כשתסתכלו על התמונה הזאת תגידו OMG!!!!!!!!!!!!

מיקה2008

New member
כשתסתכלו על התמונה הזאת תגידו OMG!!!!!!!!!!!!

כמו שאתם רואים את ליידי גאגא בזמן הופעה אבל בהריון מתקדם כמובן זה פוטו שופ רק תזכרו על אותם התמונות שיעני עשו אותה "גבר" אבל מי צד שני סתם תארו לכם את ליידי גאגא בהריון חחח מבחינתי זה לא הזמן שלה להיות אמא לפחות ב10 שנים הקרובות....

limors2

Active member
ראיתם את גאגא נופלת מהפסנתר בהופעה../images/Emo35.gif

http://www.thefablife.com/2011-04-12/lady-gaga-falls-off-her-piano-on-stage-in-houston/ אופס

Nens333

New member
אלה רגעים שאני אומר לעצמי...

בשביל מה לעשות יותר מידי שטויות? שטויות זה טוב, זה מצחיק וזה חיובי, אבל שזה מגיע לטירוף... למה לנגן על פסנטר עם הרגל?!? ו...שמעתם את ה"אווץ" שיצא לה? חח קצת מצחיק

מיקה2008

New member
כן זה ממש אופסייי ואווצ' כזה נווו טוב .......

נעבור קדימה... יש מצבים שלפעמים את/ה מקבל מכה או נופל ואת פשוט כאילו "בולע את הכאב" דוגמה סגרתי לעצמי את היד במתקן של סכיות בסופר (לא חשמלי) וזה כאב מאודדד יכולתי לתת אחלה צרחה אבל פשוט המשכתי הוצאתי את היד כאילו לא קרה כלום. אז חברה לליידי גאגא היו לה עוד מקרים דומים כמו למשל נופלת במהלך הריקוד או ממשיכה לשיר בזמן שהיא מעולפת כלומר כמעט התעלפה אבל החזיקה את עצמה.

מיקה2008

New member
Nens333 זה בשבילך וכולםםםםםםםם

כמו שאמרתי ליידי גאגא לא הרגישה טוב עוד כשהתחילה לשיר bad romance או לפני וזה קרה בהופעה בניו זילנד... שימו לב ! היא הייתה אמורה לרקוד עם הרקדים ובקושיי זזה. אפילו שוכבת על הבמה/הרצפה אבל ממשיכה לשיר כמובן שניסתה לרקוד. למרות הכל המשיכה כאילו לא קרה כלום!!! כמו שאומרים ההופעה חייבת להמשיך

Nens333

New member
../images/Emo2.gif

ממש נראה שהיא סובלת! אני אפילו לא יודע אם עדיף לשיר במקרה כזה! הייתה צריכה ללכת מאחורי הבמה ולקבל טיפול, ההופעה לא חשובה יותר מהבריאות שלה... יכלה להתמוטת עם העקבים הגבוהים!

limors2

Active member
היא לקחה את "ההצגה חייבת להימשך" רחוק מדי../images/Emo12.gif

מסכנה

chyio

New member
זה פרדוקס לומר "רחוק מדי" על ההצגהחייבתלהמשך.

sexon4

New member
חזק ביותר!

מצחיק! ואני בטוח שגם הליידי צוחק כשהיא מסתכלת על עצמה :) היא טיפוס כזה שיצחק אם אני מכיר אותה נכון... אני ממש תופס ממנה על זה שהיא ממשיכה בהופעה, ממשיכה לשיר כשהראש שלה מתחת לפסנתר חחחח

מיקה2008

New member
OMG 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שימו לב לזה לצילומים של ניקי מנז' שזכתה לתואר ליידי גאגא השחורה שימו לב! לצילומים שלה ממש מזכיר כמו של ליידי גאגא המקורית

למעלה