כתבה בעיתון

כתבה בעיתון

בוקר טוב לכולם, פנתה אלי אתמול כתבת מעיתון jerusalem post , היא רוצה לעשות כתבה על וויקה, מכשפים ומכשפות. למרות שהיא הבהירה שבגלל הרגישות של הנושא היא לא תפרסם שמות, אני אישית קצת חוששת להיחשף בצורה כזו. רק שתדעו שאמרתי לה שהיא יכולה למצוא הרבה אנשים בפורומים. בכל אופן, מה דעתכם ?

suki da yo

New member
בעייתי בלשון המעטה.

אני מניחה שאיך שלא יצא, אנחנו נצא מוזרים:) בכל מקרה, מתי שהוא זה היה חייב להגיע, אז כנראה שעכשיו טוב כמו כל זמן...

gwizard

New member
יהיה בסדר

אותה כתבת פנתה גם עלי ואנו נפגש ביום ראשון לשיחה. היא באמת נשמעה מעוניינת לגלות את דרכי הוויקה גם בשביל עצמה, ולא רק למען הכתבה. חוץ מזה, זו לא תהיה פעם ראשונה ש-Jerusalem Post עושה כתבה עלינו, ובפעמים הקודמות הם היו מאוד הוגנים. בקיצור, אל תחששו

suki da yo

New member
אלון:)

רק תזכור להזכיר שיש הרבה דרכים, ואין שום מנהיגים בקהילה:)

gwizard

New member
אל דאגה

זה הדבר הראשון שאני אגיד :) למרות שאולי נוצר הרושם שאני דוגל רק בדרך אחת ושולל את כל השאר, זה לא נכון בכלל. הוויכוחים שלי כאן הם מנקודת מבט פילוסופית לגמרי ונועדו (כמו ההודעות הלוחמניות שלך) לעורר את האנשים ולעודד לומר דברים שנחשבים לפחות מקובלים כדי להבין את דרך החשיבה :)

לגבי יום ראשון

אם לא מפריע לך . אשמח לשמוע איך היה. אני לא וויקנית (אם כך רושמים את זה) ואמרתי לה, התשובה שלה היתה שזה דווקה טוב כי היא רוצה לשמוע גם עוד צדדים של כישוף.

gwizard

New member
אין בעיה

אם לא אכפת לך שאני שואל, מי את ?
פשוט זו הפעם הראשונה שאני רואה אותך בפורום ומעניין אותי לדעת איך אותה כתבת הגיעה אליך.

מי אני ???

אני מכשפה. מידי פעם אני קופצת לפורום הזה ולכישוף להתיעץ ולהתעדכן. הכתבת הגיע אלי דרך אתר באינטרנט שאני רשומה בוא. למידע נוסף פנה למייל שלי

מורגיין

New member
כתבת המשך?

הקודמת יצאה די מגניבה... גם לי אין בעיה להוסיף לזאת אם יש עניין, אני תמיד שמחה לדבר

מורגיין

New member
לא נראה לי שהיא הופיעה באינטרנט

איפשהוא, דוקא ניסיתי לברר בזמנו ובסוף שלחתי להם אימייל שהם שלחו לי את הכתבה אליו בתור קובץ טקסט. כתבה רצינית והוגנת הם יצאו באמת סבבה.

למעלה