כתבה בעיתון הארץ על עברית בנגנים

יאיר B

New member
כתבה בעיתון הארץ על עברית בנגנים

היום פוסרמה כתבה בעיתון "הארץ" על נושא העברית בנגנים. מתייחסים בעיקר לאיפוד ולאיריבר. יאיר

stardust19

New member
נקווה שהנושא יגיע לדרגים הגבוהים

בחו"ל על מנת שנוכל לבחון את העדכונים החדשים.......

OniOn Of a dOwn

New member
לדעתי האיש מישפאר דוקא די צודק

ואפילו שרוב הנגנים בארץ לא תומכים בעברית, העברית היא לא מה שימנע ממישהו לקנות MP3. זה לא מנע מאנשים לקנות אייפוד זה לא מנע מאנשים לקנות מיני דיסק זה לא מנע מאנשים לקנות דיסקמנים וכו'... לא יודע זו הדעה שלי. כמובן שאני אשמח לעברית לא הפוכה באייריבר

shay0600

New member
נכון שזה לא מונע בסוף קונים

אבל זה שיקול מאוד גדול בהחלתה שלי קיום מה הנגן הבא שאני קונה בסוף אני יקנה נגן אם לא קימת בו עברית סביר להניח שאני לא ארכוש אני לא מסתדר עם אנגלית וגם ככה רוב השירים שלי בעברית

נדב8

New member
שינוי דעה

הפרסום של ההסכם הזה עכשיו, שינה גם הדעה שלי לגבי האייפוד, זה מושך אותי עכשיו הרבהי ותר ממקודם. ונראה מאוד אטרקטיבי.

stardust19

New member
אם היה אפשר הייתי מארגן מחאה מול

כל החברות הדולו של הנגנים הקיימים בארף והייתי יוצא בקול תרועה שיזעזע את כל הבניין שבו הם יושבים על מנת שיוציאו עדכונים רשמיים ותקינים לנגנים שלנו..

shay0600

New member
תודה לנגנים הג'נרים

בעבר עשה את זה הפלייס שטיישן שתיים שלעומת מחשב הפיסי בו המשחקים נצרבו על dvd כך שלא היתה כל כך הגבלה של מקום לעומת המחשב הביתי לאחר מכן גם המשחקים של מחשב הפיסי עברו בהתחלה להיצרב על שתי תקליטורים או יותר היום כבר יוצאת גרסאת dvd והגראפיקה הישתפרה פלאות כיום עושים זואת משווקי הנגנים הג'יינרים שלא מספיק שהנגנים הללו זולים לכל כיס גם תמיכה בעברית הם קבלו ראשונים והיום בעקבות ירידת הביקוש לנגנים הבאמת טובים אז גם החברות הגדולות מתכוונות להוציא גרסא בעברית לתוכנת הנגן כדי שיוכלו להיתחרות בנגנים הג'יינרים לא רק מבחינת איכות (שאת זה אנחנו יודעים בברור) אלא גם בנוחות גישה לצרכן באמת הגיע הזמן שהצרכנים יהנו מעברית בנגנים אבל לפי דעתי השינוי הבאמת גדול שייהיה בנגנים זה המעבר ליוני קוד יוני קוד = כל תוי שפות העולם

stardust19

New member
פה נפלת במוקש- יוניקוד לא תומך

בווסטרן שזהוא האנגלית הרשמית שאנחנו מכירים מהמחשב- אם יעברו ליויקוד וימחקו את הווסטרן אז רוב גדול של המשתמשים יידפק בגדול ואז באמת תהיה "קול צעקה גדולה" מטעם ישראל

stardust19

New member
הבעיה היא שצריך שזה צריך הרבה

מאד זמן עד שזה יחלחל לעצמות ולמח של המנהלים שיושבים אי שם בארה"ב בבניינים שגבוהים פי 2 ובמתחם כו של מת"ת אינטל בכדי שיתנו הוראה למתכנתים שלהם להוסיף את היוניקוד בעברית...ועד שזה יקרה ...אני כבר אספיק להפוך את שען החול שלי כמה מיליוני פעמים אם לא יותר

למעלה