כתבה בנושא א-מיניות

ת ח ק י ר

New member
כתבה בנושא א-מיניות

שלום רב לכם, אני מכינה כתבה בנושא א-מיניות לאתר אינטרנט ומעוניינת לראיין כמה אנשים מכם. ניתן להתראיין בעילום שם (אנחנו לא צהובון). מי שמעוניין יכול לשלוח אלי את כתובת המייל שלו במסרים או לשרשר מתחת. במייל אספק פרטים נוספים אודות הכתבה ומקום פרסומה. תודה רבה!

korpiklaani

New member
שאלה

השאלות לראיון רק דרך אימייל? אם כן מה הבעיה? הרבה יסכימו לתת לך כתובת מייל
אבל תפני את זה למנהלת הפורום שהיא תבדוק מי אתם ומה ואם זה מתאים <שומר על כללי סדר אנוכי
>

ת ח ק י ר

New member
הראיון

אני מעדיפה לערוך ראיון טלפוני ולא ראיון דרך המייל. אבל מי שירצה לקבל פרטים נוספים אודות הכתבה אני יכולה לשלוח את כל המידע במייל. מסר נשלח למנהל הפורום.

מוראל 46

New member
תחקיר

שלום אני לא מעונינת להתראיין אבל אם במסגרת הראיונות שלך תפגשי גברים מבוגרים מגיל 60 אמיניים שרוצים ומחפשים בת זוג ,אשמח אם תמסרי להם את המייל שלי להתקשרות ,או להפך תודה

את מחפשת רק בארץ?

אם לא, אני ממליצה לך גם לשאול בפורום המבוגרים של AVEN, שם יש א-מיניים בגילאים כאלו. אולי כדאי גם לשאול ברשימת התפוצה haven for the human amoeba באתר yahoo, ידוע לי על בת 50 שקראה שם, יתכנו מבוגרים יותר.

ת ח ק י ר

New member
שלום לכולכם

בשלב זה אני מחפשת מרואיינים מהארץ בלבד. כפי שכבר ציינתי - האנונימיות מבוטחת. ניתן אף להתראיין בעזרת המייל או המסנג'ר...במידה וזה יהיה לכם נוח יותר. אילינאזי - שלחתי אליך מסר. תודה

לחברי הפורום

אני מתכתבת איתה במסרים, ומעדיפה שתעבור קודם דרך אנשי הקשר שלנו בתפוז. אתם אנשים חופשיים, מי שרוצה ליצור איתה קשר, שייצור. אם אתם יוצרים איתה קשר עצמאי, אשמח אם תעדכנו אותי, שאדע איפה העניין עומד. אני ממליצה לחכות עם זה, עד שאקבל תגובה מתפוז. היא נראית בסדר גמור, במיוחד לאחר המסר ששלחה לי, למען הסר ספק. עדיין עדיף לעבוד מסודר.

למעלה