כשתלך...

Adrien

New member
כשתלך...

כשתלך אני אשים את השיר הכי עצוב בעולם, ואקרא למותי שיבוא במהרה, ואשנא את האיש שיבוא ויאמר לי, שזה יעבור ושזה לא נורא. השמש תחסוך מראשי את קרניה, ציפורים יסרבו לזייף את שירן, כל עץ שאגע יהפוך לשלכת, פרחים יקמלו לשקיעה אדומה. ואני ארכיב משקפיים כהות ושחורות, לא אכיר את העיר שידעתי זמן רב, ארקום לך שבילים של דמעות לרגלייך, והלב שוב יזכיר איך שהוא נעזב. ובלילות אני אחלום, שאני לוקחת את ידייך, ואומרת אני אוהבת אותך. ואנחנו פורשים את כנפינו, כמו שני מלאכים לבנים ויפים, ויוצאים לטייל על שביל החלב, בלילה מלא כוכבים. אבל האבירים לקחו כבר את כל הנסיכות, ודהרו אל עוד אופק מתוק, הסופים הטובים נסגרו בספרים, אגדות נשארו אגדות. ואם תראה פעם קבר שעליו חרוט: "אני מתגעגעת", תדע שזה אני, ושהפסקתי לבכות.
 

אורי_ח

New member
כל איש קורא למותו שלו

וזה קורה לאנשים מהמשפחות הכי טובות והכי מאושרות לפחות פעם אחת בחיים. אם זה מה שאת מרגישה Adrien, אני יכול להבין. טוב שאת אומרת כאן את הדברים האלה. גם אני חלמתי בשינה ובהקיץ את המלאך שלי ואנוכי רוכבים יחד על שביל החלב בלילה מלא כוכבים... אחר כך יבואו לך גם הרהורים אחרים. על החיים על כאן ועכשיו שיהיו לך ימים טובים וקלים
אורי
 

BooBee

New member
אין לי מילים.... ../images/Emo10.gif

אני רק רוצה שתדעי שקראתי כבר כמה פעמים במשך היום וליבי נמעך מעצב. אל תפסיקי לבכות, אני חושבת שבכי זה הניקיון הכי טוב שיכול להיות. חיבוק גדול ועוטף, רויטל.
 

Adrien

New member
את צודקת, אבל...

למרות שבכי זה בהחלט משחרר, לפעמים מגיעים למצב בו נמאס לך לבכות, כי זה כל מה שאת עושה. כשבכי הופך להיות הדבר היחיד שממלא את יומך, המצב הוא רע. ואני רוצה להפסיק לבכות, כדי להמשיך את החיים שלי. עברו 7 חודשים, ואני עדיין תקועה באותה מאית שנייה, בה הכל התהפך. לילה טוב לכולם ושבת שלום.
 
למעלה