כתבה גדולה על נגני MP3 בידיעות

Aviad1987

New member
כתבה גדולה על נגני MP3 בידיעות

בחלק המחשבים שנמצא במדור הכלכלה יש כתבה גדולה על המלצות לנגנים. בנגנים עד 2000 שקל "הנבחר" היה הH10 עם 5 כוכבים וההצקה "הH10 כמעט חף מטעויות וניתן לקבוע כי מדובר בנגן הMP3 הטוב ביותר בשוק (מבין הנגנים המבוססים על דיסק קשיח)". בנגנים של עד 1000 שקל המליצו על הDIASONIC. אחלה כתבה

יאיר B

New member
מה, קישור לא מספיק כדי להקפיץ?

אז הינה אני אגכתוב כמה מילים רק כדי שזה יקפוץ לדף הראשון!

TheRealDeal

New member
DIASONIC?

מי שמע על החברה הזאת? רק לפי זה ניתן להבין מהכתבה שהם ממליצים ע"פ כמות הפיצ'רים ולא איכות... ישר אפשר להבין שזו חברה שמייצרת נגנים טחונים בפיצ'רים, וחיפוש בגוגל גם הראה שצדקתי בניחוש.. וכשקוראים את הכתבה רואים גם שכותב הכתבה לא מצא שום סיבה הגיונית לקנות את האייפוד שאפל.. גם אני לא מצאתי עד שראיתי בדיקות שנעשו עם מכשירים שמיועדים לכך לאיכות הסאונד.. אני יודע שאתם לא אוהבים שמעצבנים אותכם בפורום "נגני MP3" עם האייפודים הגרועים האלה.. אבל, זו המציאות, תגידו שהאייפוד הרגיל גרוע, אבל לשאפל יש איכות סאונד יותר טובה מכל הנגנים הניידים, וחיפוש קצר של הודעות שלי על זה ימצא למה... מצטער, אבל אני לא מוצא כלום בכתבה הזאת, סתם השוואה בין כמות הפיצ'רים בכל נגן.. אבל נגנים לא בוחרים כמו שבוחרים מוצרים בסופר ("המכונת קפה הזאת עושה גם קפוצ'ינו ובתוספת של רק חמישה שקלים, אז למה לא לקנות?") אז בבקשה.. לא לקנות נגנים ע"פ הכתבה הזאת, עדיף לשאול קודם בפורום (כמובן שאתם תקבלו את התשובה הבאה: iriver H10 לנגנים של 5 ו6 ג'יגה, H320/340 לנגנים של מעל 20 ג'יגה, ונגני פלאש - רק לא אפל ונגנים ג'נריים אז הנה, לא צריך להסתבך, בפורום נגני MP3 יפתרו לכם כל בעיה, לא צריך להגיע לכתבות לא מקצועיות בעיתון..

יאיר B

New member
הינה קישור לעוד כתבה מ-YNET

אומנם ישנה במקצת, אבל נראה לי שגם תעצבן אותך....

TheRealDeal

New member
הכתבה הזאת לא עצבנה אותי

בגלל שדברו לא יפה על האייפוד, אלא בגלל שהסקירה לא מקצועית בגרוש.. להשוות נגנים ע"פ כמות הפיצ'רים ולא על האיכות של הפיצ'רים זו טעות... צריך למצוא מסקרים יותר מקצועיים, כי להשוות את הנתונים הטכניים של נגנים כל ילד שלמד להשתמש באינטרנט יכול..

gt-master

New member
לא מקצועי לחלוטין>>>

מלא תעויות: בסוני SWN23 אין רדיו וכתב שיש. השאפל באמת כולל מעגל סאונד חדשני שנשמע עוד יותר טוב מכל איפוד אחר (מת לשמוע ולהשוות לנגנים אחרים),אבל לא נראה שהכתב באמת שמע אותו ורק פסל מחוסר פיצ'רים. הוא קורא ל ZEN MICRO זן כאשר ZEN זה השם הכללי של סדרת הנגנים מבוססי HD של CREATIVE,עלול לבלבל קונים. הסוני NWH3 עולה 1800 ולא מעל 2000

weird dust

New member
הוא גםלא מאזר הרבה דברים

כמו למשל שבזן אין באפר ראוי והוא מאוד ממליץ עליו. הוא סוקר גרוע מאוד ואני חושב שצריך לשלוח לוואי נט מכתב שיחליפו אותו. יש צורך במישהו רציני יותר שיסקור את הנגנים ולא מגיע לאיזה אחד שלא מבין כלום לבדוק אותם. הוא גם באמת ממליץ לפעמים על נגנים שאני ההיתי פוסל מהר מאוד ואני חושב שהאי פוד באמת נותן לפעמים דברים שאנשים מחפשים. כמו השופל שנותן איכות קול יותר טובה מכל הנגנים האחרים. הוא סיקר נגנים גדולים שברובם לא ההיתי בוחר כמו זן ישן מאוד שכבר לא מתאים לדור החדש כמו האי ריבר אי אודיו ארקוס אי פוד ושאר הנגנים. הוא מאוד לא מקצועי ובאמת עדיף לשאול בפורום

