כתבה ב- Ynet

wissenly

New member
כתבה ב- Ynet

לא מצאתי שפרסמו את זה פה בשום מקום אז הקישור למטה

shakshuka6

New member
וואו כתבה ענקית!!! ומעולה!!

נהנתי לקרוא...זה לובו מראיין את כל המתמודדים ובסוף כל פיסקה מוסיף בדיחה... זה ממש ארוך! וכרגיל יש בכתבה קטע וידאו. תודה רבה על הלינק!

הכתבה:

כתבה מעולה וממש מצחיקה בייחוד עם הקטעים של לובו אבל מי זה בכלל לובו???????

תודה../images/Emo70.gif

אחלה כתבה! קצת ארוכה אבל התגברתי... טוב חבר'ה...תהנו לכם....אני לא פה כל השבוע... אז לילה טוב ושבוע טוב!

238

New member
לובו-כל מילה מיותרת../images/Emo47.gif

בס"ד "אני הכי פחדתי מהמשימה שבה היינו צריכים לרדת ממגדל בלי חבל עם נחש כרוך סביב המותניים תוך כדי שתיית שייק עיני דגים. נכון שלא הייתה משימה כזאת, אבל גם אוהד, לימור ואמלי פחדו ממשימות שהם בכלל לא עשו\" "אז מה אמלי, לא תפגעי באדם בשביל כסף? אז למה את עושה את זה? בשביל הכיף?" "לאוהד ואמלי היה קל במשימות האקסטרים? גם לי. גם אני לא עשיתי אותם." "אתחלק עם בן הזוג לתחרות, אשלם 25 אחוז מס הכנסה, אתרום את מה שהבטחתי במהלך המכרזים בתוכנית ובשאר אקנה מסטיק"

וואי כתבה ענקית!!

ולמרות שכבר קראתי אותה- זה קרע אותי מחדש.. ההערות של לובו ענקיות!! במיוחד הקטע עם אמא של במבי...

RaZiK4

New member
איזה כתבה../images/Emo47.gif../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

חח איזה מצחיק מה שאריאל אמר
: ש: "מה הרגע שבו התחשק לך לבכות?" ת: "אריאל: "ביום הראשון, כשהודיעו לי מי הציוות שלי....סתם....סתם...". והיה עוד קטע אחד מצחיק, הנה: ש: "איזה משימה לא היית עושה, גם לא עבור מיליון שקל?" ת: "אמלי: "בעקרון הייתי עושה הכול בשביל מיליון שקלים, אבל לא אם זה משהו שקשור לסתירה של הערכים ואמות המוסר שלי – לעולם לא אפגע באדם בשביל כסף"." ולובו בסוף
: "(לובו: "אז מה אמלי, לא תפגעי באדם בשביל כסף? אז למה את עושה את זה? בשביל הכיף?"). " חח זה היה מצחיק
רעיון ענק

למעלה