט ותפנים.תקשיב שמאלן.
אם את ראיות אין מעצר.
זו אמורה להיות מדינת חוק , לא ?
ההקלטות מדברות בעד עצמן - לדעתי ולדעת רבים ראש ימ"ר נעצר על לא עוול בכפו רק משום שהתעקש על ראיות.
תפירת התיקים הזאת חייבת להסתיים. הדיקטטורה השמאלנית משפטית שלכם חייבת להיות חלק מהעבר.
שים לב כיצד הכל אט אט מתגלה....כולם מדברים כעת "דיפ סטייט" - זה הפך להיות שגור בפי כל.
ככל שהכל נחשף אתם הופכים להיות יותר אלימים ובוטים... ההתבטאויות של ראש החטיבה היהודית ומעצרו של ראש ימ"ר חף מפשע לכאורה מזעזעות את אושיות הדמוקרטיה.
אט אט בג"צ יתחיל להפנים שהוא חייב לשמור על ריסון ...גבר כעת יש פיחות עצום במעמדו ואם זה ימשך אז להערכתי במוקדם או מאוחר יחל זלזול בצווים היוצאים תחת ידיו.
אני ממש לא בטוח שהייתה דרישה של נתניהו מראשי שב"כ שיתערבו נגד מתחרים םוליטים.....מן הסתם הנושא יבדק וכולנו ממתינים לתוצאות. לעומת זאת יש לנו כאן הקלטות חד משמעיות המדברות בעד עצמן ויש לנו ראש ימ"ר שהיה עצור ללא עוול בכפו רק מפני שסירב לפעול בניגוד לחוק....לכאורה כמובן.תקשיב ימנמן או בעצם ביביסט ותפנים.
אין קשר בין הקלטות לבין הדרישה של נתניהו מראשי השב"כ שיתערבו כנגד מתחרים פוליטים
יקירי , מה לא ברור ?ראש הימ"ר משתף פעולה עם הטרור היהודי אבל מצחיק כשמתברר שמה שנהגנו לעשות לערבים פתאום עושים גם ליהודים.
יש הבדל עצום בין פוליטיקה למשפט. שופטים אמורים לייצג טוהר , יושר מופתי ללא משוא פנים להבדיל מפוליטיקה שמאז מתמיד היתה נעדרת אמינות אבל כעת יש רעידת אדמה שכן סוף סוף כולנו מבינים שבג"צ הוא גוף פוליטי הפןעל בשדה המשפט והוא חלק בלתי נפרד משלטון הצללים (דיפ סטייט) ולכן אמון הציבור באותם לובשי גלימות שחורות שלא נבחרו על ידי העם לתפקידם שווה לתחת.בג"ץ צריך לשמור על החוק כנגד נסיונות לפגוע בדמוקרטיה. ועדיין האמון במערכת המשפט גדול בהרבה מהאמון בממשלה ובראשה.
קשקוש ירוק ושקרים עבשים.אני ממש לא בטוח שהייתה דרישה של נתניהו מראשי שב"כ שיתערבו נגד מתחרים םוליטים.....מן הסתם הנושא יבדק וכולנו ממתינים לתוצאות. לעומת זאת יש לנו כאן הקלטות חד משמעיות המדברות בעד עצמן ויש לנו ראש ימ"ר שהיה עצור ללא עוול בכפו רק מפני שסירב לפעול בניגוד לחוק....לכאורה כמובן.
נסה להתייחס לנושא ותפסיק לנקוט אמצעי הסחה.
יקירי , מה לא ברור ?
במדינת חוק אין מעצר ללא ראיות !
אני מבין שהחוק פחות מעניין אותך (כאילו שלא ידעתי זאת בעבר)
תמיד גרסתי כי אין צבועים גדולים מן השמאלנים והנה אתה מוכיח זאת הלכה למעשה.....אתה זועק "דמוקרטיה" בהפגנות כשבפועל אתה מתכוון "דיקטטורה". שלטון החוק כלל לא מעניין אותך ולכן אין לך בעיה עם מעצר של קצין משטרה חף מפשע לכאורה רק מפני שסירב לבצע מעצר ללא ראיות.