bitonano

New member
לדעתי את יותר מידי פאןבוי

של האייפוד... נכון הנגן די טוב, עושה את העבודה שלו כמו שצריך. אבל יש יותר טובים. אם היה לך אפשרות לבחור בין H320 לאייפוד דור רביעי המקביל לו היית בוחר באייפוד? אני לא! אם היה לך אפשרות לבחור במיני ולא בזן או בתוספת קטנה H10 לא היית לוקח משהו אחר חוץ מהאייפוד? בקשר לשאפל, הוא מעולה חוץ מדבר אחד שמאוד מפריע לי וזהו חוסר המסך שבו. כשאני משלם כמות כסף כזאת אני מצפה לקבל מסך עם הנגן וזהו חיסרון רציני מאוד, חוץ מזה הוא נגן מאוד איכותי מכל הבחינות. אני לא שונא את אפל, אבל יש יותר טובים. אשמח אם תכתוב את דעתך על זה. האם לדעתך אפל הם הכי טובים מבחינת תמורה?

gt-master

New member
99$ ל 512MB זה הרבה?

האיפוד שאפל דווקא זול וזה בגלל שאין לו מסך (חברה רצינית+סוללה נטענת+סאונד איכותי ביותר+נפח גדול) לי יש IRIVER IFP790 עם 256 מגה שעולה בארץ כמו השאפל 512MB . מסכים שזה נראה בלתי הגיוני נגן כזה ללא מסך וללא אופציות מינימליות כמו שינוי סאונד(איקולייזר) מזל שהם שמו פתח לאוזניות

TheRealDeal

New member
בעע כמה הודעות נמחקו לי היום?!

רשמתי מקודם תגובה רצינית יותר, אני אכתוב שוב אבל אני אקצר אותה בקצת.. H320 מול אייפוד - הייתי לוקח H320, בעיקר בשביל לראות איך אני מסתדר עם כל הפיצ'רים ולבדוק עד כמה הם שימושיים. H10 מול אייפוד מיני - כנראה H10, מהסיבה שהייתי לוקח H320, אבל אין לי עניין בנגני מיני לסוגיהם, הנפח שלהם לא מספיק גדול בשבילי. gt-master כבר רשם על השאפל מה שאני רציתי לרשום, אז אני לא ארחיב... ושוב, הכתבה הזאת לא עצבנה אותי בגלל מה שהם רשמו על האייפוד, פשוט אני יודע על האייפודים הכי הרבה, אז רשמתי את התגובה בקשר למה שהכתב רשם על האייפוד שאפל. אפל הם האחרונים מבחינת התמורה לכסף, אבל הנגנים שלהם פשוטים, יפים ונשמעים טוב, הם בעיקר טובים לעשות פוזה על החברה. בעיקרון, היום, אם מישהו היה מציע להחליף את האייפוד שלי בכל DAP שקיים בשוק, יהיה לי קשה לבחור בין X5 לריו קארמה, ובלי התחכמויות שאפשר למכור את הX5 ולקנות 2 ריו קארמה
פשוט 2 הנגנים האלה יתאימו לי יותר מכל נגן אחר..

weird dust

New member
אני חושב שלכל אחד מתאים נגן אחר

יש אנשים שצריכים נוחות וקלות שימוש ולא פיצ'רים. זה דבר שאפל הכי טובים בו. יש אנשים שצריכים שם, אני מכיר אחת שקנתה איפוד בשביל השם. זה בדיוק הסיבה שיש לה נעלים כאלו ומכנסיים כאלו. אני חושב שהאייריבר לא בכלל ואני מרוצה ממנו מאוד. יש פיצ'רים שאני יותר משתמש בהם ויש כאלו שפחות.

אה בתור אחד שיש לו את אחד מהנגנים..

האלה אני אוהב את שלי מאוד ולא הייתי מחליף אותו ב h10 או ipod אולי אין אותו לילדים מהפורום אבל הנגן מעולה ויש סקירה עליו שאני עשיתי שמו sony nw-hd3 באמת נגן טוב ואם מישהו רוצה נגן רק למוזיקה קטן חמוד וקל להפעלה עם הרבה ג'יגה והרבה שעות שמיעה לכו על זה אני לא קניתי אותו בכל כך הרבה ש"ח

DrLecter

New member
מה שמוזר זה...

שהם אמרו שלאייפוד שאפל איכות סאונד נחותה ביחס למתחרים בשוק. ולפי מה שאני יודע יש בו את האיכות ה-כ-י טובה מבין כל האייפודים כי הוא הדור הכי חדש עם הסיסטם החדש שאפל התקינו לא כן?

TheRealDeal

New member
כן כן..

יש בו מגבר PUSH&PULL שמבצע באופן מושלם כמעט את מה שהוא אמור לעשות, המגבר שונה מהמגבר שונה מהמגברים שמשתמשים בהם על האייפודים האחרים, ואין *עדיין* עוד נגן שמשתמש במגבר כזה, זה היה ניסיון של אפל, ומסתבר שדיי מוצלח גם.

למעלה