כתבה בעיתון ידיעות אחרונות

כתבה בעיתון ידיעות אחרונות

לאחר שכבר ויתרתי על התקשורת הישארלית קמתי הבוקר להפתעה נעימה. נתנו ליו לורי כתבה 'נחמדה' בשבע לילות. רוצו לקרוא אותה (למרות שלא חדשו שום דבר חדש)

ריקי100

New member
לא אוהבת

מוזר שדווקא להאוס נתנו כתבה 'בסדר' ולא כמו שאר הכתבות שממש היללו את הסידרה ואת השחקן הראשי שלה. פה הרגשתי שהראו את יו באור לא חיובי (בסדר, אולי הוא אדם מתוסבך אבל בכל זאת, כתבה שלמה ככה?). סתם כתבה שד"א נתקחה מעיתון ביריטי שאמה תומפסון ראיינה אותו והכתב פשוט העתיק את הכתבה.. בקיצור , אכזבה.

אין מה לעשות...

פה בארץ נראה שכולם עושים טובה. הבן אדם שכנראה נתנו לו לעשות את הכתבה לא מת על האוס ופשוט התחבר לאינטרנט והעתיק את הכתבה, אנחנו המעריצים צריכים להוקיר תודה על כל גרוש שנותנים לנו פה ובארצות הברית ובכלל בעולם... האוס מובילה בהרבה משאר הסדרות שהללו פה בארץ אבל אין מה לעשות יו לורי הוא לא יהודה לוי שאנחנו אמורים פה לנשק את האדמה שהאדם דורך עליו...

Nimrodster

New member
חכו עד שאיזה יזם ישראלי יבין שלהאוס יש

21 מיליון צופים, בערך, ויעשה גירסא ישראלית גרועה לזה. אז יהללו אותה בידיעות אחרונות.

Netto

New member
זה בטוח יקרה

אבל רק נקווה שלא יעשו זאת. כי יהרסו את האוס..

10oclock

New member
כן, הבעיה בארץ באמת קשה..

אומנם בזמן האחרון המודעות של האוס עולה בקרב הנוער הישראלי, מניסיון, בארץ פשוט לא מעריכים סדרות כאלה. בארץ רוב הצופים רואים "מחוברים" ו"האח הגדול" סדרות שאין להן תוכן ולא צריך יותר מדי תאי מוח בשביל לצפות בהן. האוס היא סדרה, שיחסית לסדרות אחרות היא מאוד אינטלקטואלית, ויש מספר אנשים שפשוט לא מבינים, לא את ההומור ולא את הקונספט המרכזי של הסדרה. אני יכולה להגיד שאצלנו במשפחה האוס היא ה-סדרה. כל המשפחה מתכנסת עם האחים הקטנים והחברים וכולם צופים בפרקים ביחד, ואח"כ כל ארוחה משפחתית מתחילה ונגמרת בבדיחות וציטוטים מהאוס :)

נחמד...

לשמוע. אצלי רק אני ואבא שלי אוהבים את האוס, אמא שלי מתעצבנת נורא מהר כי זאת סדרה שצריך להתרכז בה ולהבין הרבה מידע וזה קשה לרוב האנשים שרגילים לסדרות כמו מחוברים...

Wrath Within

New member
חח מסכימה.../images/Emo11.gif

לצופה הישראלי אין הרבה "עצבים" להשקיע את עצמו ב45 דקות של צפייה איכותית וריכוז גבוה. הם מעדיפים לצפות בתכניות שמספקות לו "בידור עמחה" ושעשוע בלי שיצטרך לחשוב יותר מידי, אז לא צריך, more for me.

למעלה