כתבה בYNET

queen helen

New member
כתבה בYNET

לא ממש כתבה על א-מיניות, נשמעת אידאלית מדי, וממש לא מחוברת למציאות, אבל טוב שהנושא עולה מדי פעם.

Xylophone

New member
לא הגיוני

"עשרות א-מיניים וא-מיניות פיזזו שתו וצחקו" מאיפה?? פה בישראל? אין מצב! אם מישהו מהפורום היה בזה- תגידו! רק שאני לא מאמינה באמת שמישהו היה. הפורום הזה ממש מת ומכול מי שנכנסו לפה וכתבו- הרוב אפילו לא א-מיניים! ""א-מיניות זה הטרנד הבא בתל אביב!" המתיקה באוזני. "הסקס הוא שורש הרע כאן. כמו עגל הזהב שאנשים טיפשים רוקדים סביבו כל היום. הוא הגורם דכאונות, משחקי אגו מרגיזים, בגידות ושברון לב." כול כך מסכימה איתה! חוץ מזה שא-מיניות היא הטרנד הבא- NO WAY! "לאנשים מתחיל להימאס מסקס, אני מרגישה את זה. א-מיניות תשתלט בסוף על כולנו. אני יודעת..." ואז לגמה לה מהרד-בול וחייכה. " הלוואי והיא הייתה צודקת! עיתונאים תמיד ממציאים דברים. מזבוב עושים פיל- לא לשים לב! וקווין הלן- תודה על ההפניה

Xylophone

New member
ועוד משהו-

מישהו בתגובות רשם- "סקס זה דבר מגעיל מיסודו.... אבל רומנטיקה, התאהבות, ומזמוזים קלים זה נפלא. " לא יודעת למה- אבל זה גאוני. יש בזה משהו. כבר עצם זה שהוא איכשהו התרחק מההגדרה הקיימת אבל עדיין לא נשאר "לבד" איכשהו מסוגלות של אנשים להיות ביחד שעות ולאהוב אחד את השני וקצת אולי להתמזמז- ועדיין לא להיגרר לסקס- וכול זה בלי להתאמץ או להחזיק את עצמך, בכלל! יש בזה משהו. מריח עתידני ויותר סימפטי...

הכתבה בילבלה אותי.

מתוך הדברים שקראתי ושמעתי, גם כאן בפורום, וגם במקומות אחרים, הבנתי שהאמיניות היא משהו מולד, חוסר קיום של דחף מיני שקיים אצל רוב האוכלוסייה. כמו נטייה מינית הומוסקסואלית או ביסקסואלית. ופתאום כאן אני קוראת שהגיבור של הכתבה בחר באמיניות מתוך רצון חופשי. אני לא יודעת אם הוא עבר שינויים פיזיולוגיים (לא מצויין בכתבה) אבל אני לא בטוחה שההחלטה להפסיק עם הכיבושים נעשה בשל גורמים פיזיולוגיים, כמו מתוך גורמים רגשיים. אני לא יודעת. וזה מחזיר לשאלה הנצחית, מה מולד ומה נרכש.
והאם ניתן לבחור נטייה מינית..

Xylophone

New member
זה עדיין לא ידוע

לא חקרו את זה מספיק. מה ששמעת שזה משהו מולד- זה סברה של חלק מהאנשים וחלק מהאנשים חושבים ואולי צודקים (שוב, כי זה לא נחקר) שזה משהו מולד. אני משארת שיש גם בוחרי רצון חופשי ועוד כול מיני א-מיניים.

