כתבה בYNET

ayala sh

New member
קארמה

קודם כל נאנסת היא לא קורבן. אף בן-אדם הוא לא קורבן. אני מקווה שאפשר לתקן ואפשר להחלים ומכל דבר אתה לומד. להפך, זה מבחן לאמיצים. לא שאני מזמינה אונס. אנס צריך לעצור כי לבד הוא ימשיך לעשות זאת שוב ושוב. לא נאנסתי אבל עברתי הטרדה מינית בעבר. (למעשה כמה, אבל ממש לא רציני). הבן-אדם שהטריד אותי נשאר לי במחשבות כיוון שזה נשאר פתוח בנינו. הוא בן-אדם די חכם אך גם חושש מעימותים. כך שלא היה לי עם מי להתעמת/או למצוא תשובות ודווקא היה לי מה לשאול אותו. כשבאתי להתעמת איתו הוא פשוט התחבא. כלומר לקח לי זמן עד שהאסימון נפל לי שזה מה קרה. הייתי צריכה לפתור זאת בעצמי. כלומר לתת הסברים לעצמי מה קרה. לא הרגיש לי נכון לכעוס עליו כיוון שהוא קלט לא לעשות זאת שוב, ואכן לא עשה זאת שוב. לא היה אונס. גם לא יהיה. (אני יודעת להרביץ..חמסה,חמסה,חמסה,טפו,טפו,טפו,בלי עין הרע, וכו' וכו'). חוצמזה הנושא הזה לא היה כזה חשוב לי. רציתי ממנו דברים אחרים. מידע מסויים שהיה לו ומה זה עצבן אותי שבגלל הנושא הזה של מיניות, התרוץ הזה, אני צריכה לאבד מידע. אני עדיין מעוצבנת על זה. כאילו היה שם איזשהוא מבחן שפיספסתי בגלל בעיות רגשיות שהן בעצם שלי, אבל יכולתי להתעלם מהן ולהיות עניינית ולא לתת לו להסיט אותי מהנושא שהיה חשוב לי. לא יודעת מה הייתי מרגישה אם היה. לא כועסת על אותו אדם, ואפילו יכולה להעריך תכונות חיוביות שיש לו (ויש לו) כפי שאני עושה לכל אדם שאני פוגשת. גבר או אישה. בנוסף, במסגרת תהליך החיפוש שעברתי הגעתי גם לבודהיזם הטיבטי ושם הם מדברים על מושג הקארמה. חוק הגורם והתוצאה. דברים רעים לא קורים סתם. הם קורים בשל דברים שעשית, טעויות, פגיעות שעשית אם בגלגול הזה או בגלגולים קודמים. יש משהו בגישה הזו שמאוד משחרר כיוון שהאחריות היא בידיים שלך. אתה יכול לנקות. אתה יכול לפעול באופן מסויים על-מנת לצבור פוטנציאל חיובי כך לצמצם את הסיכוי שיקרה לך דברים כאלו. בנוסף על-פי גישה זו האנס כבר ייקבל גמולו אם נרצה או לא כיוון שזה טיבו של היקום. מקווה שעזרתי..

למעלה