כתבה מעניינת
פרסומי או לא, אני מאמינה מאוד בשינוי תזונתי ורגשי לריפוי הסרטן.
ראיתי מקרים ושמעתי על מקרים.
מעניין צמח השרביטן. פעם ראשונה ששמעתי עליו.
בצפון יש את דוקטור פנינה בר סלע שמתאימה את תזונת אן ויגמור לחולי סרטן ומספרים שזה עוזר.
כמות החומרים המזיקים שיש במזון מעובד זה דבר שלא יאמן. אין כמעט פיקוח של משרד הבריאות.
מישהי קרובה אליי חלתה במחלה אוטואימונית ממנה סבלה שנתיים ולא יכלה לעבוד.
כאשר התרחקה מבשר ועוף, ביצים, מזונות מעובדים וירקות כמו עגבניות (שהם מעודדי דלקת) וסולניים היא הרדימה את המחלה ושבה לתפקוד מלא.
כשנסעה לצרפת אכלה מכל וכל, כולל בשר, אולם לא חוותה כל אותן תופעות שמתעוררות בגופה כשהיא צורכת אותם מזונות בארץ.
טענתה שבארץ מוסיפים כל מיני דברים למזון, חומרים שלעיתים אינם מדווחים ומעוררים מחלות בגוף, גם סרטן.
אני למשל, מגיבה מאוד לא טוב לירקות שאינם אורגניים. משך כמה שנים סבלתי מתופעות מסויימות, ממש סבלתי וכשנכנסתי להריון התחלתי לצרוך ירקות אורגניים מאיזה חקלאי.
התופעות מהן סבלתי נעלמו. כשעשיתי הפסקה בירקות האורגניים וחזרתי לרגילים (בגלל היוקר) התופעות חזרו מהר מאוד. ממש לא יאמן...
אז הבנתי. הגוף שלי מורעל מהריסוסים בירקות הרגילים. והנה, רק לפני שבוע היתה כתבה של נגה ניר נאמן על כך שבירקות של הסופרים נמצאה חריגה של 28%-55% בריסוס המותר וכן חומרים שאסור לרסס בהם.
מה שהמעבדה מצאה הגוף שלי כבר יודע...
הבעיה היא במשרד הבריאות והחקלאות שהפיקוח שלהם לא מספק.
הרבה בריאות וחג שמח