כתבה במעריב מלפני כחודשיים

קמנצינד

New member
כתבה במעריב מלפני כחודשיים

כתבה על כרמית רון, שאיבדה את בעלה ושני ילדיה בפיגוע, ומתגייסת למען גלעד שליט. אמנם כבר הבאתי כאן קישור לכתבה הזאת, אך אני מביא אותו עוד פעם, במיוחד בשביל להדגיש את הציטוט הבא : "המחבל שרצח את המשפחה שלי מת במקום, אבל כל החברים שלו יושבים בכלא, ומבחינתי, לשחרר את כולם בשביל גלעד ובשביל כל ילד אחר שלנו. זה המקום שבו אנחנו שונים מהם, ואת המקום הזה צריך לקדש. ואם המחבל שרצח את המשפחה שלי היה חי, הייתי יוצאת בקריאה לשחרר אותו בשביל גלעד". כרמית רון היא לא היחידה. אני מאמין, במאה אחוז, שרוב נפגעי הטרור, למרות שלהם יהיה הכי קשה לראות מחבלים יוצאים לחופשי, הם בעד שחרור מחבלים למען הצלת גלעד שליט.

Shira Esther

New member
שחרור מחבלים הוא בלתי נמנע

כל הכבוד לה שהיא מצליחה להתעלות מעל הרגשות הכואבים. אני בספק אם יש כיום מישהו, וזאת בלי להתייחס לכמות המחבלים שישוחררו- שמתנגד עקרונית לשחרור מחבלים תמורת גלעד.

זהו משחק טהור של יחסי ציבור

באתר הבנים יש בקשה נפגעי טרור ליצור קשר. למה לא מבקשים נפגעי תאונות דרכים? חולי לב? משהו אחר? כי כשנפגע טרור כבר יוצר קשר עושים מזה מייד אייטם תקשורתי, כמו עם כרמית רון. אז כמה נפגעי טרור הביעו תמיכה בשחרור מחבלים? לפי אתר משרד החוץ יש כ 5000 נפגעי טרור בישראל. לכל אחד מהם יש משפחה וחברים. אז אתה מעריך על סמך התבטאות של כמה משפחות נפגעי טרור על אמונתם של בערך עוד 10,000 אחרים. נו, שויין.

קמנצינד

New member
תפסיק עם השקרים שלך, ראובן

ביקשתי ממך כבר, לא להגיב למה שאני כותב, עד שתתבגר. תודה.

התגובה שלך לא ראוייה

והאמת שהיא שיקרית בעצמה, כולל ההאשמות שאתה מטיח ללא יכולת לנמק. מוזר גם שאתה מאשים אותי בילדותיות בזמן שאתה מכרכר סביבי ומשתדל להגיב לכל תגובה שלי אבל דרך פנייה לגולשים אחרים. חשבתי שאת התרגילים הללו עברנו בכיתה ד'. זה לא מכובד ולא יאה. אם אתה לא רוצה להגיב אלי אל תגיב, אבל זהו פורום פתוח ואינך קובע כאן את הכללים.

למעלה