וואלאכ - אין ולעולם לא יהיו צבועים גדולים מן השמאלנים....מפתיע חראות שבמקום לשתוק ולהתבייש אתה ממשיך להשליך רפש. אין לך מינימום בושה , הא?
יש הבדל עצום בין פוליטיקה למשפט. שופטים אמורים לייצג טוהר , יושר מופתי ללא משוא פנים להבדיל מפוליטיקה שמאז מתמיד היתה נעדרת אמינות אבל כעת יש רעידת אדמה שכן סוף סוף כולנו מבינים שבג"צ הוא גוף פוליטי הפןעל בשדה המשפט והוא חלק בלתי נפרד משלטון הצללים (דיפ סטייט) ולכן אמון הציבור באותם לובשי גלימות שחורות שלא נבחרו על ידי העם לתפקידם שווה לתחת.
יקירי.....העם נגעל מבג"צ...הוא נגעל מהאופן בו יצחק עמית מונה לנשיא בג"צ , הוא נגעל מההטיה המשפטית , הוא נגעל מהאופן בו בג"צ מצפצף על הציבור ללא שמץ בושה.
היום העם מודע לחלוטין למה מתרחש כאן ....כדור השלג החל להתגלגל במדרון חוסר האמון בבג"צ ושום דבר לא יעצור אותו.
נשיא בג"צ הנוכחי הוא "סוס צולע" שהממשלה לא מכירה בסמכיותיו...בג"צ עצמו הפך להיות סוס צולע מחוסר אמון הציבור.
אמון הציבור בבג"צ קשור קשר ישיר לטוהר ויושר וברגע שזה הלך פייפן אין פלא שהאמון בגוף זה צונח צניחה חופשית.
נו באמת, הרי עשו מנועם פדרמן מפלצת והחזיקו אותו במעצר מינהלי לפחות שנתיים. גם לא התחשבו בשכול ובטרגדיה ועצרו למעצר מינהלי ואביה ודודה של שלהבת פס ז"ל ועל איך הוציאה מעמירם בן אוליאל את ההודאה שלה בכלל אין מה לדבר והוא לא היחיד שעונה כמו בימי הביניים.אין אף גוף חקירה היום שמעיז לעשות משהו למתנחלים . המשטרה מלווה את הפוגרומים כדי להגן עליהם.
תמיד אמרנו שדרך הטיפול בערבים יחלחל לתוך ישראל.נו באמת, הרי עשו מנועם פדרמן מפלצת והחזיקו אותו במעצר מינהלי לפחות שנתיים. גם לא התחשבו בשכול ובטרגדיה ועצרו למעצר מינהלי ואביה ודודה של שלהבת פס ז"ל ועל איך הוציאה מעמירם בן אוליאל את ההודאה שלה בכלל אין מה לדבר והוא לא היחיד שעונה כמו בימי הביניים.
דווקא גם מול הפלסטינים אין להם ולכן הם קבעו שאי אפשר להילחם בטרור הפלסטיני בלי מעצרים מינהליים. אבל את הכלי של מעצרים מינהליים מיישמים גם נגד המתיישבים.אם היו לשב"כ את הכלים שמאפשרים להם להתשמש מול הפלסטינים לא הייתה להם בעיה להביא ראיות.
שקרים מטופשים.דווקא גם מול הפלסטינים אין להם ולכן הם קבעו שאי אפשר להילחם בטרור הפלסטיני בלי מעצרים מינהליים. אבל את הכלי של מעצרים מינהליים מיישמים גם נגד המתיישבים.
אין דבר כזה טרור יהודי ולכן גם אין צורך בארגון השמאל הקיצוני המכונה שב"כ.כשהמשטרה אינה עושה דבר לרסון מתנכלים, יש צורך במחלקה להתמודדות עם טרור יהודי.
שוטרים אוהבים פושעים?
לא!
גם השב"כ אינו אוהב כל כך את "לקוחותיו"...
אין דבר כזה ג'ירף.אין דבר כזה טרור יהודי ולכן גם אין צורך בארגון השמאל הקיצוני המכונה שב"כ.
גם ככה ראינו ב 7 לאוקטובר כמה תועלת יש בו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.