כתבה במוסף הארץ!!!

No name for now

New member
למה טפשות?

לא מדובר בארגון חדש שזהה במהותו ארגון אלמנות ויתומי צה"ל אמור לייצג 2 קבוצות שכול, יתומי צה"ל מבקשים להפריד לגוף יצוגי לכל קבוצה. אני חושבת שזה המהלך הנכון, גם אם תוחלף פנינה כהן ביו"ר אחר מי מבטיח לי שהיו"ר הבאה תהיה תדאג ליתומי צה"ל טוב יותר ואם כן מה אם זו שאחריה? אני מעדיפה שייצוג יתומי צה"ל יהיה ע"י יתומי צה"ל בגירים. עם כל הכבוד לאמהות השכול והקשיים של אלמנות ויתומים שונים ובמשך שנים רבות התוצאות שהאלמנות השיגו לא מספקות. מה שמרתיח אותי הוא שפנינה כהן ניהלה מלחמת עולמות לפני 15 שנים כדי להיפרד מארגון יד לבנים והגיעה עד לראש הממשלה באותם ימים יצחק שמיר, מאיפה עזות המצח שלה למנוע מאיתנו את הזכות הזו?

פניקס55

New member
אין ספק בכלל שהקמת ארגון משלנו הוא

המהלך הנכון. שאלת השאלות היא האם ניתן יהיה להבקיע את חומת האטימות של הממסד. הלוואי. לגבי ה"פנינה" ההיא, כתבתי כבר שהיא שתלטנית ומושחתת ולרוע המזל גם אגואיסטית עם חוצפה בלתי מוגבלת שיודעת מה היא עושה. עזות המצח שלה נובעת מהידיעה שאם יוקם ארגון נוסף, התקציבים שהיא מקבלת ייצטמצמו בהכרח. כשמסתכלים על ההתנהלות שלה לאורך כל הדרך אפשר להבין שזו הייתה המטרה שלה מלכתחילה - תקציבים. או קי, אז עכשיו אוסיף לרשימת התארים שלה - אטומה. זו מצווה להעלות אותה על כן שיגור בכל מקרה.

soso_sami

New member
כבר נאמר

עדי, כבר דנו ודשנו בנושא אך עם זאת אני לא מצליח להתאפק ולחזור על טענתי שאני לא רואה מקום לשני ארגונים. נהפוך הוא, מתוך הכתבה עולה שמהר מאוד לאחר שיוקם ויוכר ארגון עצמאי יבקשו אלמנות רבות (נפגעות פנינה כהן לכאורה) להצטרף לארגון זה ולקבל יצוג הולם ממנו כלפי הרשויות. באופן בולט עולה מהכתבה שהעמותה/ארגון אינה מתנהלת כראוי ויש לבחון את תפקודה ואולי להחליף את העומדת בראשה אבל אין זה אומר עדיין שישנו ניגוד אינטרסים מובנה בין שתי קבוצות אוכלוסיה המיוצגות ע"י הארגון (אלמנות ויתומים) ומשום כך אין הצדקה ליסוד עמותה חדשה אלא תיקון הקיימת.

ללי123

New member
יש לעשות הכל על מנת להחליף יו"ר

לארגון אלמנות ויתומי צהל. ומהר !! לדעתי כדאי שיהיה ארגון נפרד ליתומי צה"ל.

פניקס55

New member
קראתי בכעס ותסכול גדול את הכתבה

גם אני ניסיתי פעם להתקשר לשם והצעקות המוטרפות של הגיברת שהשתלטה על האירגון ההוא עדיין מהדהדות באוזניי. אני חושב שיש בהחלט מקום לאירגון נפרד שיידאג לאינטרסים המיוחדים שלנו אבל חושש מאוד שהסיכויים להגיע לכך מאוד קטנים. איני רואה כיצד הממסד יסכים לדבר כזה במצב הקיים. חלפו כמה שנים מאז החל עדי כספי לפעול, הושגו הישגים לא מעטים אבל לא התקבל אצלי הרושם שהתקרבנו למטרה העיקרית - הכרה בנו כאירגון נפרד ליתומי צה"ל. אי לכך ייתכן שכדאי לנסות לנצל את פירסום הכתבה הזאת לעשיית מאמץ מוגבר כדי להביא לשינוי בראשות האירגון ההוא. כל עוד ה"פנינה" ההיא תקועה שם, פשוט אין עם מי לדבר. כאשר תתפוס את מקומה אישיות אחרת - פחות שתלטנית, מטורפת ומושחתת אני מקווה, אפשר יהיה לבדוק מה ניתן להשיג עבורנו באמצעות האירגון ההוא. והיה, וגם לאחר שבראש האירגון ההוא תעמוד מישהי אחרת ועדיין לא יחול שינוי משמעותי בגישה שלהם כלפינו, יהיה לנו קייס יותר חזק להכיר ביתומי צה"ל כאירגון נפרד.

למעלה