ואפילו שרוב הנגנים בארץ לא תומכים בעברית, העברית היא לא מה שימנע ממישהו לקנות MP3. זה לא מנע מאנשים לקנות אייפוד זה לא מנע מאנשים לקנות מיני דיסק זה לא מנע מאנשים לקנות דיסקמנים וכו'... לא יודע זו הדעה שלי. כמובן שאני אשמח לעברית לא הפוכה באייריבר
אבל זה שיקול מאוד גדול בהחלתה שלי קיום מה הנגן הבא שאני קונה בסוף אני יקנה נגן אם לא קימת בו עברית סביר להניח שאני לא ארכוש אני לא מסתדר עם אנגלית וגם ככה רוב השירים שלי בעברית
בעבר עשה את זה הפלייס שטיישן שתיים שלעומת מחשב הפיסי בו המשחקים נצרבו על dvd כך שלא היתה כל כך הגבלה של מקום לעומת המחשב הביתי לאחר מכן גם המשחקים של מחשב הפיסי עברו בהתחלה להיצרב על שתי תקליטורים או יותר היום כבר יוצאת גרסאת dvd והגראפיקה הישתפרה פלאות כיום עושים זואת משווקי הנגנים הג'יינרים שלא מספיק שהנגנים הללו זולים לכל כיס גם תמיכה בעברית הם קבלו ראשונים והיום בעקבות ירידת הביקוש לנגנים הבאמת טובים אז גם החברות הגדולות מתכוונות להוציא גרסא בעברית לתוכנת הנגן כדי שיוכלו להיתחרות בנגנים הג'יינרים לא רק מבחינת איכות (שאת זה אנחנו יודעים בברור) אלא גם בנוחות גישה לצרכן באמת הגיע הזמן שהצרכנים יהנו מעברית בנגנים אבל לפי דעתי השינוי הבאמת גדול שייהיה בנגנים זה המעבר ליוני קוד יוני קוד = כל תוי שפות העולם
בווסטרן שזהוא האנגלית הרשמית שאנחנו מכירים מהמחשב- אם יעברו ליויקוד וימחקו את הווסטרן אז רוב גדול של המשתמשים יידפק בגדול ואז באמת תהיה "קול צעקה גדולה" מטעם ישראל
מאד זמן עד שזה יחלחל לעצמות ולמח של המנהלים שיושבים אי שם בארה"ב בבניינים שגבוהים פי 2 ובמתחם כו של מת"ת אינטל בכדי שיתנו הוראה למתכנתים שלהם להוסיף את היוניקוד בעברית...ועד שזה יקרה ...אני כבר אספיק להפוך את שען החול שלי כמה מיליוני פעמים אם לא יותר