כתבה ב"הבמה" על יוסי והכתבת מאוד מפרגנת! גם לשיר וגם....ליוסי... ואפילו יש קישור לפורום!!!
א אל האור10 New member 24/6/05 #1 כתבה ב"הבמה" על יוסי../images/Emo70.gif והכתבת מאוד מפרגנת! גם לשיר וגם....ליוסי... ואפילו יש קישור לפורום!!!
כתבה ב"הבמה" על יוסי../images/Emo70.gif והכתבת מאוד מפרגנת! גם לשיר וגם....ליוסי... ואפילו יש קישור לפורום!!!
ע עדי מחיפה New member 24/6/05 #2 יא!! איזה כיף!! מאוד נחמד שמפרגנים! ואומרים אמת! וזה לא כל האמת !! כל האמת היא שיוסי זמר מעולה ותאמינו לי אני מרגישה שהוא עוד לא הוציא את כל הכישרון שלו
יא!! איזה כיף!! מאוד נחמד שמפרגנים! ואומרים אמת! וזה לא כל האמת !! כל האמת היא שיוסי זמר מעולה ותאמינו לי אני מרגישה שהוא עוד לא הוציא את כל הכישרון שלו
I i D a N 16 New member 24/6/05 #5 ../images/Emo51.gif אם תשימו לב,כמעט בכל המדיות של התקשורת מפרגנים ליוסי,בין אם זה בעיתונים,טלויזיה,אינטרנט ועוד.. מה שאומר ומה שכולנו יודעים,זה שיוסי זמר מעולה שעדיין לא נחשף מספיק
../images/Emo51.gif אם תשימו לב,כמעט בכל המדיות של התקשורת מפרגנים ליוסי,בין אם זה בעיתונים,טלויזיה,אינטרנט ועוד.. מה שאומר ומה שכולנו יודעים,זה שיוסי זמר מעולה שעדיין לא נחשף מספיק
א אל האור10 New member 25/6/05 #8 ניקולל יש מישהו מהנהלת הפורומים בתפוז ששולח לי את ההודעות האלה שקשורות לפורום שלנו...מכל הפורומים בתפוז...הבנת?????????
ניקולל יש מישהו מהנהלת הפורומים בתפוז ששולח לי את ההודעות האלה שקשורות לפורום שלנו...מכל הפורומים בתפוז...הבנת?????????