כתבה ב-MSN על האלבומים הכי טובים של שנת 1967

M e n s R e a

New member
כתבה ב-MSN על האלבומים הכי טובים של שנת 1967

וואו, נולדתי 15 שנה מאוחר מדי, מסתבר

פסיכאדליה - פסטיבל רוק - צוותא ת"א 23.8

יום חמישי 23.8.07 שעה 21.00 במועדון "צוותא" ת"א. 40 שנה ל"סרג'נט פפר" ו"פינק פלויד" הראשון. מיטב להקות הרוק הפסיכאדליות במופע מיוחד לרגל 40 שנה לקיץ הפסיכאדלי של שנת 1967. המשתתפים והמבצעים: הביטלס - "סרג'נט פפר" בביצוע להקת "אקס בנד". פינק פלויד סיד בארט - ג'פרסון איירפליין, בביצוע להקת "החשודים". הקצפת - הדלתות, בביצוע להקת "הסופרגרופ". ג'ימי הנדריקס אקספיריאנס בביצוע שלמה מזרחי ולהקתו. קינג קרימזון בביצוע להקת "כבד קצוץ". פרפר הברזל - היצירה IN-A-GADDA-DA-VIDA בביצוע יוסי בוזין וחברים. להקה אורחת: זוכת תחרות סיד בארט - "רוקפור" - לרגל אלבומה החדש. אמן אורח: שמשון מיאל - לרגל צאת האלבום המחודש "פרדס הגחלים הלוחשות". פסטיבל הרוק הכי הזוי שהיה בארץ! מומלץ להכין כרטיסים מראש כי מספר המקומות באולם מוגבל. מחיר כרטיס: 110 ש"ח (מחיר אחיד לכל האולם). המקומות מסומנים בישיבה. כרטיסים במשרד "קסטל" טל' 036045000 ובאינטרנט. לפרטים נוספים כנסו לאתר "מועדון הרוק הישראלי". מצורף עלון המופע.

AeroTom

New member
ואני הייתי מוסיף לרשימה הזאת את:

The Doors - The Doors איפה אלבום הבכורה הקלאסי הזה? ממש הופתעתי שהוא לא שם ברשימה. Strange Days האלבום השני של ה-Doors. גם כן אלבום מעולה. Axis: Bold as Love השני של ג'ימי וה-Experience. Big Brother & The Holding Company אלבום הבכורה של האח הגדול וג'ניס ג'ופלין, שזה האלבום הראשון בו היא הופיעה גם. Peter Green's Fleetwood Mac אלבום הבכורה הנהדר של הלהקה המעולה בתקופת פיטר גרין. Something Else By The Kinks אחלה אלבום של החבורה. Little Games האלבום האחרון של ה-Yardbirds בתקופתו של ג'ימי פייג' כמובן. יש כמה וכמה רצועות מההקלטות של האלבום הזה שמראות את הכיוון שג'ימי התחיל ללכת אליו, ושממש ביצע את זה עם זפלין. Ten Years After ה-Self Titled שלהם. אחלה אלבום בכורה. The Grateful Dead - S/T עוד אלבום בכורה נחמד מאוד.

fifanowftw

New member
בדוגרי איך הם לא שם?

The Doors-אחד האלבומים הגדולים בכל הזמנים לא מופיע באלבומים הגדולים של 67. על זה אומרים: חה!

LEATHER REBEL

New member
בדיוק מאותה סיבה אפשר לשאול...

איך זה שחבר'ה צעירים זבי-חוטם, שבקושי מבינים חצי דבר במוסיקה, מגיעים להיות עורכים מוסיקליים בתחנות הרדיו המקומיות בישראל? והתשובה היא... שמקצוענים אמיתיים בוודאי לא יסכימו לעשות את העבודה תמורת משכורת-הרעב שנותנים באותן תחנות. אז כמו בעתונים, נותנים לצעירים נלהבים לעשות את העבודה תמורת גרושים ו... העם המטומטם כרגיל קונה את זה!

MilkShack

New member
מסכים עם הרוב

במיוחד עם הדורז חח זה די מצחיק כשחושבים על זה OO"

FunkyMonk

New member
רשימה מגוכחת

מה שיכלה להיות כתבה נפלאה הפכה לבושה וחרפה, כאופייני לMSN (ואני לא מדבר רק על הישראלי). ובכלל, מה אנשים עושים מחפשים שם כתבות? מי נכנס בכלל לאתר הזה?

M e n s R e a

New member
חחח, במקרה הגעתי לשם

טוב, ידוע שכתבי מוסיקה של פורטלים שלא מתעסקים בתחום הספציפי או של עיתונים לא תמיד מבינים במיוחד...הבדיחה הכי גדולה לאחרונה (ואני יודע שאתה לא אוהב את מגהדת', אבל קלוט את הקטע באופן כללי) הוא שכתבת ישראלית שראיינה את דייב מאסטיין שאלה אותו האם הוא הולך לרקוד... להקת מטאל.

JumpInTheFire

New member
אוי זה גדול ../images/Emo6.gif זו כתבת גלי צהל לפי מה שהבנתי

ככה היה כתוב במטאליסט בכל אופן

M e n s R e a

New member
ממש ניסיתי לקלוט את זה

היה בפריים מיקרופון שהיה כתוב עליו גל"צ, אבל מישהי אחרת החזיקה אותו. אז אני לא סגור על זה, אבל אולי במטאליסט יודעים יותר טוב

M e n s R e a

New member
כן, התגובה של כולם שם הייתה צחוק גדול

ומאסטיין שאל אותה בפשטות-את יודעת בכלל איזו להקה זו?

../images/Emo10.gifהקישור לא עובד

מישהו יכול לכתוב את האלבומים של הכתבה, שאני אדע על מה כולכם צוחקים?

למעלה