כתבה בוואלה זה אמנם על האח הגדול

Jason2

New member
כתבה בוואלה זה אמנם על האח הגדול

אבל זה מתאים לכל ריאליטי שמשודר כאן בארץ.

הנה

Jason2

New member
זה על האח הגדול

אין שום פייבוריט באח הגדול העונה הזאת. כולם מעפנים.
העניין ששמתי עליו דגש זה ההבדל בין המתמודדים בריאליטי בחו"ל לעומת הארץ והקטע שמתביישים להודות שבאו לזכות בפרס.

זה שמור לאח הגדול, הם שם בשביל התהליך!

מתמודדי המירוץ מודים שהם באו למיליון(ועל הדרך מגלים כמה דברים על עצמם ושותפיהם למירוץ)

Jason2

New member
הסוורים אמרו על רומי וקורל

שהן באו בשביל התחרות וזה רק מה שמעניין אותן אז גם הם סובלים מהתופעה הזאת. שלא לדבר על דבי והסבא שלה.

ny22

New member
מנהל
קראתי רק את המודגש ואני

פחות או יותר מסכים.
אבל אני לא יודע עד כמה זה נכון לגבי המירוץ...

Jason2

New member
במירוץ זה פחות

מאשר באח הגדול אבל גם שם יש את הקטעים האלה "לא באנו בשביל הכסף ואנחנו משחקים בהגינות".

ny22

New member
מנהל
כן, למרות שלחלק אני דווקא מאמין...

אני מתאר לעצמי שבאמת יש כאלו שבאו בגלל החוויה...

(בכל אופן, בניגוד לאח הגדול, כאן זה לראות עולם).

Jason2

New member
אני לא מטיל ספק באמינות

יתכן שחלק מהם חושב ומאמין שהם באו בשביל החוויה, אלוהים או סבא. אבל אני לא חושב שמי שבא כדי לזכות בפרס ועושה הכל כדי לזכות בפרס (כל עוד הוא לא עובר על חוקי המשחק שזה באחריות ההפקה להקפיד על זה) צריך להתנצל על זה.

Jason2

New member
לא הבנת אותי

הכותב (כותבת אגב) מצביעה על כך שנוצר מצב שמתמודדים בתוכניות ראליטי חשים צורך להתנצל על זה שהם באו כדי לזכות בפרס. הם לא ממש מתנצלים אבל זה מורגש ככה. אף אחד כאן בתוכניות ריאליטי אומר בפירוש "אני באתי כדי לזכות בפרס הראשון". כולם נעים בין "אני הולך עם האמת שלי" ל"באתי עם הדרך הישרה שלי". ומי שכבר אומר את זה לא מתקבל בצורה הכי טובה.

אוקיי הבנתי, הסוורים VS האחיות

מה שהסוורים אמרו באמת נשמע קצת מעושה ומתחנחן אבל, היתרון היחסי שלהן על האחיות(ושאר המתחרים) מאפשר להם להתנהל 'בכאילו' אמת ויושר, הם לא באמת צריכים להתלכלכך ולהערים על אחרים בדרך למקומות הראשונים.
ובכללי, אין מתחרה אחד למעט דבי(לא שאני מאמין לBS שלה) שלא ציין בשלב זה או אחר של המירוץ שהוא שם בשביל הפרס.( להבדיל מהפח הגדול והשרדות)

למעלה