כתבה ב-ynet על איזה סיאפניק

• פותח הנושא guta
  • פורסם בתאריך

itamarc8

New member
אהלן עוז ידידי היקר!!!

אני מקווה ורוצה שתמצא כמה שיותר מהר ריאות חדשות שיתנו לך לרוץ אחריי האחינית שלך זה ישמח אותי מאוד מחזיק לך את כל ה10 האצבעות שיש לי אלייך ידידי היקר והמון המון בריאות ושתחזיק מעמד אתה והמשפחה ממני איתמר כהן .

מקווים הכי בעולם

שתקבל ריאות מתאימות במהרה. אין גבול לבאסה של המצב, אבל גם אין גבול לאופטימיות ולעוז אצלך!

sporTV

New member
אני מעריץ אותו ../images/Emo13.gif

הסיאפניק המדובר הוא......למרבה ההפתעה....אני. אני שמח שניתנה לי ההזדמנות (לא בנסיבות האלה כמובן...) לקחת חלק בהעלאת המודעות לחשיבות תרומות האיברים והצלת החיים. שבת שלום ובשורות טובות לכולנו, עוז.

falashmura

New member
תהיה חזק גרנר! מחזיקים לך אצבעות

למרות שאתה גם ככה חזק אחושילינג. שתמצא ריאות איכותיות הכי מהר שאפשר!!

sporTV

New member
אני ממש מתרגש

לקרוא את כל הברכות והאיחולים ממאות אנשים שאת חלקם אני כלל לא מכיר. חושב לזכור שעיקר החיים הוא החלק בו נהנים. לא החלק בו סובלים. זה מה שנותן כוחות. שבוע משובח

sapir8

New member
עוז יקירי

אני רוצה להאמין שבעז"ה לקראת השנה החדשה שתבוא עלינו לטובה נזכה לשמוע בשורות טובות ושימצא לך במהרה ריאות חדשות שבאמצעותם תוכל לממש את שאיפותיך, מההכרות שלי אתך בפורום זה גיליתי בעיקר אדם חכם, אכפתי והכי הכי בנאדם, הלוואי והעולם הזה ישתבח בהרבה אנשים כמוך. לסיום, אני מאחל לאור השנה שחלפה שהייתה קשה ותקווה לעתיד טוב יותר "תכלה שנה וקללותיה תחל שנה וברכותיה" שנה טובה

אני לא מעריצה אותך...

עוזון אתה החמצן שלנו... חסר לך שתישאר מנהל הפורום הזה. ממתינה לך משרה בפורום מושתלים.. יה חתיכת חתיך, תיזהר ממני אני לא אוהבת שפוגעים באנשים יקרים לי, אז תשמור על עצמך. אני לא מעריצה אותך. אני אוהבת אותך ומצפה ממך לגדולות. נשיקות גדולות- ללא קרוס אינפקשין

sporTV

New member
מוכן לקחת סיכון בקרוסאינפקשן

את מרגשת אותי כל פעם מחדש.

משה4321

New member
בריאות טובה

מאחל הרבה בריאות ושימצאו לך ריאה בקרוב לא מכיר באופן אישי ראיתי אותך בכנס בשנידר אתה נראה בריאה וחסון ומאמין שתתגבר ותעבור את התקופה הזאת בשלום אבא לילד חולה CF

אחלה כתבה : )

רק תתחיל להתנהג כמו אחד במצב אנוש... לא לעניין שאתה משתולל פה בפורום חחחח

sporTV

New member
המזל שלי זה

שלא אני מחליט על כותרות לא הולמות שכאלה. היום מתפרסמת עוד כתבה בעיתון מקומי, אפרסם בקרוב.... אין לך פרוטקציה בבילינסון לעזור לי ?

chakiv

New member
עוז, שיהיו רק בשורות טובות. ממני מכל ה ../images/Emo23.gif

למעלה