תודה

על ההסבר. תמיד חשבתי והאמנתי שהכל מולד, בתחום הנטיות המיניות.כנראה שבאמת אין דרך לדעת באופן וודאי. העיקר שכל אחד יהיה שלם עם הדרך שהוא בחר

ועוד דבר

לצערי אני חייבת לזוז ואני לא אוכל להגיב לזה עכשיו, אבל אני חייבת להגיד לך שממש ריגשת אותי בהודעה שכתבת, והזדהיתי עם הרבה דברים.

p019

New member
בעיית הגדרות בלבד

הכתבה לא עוסקת בא-מיניות כי אם במתנזרים - שאלו שני דברים שונים. מתנזר הוא אדם שמחליט לא לקיים יחסי מין למרות שהוא חש משיכה מינית א-מיני הוא אדם שאינו חש משיכה מינית - הוא יכול לקיים יחסי מין ויכול גם לא - אבל הוא עדין יהיה א-מיני. אני לא מסוגלת לדמיין לעצמי אדם א-מיני שיגיד משהו כמו "כבר X זמן אני בלי" אני לא יודעת כמה מזה מולד וכמה נרכש - כמו רוב הדברים בעצמנו - זה צרוף של השנים - סביר להניח.

Xylophone

New member
אבל

בכתבה כתוב שהוא לא חש משיכה מינית. הפסיק לחוש אותה. זאת לא התנזרות. השאלה היא עד כמה הכתבה אמיתית. שלגבי זה אני בספק רב. ואדם אכן יכול להפוך לא-מיני ולא לרצות יותר. דננו על זה המון בעבר והיה פה אפילו כמה אנשים כאלה בפורום.

p019

New member
הכתבה לא ברורה

כמו שאמרת, קשה לדעת מהכתבה מה בדיוק הסיפור, אבל זה נשמע ארבה יותר כמו עינין של בחירה מאשר להפסיק לחוש משיכה מינית. עם כל הדיברים על "החלטנו שמין זה רע". זה מזכיר יותר דברים של מתנזרים ולא של א-מיניים. כמו כל העיניין שזה של טרנד. א-מיניות אינה טרנד. אולי זה טרנד לדבר על זה, אבל אם מישהו טוען כי הוא א-מיני כיוון שזה טרנד - אז אני לא ממש יעמין לו שהוא א-מיני. כמו שאדם שיחליט לצאת עם אנשים מאותו מין רק כי הוא חושב שזה טרנד - אינו הומוסקסואל. (אני חושבת ההגדרה - אדיוט יותר מתעימה
). וגם לא הבנתי למה ברור שהם לא התחתנו עם רב. זאת אומרת - הם בהחלט לא חייבים, בדיוק כמו כל זוג אחר בארץ - אבל למה הכתב חושב שזה שהם א-מינים אומר שהם לא יכולים להתחתן חתונה רגילה. מה הוא חושב - הרב יבקש לבדוק שהם באמת "מממשים" את הנישואים שלהם עלפי ההלכה? לא יודעת, כתבה מוזרה. מה זה גם הפורום הזה שהם תענו שהם ניפגשו דרכו? וכל ה"א-מיניים" בחתונה? הלוואי ובפגישת פורום הבאה שלנו נצטרך אולם חתונה כדי להכלס אותנו
. אבל כמובן - זה עוד כתבה ועוד פירסום - וזה כמובן טוב מעוד

אולי יש אנשים כאלה באמת

אישית פגשתי שני סוגים של אנשים, אלו שיש להם משיכה מינית ואלו שאין. אולי הגיבור של הכתבה היה מדחיק, מישהו שבשבילו סקס היה תחביב סתמי בשביל להרגיש חברתית שהוא בסדר, אבל הוא לא רצה את האקט עצמו. או שהוא איזה מקרה מהסוג שאני לא מכירה, גם זה יכול להיות. או שהכתב בדה אותו ממוחו הקודח אחרי שראה את המילה "א-מיניות" באינטרנט ורצה לכתוב סיפור על זה.

avi1283

New member
די

ברור שזה המצאה, אבל חוץ מההסבר לאמיניות שלו (שהוא לפתע איבד את החשק) זאת כתבה נחמדה וחיובית.

p019

New member
אולי זה רעיון

נמציא לעצמנו כל מיני אירועים ודברים שרק א-מיניים עושים - נעסה להם "סיכור עיתוני" ונשלח לעיתונים וכך ניצור עוד רעש מסביב לנושא.

queen helen

New member
ואולי זה באמת טרנד?

