כשתחזור...

קרני

New member
כשתחזור...

המלחמה שלך קורעת ימים ואוקיאנוסים ואתה מרים ידייך כמנצח על תזמורת, וכל הגלים לפקודתך, סוערים ובוערים באים הולכים, מתנפצים. הכאב שלך זועק למרחקים מתמזג עם עשן של תותחים. זאת המלחמה שלך שדורשת פצועים, המלחמה. אתה נלחם בכל כוחך מפלס דרכך לחוף מבטחים - תזכור, אני אהיה שם כשתגיע לנקות וללטף לך את כל הפצעים.

קרני :)

קראתי את שירך נפעמת... הוא מיוחד ויפה אף שונה מכל השירים שכתבת כאן בעבר מבחינת סגנונו... אהבתי בו במיוחד את הרעיון של ים וגלים... פשוט מקסים ! והסיום שריגש אותי... את - אישה אוהבת וטהורה... קרני - תודה !!!

קרני

New member
מלאכית יקרה...

אין מאושרת ממני שהצלחתי להגיע ללב של מישהו/י!!! תודה!!! (את יכולה אולי להעביר את זה הלאה? להמליץ? אולי לאנשים מסויימים במיוחד? .... ;-))))))) @ @ J U

אין בעד מה ! ;-)

ובאשר להפצת השיר - זה רק בידיך... אני לא יכולה לעשות כלום בנדון... צר לי... ואני מקווה כי תביני אותי.

קרני

New member
בוודאי!!!

כמובן, שרק התלוצצתי! כנראה שלא הייתי מובנת (התכוונתי למסויים שאת לא מכירה... :)))) יום טוב :)

אפשר לשאול שאלה ;-) ?

מיהו אותו מסויים שאינני מכירה ? :))) שיהיה יום טוב גם לך מתוקה !

קרני

New member
בטח שאפשר...

לא נחשפתי לאור עיניו לא נמסתי תחת חיוכו לא טעמתי את טעם שפתיו לא ראיתי את צבע עורו הרגשתי את מילותיו שמעתי את לחישותיו נגעתי בעמקי נשמתו אם יאזור אומץ אם יבוא אליי אוכל לדעת מי הוא זה שמציף את כל מאוויי...

sahaur

New member
מלחמה זה אף פעם לא דבר טוב

אבך במקרה שלך הכנסת לתוכה את האהבה מלאת החיים שבך ושגם מהכאב תצא תקווה . סהרור נ.ב כתבתי לך לאי מייל

למעלה