כתבה בקשר לסצינת האימו

elknetld2kil

New member
כתבה בקשר לסצינת האימו

http://www.myfoxla.com/myfox/pages/Home/Detail;jsessionid=48D6820F06098FA4C49BDB5B04A57080?contentId=3096234&version=3&locale=EN-US&layoutCode=VSTY&pageId=1.1.1 תעתיקו תדביקו, אין מה לעשות... תקראו את הביקורת שלי רק אחרי שראים את הכתבה, ודיר בעלק, שיהיה דיון תרבותי ובוגר. לשמור על שפה נקייה ומכובדת ולא לעשות מה שהיה פעם. להזכירכם אנחנו מדברים על הסצינה בכללית ולא על המוזיקה שלה. אחרי שראיתי את הכתבה הזאת קיבלתי הצדקה עצמית ללמה אני כל כך שונא את כל הקטע הזה. קודם כל - אימו / פאנקיסטים / פריקים / גות'ים = פוזה. כל העיקרון שלהם זה שהם לא מתאימים לחברה והחברה דוחה אותם והם רוצים להיות משהו מיוחד, לא כמו כולם. בפעם האחרונה שהסתובבת בת"א (לפני חודש וקצת), ה"לא כמו כולם" הזה היה חצי מהצעירים שראיתי שם. עוד מישהו רואה פה ניגוד אינטרסים? מצד אחד הם רוצים להיות רחוקים מהמיינסטרים ולהיות בשוליים, מצד שני תסתכלו בTRL ותראו שכל הגיבורים של החבר,ה האלה נמצאים במצעד שאותו מייצג המיינסטרים בצורה הכי פשוטה וברורה שיש. מההיבט השני, המוטו שלי לחיים הוא "תעשה מה שבא לך, כל עוד אתה לא פוגע באף אחד אחר". כל עוד הם לא מפריעים לכולם אין לי בעיה עם זה. הבעיה שלי איתם זאת הצביעות. אה כן, ועוד משהו: WE WERE SAVED!!!!!!!!!! (תראו את הכתבה ותבינו. זה אחד השירים האהובים עליי מ2006)

Chemical Venom

New member
לא אהבתי את הכללה הזאת

לא כל בן אדם שהוא אימו / פאנקיסטים / פריקים / גות'ים עושה את זה בשביל פוזה..זה אולי נכון שזה הרוב הגדול אבל לא כולם.. ועדיין לא הבנתי על איזה שיר אתה מדבר וראיתי את הכתבה..

elknetld2kil

New member
השיר הראשון שמראים

בהתחלה שמראים את הקליפים יש את השיר ש Thursday שבו שומעים את הסולן צועק We Were Saved... ויש קלישאה באנגלית שאומרת: "Never believe generalizations". אני מאמין שאדם צריך להיראות מבחוץ כמו שהוא נראה מבפנים, ולא לעשות דברים רק בגלל שאחרים עושים אותם וזה נראה מגניב (אני יודע שזה לא הגיוני אבל ככה הייתי רוצה שיראה העולם). קשה לי לראות במועדונים בחורות גות'יות ואימואיות שרוקדות לשירים של 50 סנט ומדונה. אבל זה רק מה שאני חושב, אז לא לקחת ללב...

Rose131

New member
../images/Emo45.gif

יש אנשים שעושים את זה כי הם אוהבים את המראה ולא בשביל הפוזה.

Rose131

New member
מה מפחיד?../images/Emo12.gif

שמרביצים לאימואים?

dandiT

New member
MCR הם EMO? ../images/Emo2.gif

אבל אימו הם חמודים
למרות שרובם פוזה...

Sweet Calamity

New member
אם באימו עסקינן../images/Emo12.gif ../images/Emo115.gif

מסתבר שאנשים לקחו איזה קטע פה יותר מידי ברצינות, והוציאו מדריך לאימו המתבכיין. קלטו את זה. כאילו..או שהם באמת מפגרים, או שהם באמת באת משועממים.

למעלה