זה מה שהיה לקרין ארד להגיד בנושא. (ולמי שאינו יודע - קרין ארד פירסמה טור בשם "סקס והעיר הגדולה" שעסק בתנוחות, איברים ואביזרים, ובהחלט נפל ברמתו מהטור של קארי ברדשואו)

p019

New member
אולי חוסר עיניין במין זו טרנד אבל..

חוסר עיניין זה לא א-מיניות. איך לאזזל מישהו יכול לחשוב "ושאם אבין את צפונותיו אבין סופסוף גם את עצמי, את סוד הניהול של מערכת יחסים תקינה ואת משמעות הקיום."???? זה רק מחזק את הטענה הכללית שלי - אנשים מיניים לפעמים לא מסוגלים לזהות שמין זה לא יותר מתשוקה גופנית - ולא אחד ממסתורי העולם ....

avi1283

New member
רעיון טוב :)

עם הזמן גם אולי באמת יהיו ארועים וכבר לא נצטרך להמציא.

snoopytush

New member
תכבדו גם את הצד השני של המטבע

יש לי בעיה קצת עם התגובות שלכם. אני לא יודעת אם מה שכתוב בכתבה זה אמיתי או בדיה ואם זה טרנד או תופעה אבל אני מרגישה שאתם קצת יורדים חזק מדי על מי שמוצא בסקס עניין מעבר לאקט עצמו נניח רוחניות או מיסתורין. אני חושבת שכמו שאתם מוצאים בתחומים שלכם הנאה ואולי גם מעבר גם לאנשים שיש את זה יש אפשרות למצוא את זה בסקס. גם לי יש דברים שמפריעים בחלק המיני למשל חוץ מזה שאני אמינית אני לא ממש אוהבת שמתחילים איתי בנים ולפעמים זה מלחיץ אותי אם רואים בי אובייקט מיני או משהו כזה אבל אני מבינה ומכבדת מה שאנשים אחרים מוצאים בסקס בדר"כ כשזה באי עם ערך מוסף כמו אהבה. אז שוב לדעתי זכותכם לא לאהוב סקס ולמצוא בו מגרעות מפה ועד הודעה חדשה , כי זאת השקפת העולם שלכם, אבל תכבדו אנשים אחרים .

p019

New member
מכבדים

אני לא יגיד שלא כרה בפורום שדיברנו רע על מין באופן כללי - אם כי זה היה לרוב תגובה צינית על התגרות של מיניים. אבל בקישור הזה, אני לפחות לא ראיתי שום דבר שבכלל קשור למין - טוב רע או כלל לא משנה. - אלה בעיקר לשאלה האם הכתבה באמת עסקה בא-מיניים או במתנזרים - או אם בכלל הפרטים שבה אמיניים. באופן ככלי בפורום אין לנו שום דבר נגד אנשים מיניים. החברים הכי טובים שלי מיניים
(הלוואי והיתה אופציה אחרת). אני חושבת שאחת הסיבות שמידי פעם נכנסים לכאן אנשים מיניים ומתחילים לתקוף (ראי W7BFG) זה כיוון שיש אנשים שחושבים שבכך שאנו אומרים שאנחנו א-מיניים אנחנו אומרים שמיניים הם לא בסדר. זה ממש לא נכון. ואני בטוחה שרוב האנשים בפורום מסכימים איתי בנקודה הזו. ואני חושבת שבפורום שנועד עבור אנשים א-מיניים זה בסדר גמור אם מידי פעם נוציא קיטור על התמודדויות שיש לנו בעולם המיני שסביבנו - בלי שנצטרך להיות יותר מידי פוליטיקלי קורקט.

p019

New member
שורה שלישית מילה אחרונה - אמיניים מאמון ../images/Emo13.gif

למעלה