כתבה בעיתון פיוז (ידיעות אחרונות):

Marty McFly

New member
כתבה בעיתון פיוז (ידיעות אחרונות):

"מייקל ג´קסון הודיע למעריציו שלא יחכו לסיבוב ההופעות הבא שלו, כי לא בטוח שיהיה אחד כזה. ´אני מעדיף לעשות דברים אחרים, כמו לכתב שירים ולהקליט. הופעות זה דבר מתיש. בכל הופעה אני מאבד מהמשקל שלי, וזה בדוק." וואי, מייקל, וואי??

Ootch

New member
זה נשמע די הגיוני.. ../images/Emo113.gif

אבל.. על העיתונות לא תמיד כדאי לסמוך.. בכל מקרה, יש הרבה שמועות כאלה, כמו שהוא לקה במחלה, או שהוא מתבייש להופיע (זה היה באיזה אתר שלו.. וזו אחת האפשרויות היותר סתומות) או שאין לו כוח להופיע. מה שכתבת נראית האפשרות הכי סבירה, וזה באמת חבל, אבל צריך לזכור שהוא לא בן 20.. וזה בטח די קשה לו..

goop

New member
על מה הויכוח ?!?!??!!

זו עובדה ! מייקל הודיע בראיון האחרון עימו כי הוא לא יוצא עוד למסע סיבובי הופעות מסחרים בגלל שזה מתיש אותו והוא מעדיף לעסוק בדברים אחרים. בכל אופן הוא לא שולל את האפשרות למופעים חד פעמיים כדוגמת צדקה טקסי מוסיקה וכו..

AS2000

New member
הוא לא זקן

נכון הוא לא בן 20 אבל הוא גם לא בן 70 גיל 40 פלום בשביל זמר זה לא מבוגר כל כך הוא עדיין יכול להופיע

הוא מאבד משקל תמיד....

העור שלו מתפורר...הלווו......... אגב המנהל ישלך שם יפה... ודניאל איך נדפקת.... "קבלו את המנהל הבא של פורום מייקל ג´קסון.."

Marty McFly

New member
דודי, אתה בן זו*ה!!

סיריוס, לא המנהל... מה לעשות?? תפוז החליטו לדפוק אותי ולתת לדודי המנהל את הניהול... אז מה אם תפוז שונא אותי?? מה האיי סי קיו שלך?

למעלה