כתבה ב-NRG

צללית2006

New member
כתבה ב-NRG

קבלו לינק : http://www.nrg.co.il/online/36/ART1/533/796.html ואם אפשר שאלה שאולי תשמע קצת דבילית .... האם ל: א-מיניים אין בכלל משיכה לסקס כ-ל-ש-ה-ו , גם אם מדובר בסיפוק מיני "אישי", קרי אוננות ?

נראה לי...

שהם בכלל לא בקטע של סקס.. כאילו, עדיף לקרוא עיתון ספורט מלגמור וכאלה... אז אני מתארת לעצמי שאם בחורה בעלת חזה שופע ותחת קופצני לא עושה להם את זה... אז גם לאונן זה לא מעניין כ"כ.

queen helen

New member
יופי של כתבה!!!

זה אישי אצל כל אחד. גם בכתבה נאמר שיש כאילו שמאוננים, ויש כאילו שלא.

צללית2006

New member
תודה

תודה הלנה , לא התעמקתי בכתבה, אבל סומכת עלייך :))) אני תוהה איך אפשר בלי מין בכלל. זה ממש כמו התנזרות. האם ה-אי-מיניים אי פעם חוו אורגזמה, שהם ככה מוכנים לוותר עליה ? הרי זה צורך כל כך טבעי.

צללית2006

New member
כן....

את זה כבר הבנתי לבד :) אני מנסה להבין את ה"למה", גם. למען האמת, התחושה שלי כאן היא שהאסקסואלים מאוד מתבצרים בעמדות שלהם, ולא מרגישים שום צורך לשתף. וזה כמובן לגיטימי לגמרי ובסדר גמור. כנראה שאשאר עם התהיות שלי, או שאגיע למסקנות - אולי שגויות לגבי כל הנושא וחבל שכך. ובכל זאת - קראתי קצת בפורום והבנתי שיש כאן חבר'ה שמעוניינים "לצאת מהארון" . אותם הייתי מעוניינת לשמוע. יציאה מהארון כרוכה במתן הסברים ובשיתוף. ואני לא מדברת על חטטנות או מציצנות כלשהם. אני מדברת על שיתוף, כדי שאפשר גם יהיה להבין אתכם ולא לקטלג אתכם כעופות מוזרים, כפי שהוגדר כאן [ולא על-ידי !] באחת ההודעות.

avi1283

New member
היי

זה לא בגלל התבצרות או חוסר רצון לשתף, זה פשוט בגלל שהשאלות חוזרות על עצמם הרבה פעמים, וכולם כבר עייפים מלענות כל פעם אותם תשובות. אם את מתענינת את יכולה להסתכל בכתבות שונות בקישורים או בשאלות נפוצות ואני בטוח שתמצאי תשובות לשאלות שלך.

p019

New member
כפי שענה אבי

כל אחד מהיתנו כבר ענה על כל השאלות הללו יותר מפעם אחת. כששואלים שאלות חדשות ולא השאלות הטריוויליאות (כמו "איך אפשר בלי" - נו באמת!) אז אנחנו נענה בשימחה. ובקשר ל"יציאה מהארון" - לחברים ומשפחה אני יתרך לענות על כל שאלה שיש להם - ואף יותר מפעם אחת, לפחות אם הם יראו נכונות להבין. זה לא אומר שאני צריכה לעשות את זה לכל אדם שנכנס לאתר, לא? זה לא הופך אותי ל"מתבצרת".

צללית2006

New member
לאבי ול- p019 :)

אני יכולה להבין את התסכול בלענות אינספור פעמים, על אותן שאלות. אישית, הייתי מעוניינת בשיחה עמכם ואתם לא. וזה בסדר לגמרי. אבל - וזה אבל גדול - בחרתם בפורום פתוח ומן הסתם הגיעו לכאן בעבר אנשים כמוני ועוד יגיעו אחרי הרבה, עם מבול שאלות ותהיות. אינכם רוצים להשיב, זה סבבה מצידי. באמת.זכותכם לשמור על פרטיות מלאה. אבל שוב אם כך, מדוע להשאיר את הפורום פתוח ? ולא - אני לא באה ואומרת לכם מה לעשות :) p019, מה לעשות שהשאלה הראשונה שעולה אצל מי שכן אוהב מין, היא "איך אפשר בלי" ? אז זה נחמד, אבי, להפנות אותי לכתבות. אך כמו שאמרתי לעיל, מה שמעניין אותי זו שיחה ולא קריאת מאמרים למיניהם . אומר לכם, ככה מהצד ומבלי חלילה לשפוט - אתם מעבירים תחושה שמי שאינו כמוכם, פשוט אינו רצוי כאן. ו- וואלה ! אפילו זה מקובל עלי לחלוטין. אלא שאי אפשר לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה. רוצים להתבצר בתוך קומונה סגורה? דאגו לסגור אותה מכל הסקרנים, המתעניינים, הגולשים ..... כל מה שביקשתי, זה להבין . כעת, לא נותר אלא לעשות אחורה-פנה, קדימה צעד :)) שאו ברכה מכל הלב לחיים טובים ומאושרים.

gabriel1349

New member
אההמממ

את הבאת לנו פה קישור לכתבה ש-3 מחברי הפורום- ענו על שאלות שאת שואלת ועוד תשאלי בהמשך. קישורים לכתבות אחרות הנמצאים בפורום- גם הן נענו על ידי חברי הפורום (אלה שבעיברית). כמו שP019 ענתה ויפה- שאלות אחרות מלבד "איך אפשר בלי" נשמח לענות ... מעבר לכך בצד שמאל- ישנן הרבה תשובות לשאלות נפוצות בפורום , לשם כך הקישור התווסף באדום שם בצד.

korpiklaani

New member
הווו שינוי מרענן../images/Emo70.gif

ליאורה וגבריאל
אז מה נשמע נחמד לחיות עם חבר וכמה חתולים מסביב?

Limbonic Art

New member
לא טוב? מיאו../images/Emo108.gif

חתולים =חובה חבר= לא בדיוק בראש שלי , סתם נשמע נחמד, אם כי קשה לי להאמין שאני ועוד מישהו נגור יחד באותו בית ... קשה קשה איתי

למעלה