כתבה די מעודכנת על מי נשאר בDirectv

darklighter

New member
כתבה די מעודכנת על מי נשאר בDirectv

ומי יעזוב, ומי מתנדנד... אני אישית די מרוצה. אלה שחשובים לי נשארו. אבל אני לא מרוצה שאין לי איך לראות את הפרקים
והכתבה (
כמובן): http://www.soapcentral.com/ps/news/2007/0716-directv_cast.php

darklighter

New member
../images/Emo41.gifעלילת הפרק של יום ב' ה17 בספ'../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

http://www.soapcentral.com/ps/recaps.php?soap=ps&day=mon

darklighter

New member
../images/Emo41.gifוקצת פחות חופר-של יום ג' ה-18../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

http://www.soapcentral.com/ps/recaps.php?soap=ps&day=tue

darklighter

New member
הווו תודה לאללללללל../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

פוקס מת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111 הגיע הזמן שניפטר מהיצור המיותר הזה!!!!!!!!!! ונראה לי שזה סופי כי השחקן לא חתם וגם אין לו עלילה חשובה יותר בסדרה...ובסוף לא החתימו את האזמי הלא קשורה לחיים ההיא עם האחיינית ה"אילמת" שלה... ממה שהבנתי גם השחקן של מיגל לא חתם אבל אני מאמינה שהם פשוט יביאו מיגל 3 שיהיה יותר גרוע משני הקודמיםXD אמממ... ואית'ן- תרזה-ג'וליאן לא נשמע מעניין.... והקטע עם הצ'יפ של פנסי חולני...אבל מעניין לראות מה אליסטייר יעשה עם זה...

darklighter

New member
תרגום לחלק המעניין (טאבי דההה)../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

טאבית'ה וקיי הולכות למרתף לחפש את אנדורה ומיגל, אבל המרתף לא נשאר כפי שהיה. הבנים מהמרתף נעלמו ביחד עם מיגל ואנדורה. טאבית'ה מזמנת בכישוף מרטימי כדי להרגיע את העצבים שלה, אבל קיי לא במצב רוח לשתות, אז היא מזמנת קצת גלידה. טאביתה מחליטה להשתמש בBoogle , דרך אלטרנטיבית לחפש בגלקסיה וביקום, על מנת למצוא את אנדורה ומיגל. היא מגיעה למסקנה שלא יהיה לה מזל כיוון שהכוחות האפלים יארבו להם. קיי דואגת למיגל כי הוא בן תמותה. היא חושבת שהוא לא ישרוד, אבל אנדורה איכשהו תהיה בטוחה. גם טאבית'ה וגם קיי הרוסות מכך שהחיפוש יצא ריק. שתיהן מתחבקות ומנחמות אחת את השניה. (AWWWWW
) אה ופוקס נורה ואזמי וויקי בכו עליו. (אמרתי את דעתי בתגובה לפרק של ה18)

עוד כמה שאלות ../images/Emo58.gif

קתרין עוד נמצאת? או שהיא עזבה עם האבא של תרזה, מיגל ושות'? ג'סיקה התחתנה עם ספייק? כתוב באתר שויטני מצפה לעוד ילד, זה נכון? הילדים של תרזה איתה או עם גוון? והיא התחתנה 4 פעמים. גאד. זנזונת LOL

darklighter

New member
תשובות../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

קתרין כבר לא בסדרה היא נעלמה יחד עם מרטין נראה לי חזרה לניו מקסיקו או שסתם לא מראים אותה כי היא לא מעניינת... ג'סיקה התחתנה כבר מזמן עם ספייק ובינתיים היא כבר הספיקה להיכנס ממנו (?) להריון והוא הספיק לקבור אותה חיה והספיקו להוציא אותה משם אממ ועכשיו מראים את ספייק הרבה בעיקר יחד עם שרידן שמנסה להוציא ממנו את המידע על מקום הימצאו של מרטי אחרי שראתה וידאו בו הוא חי... וג'סיקה נעלמה.... אני לא בטוחה אם היא חתמה לדירקטיוי... כן, ויטני מצפה לעוד ילד מצ'אד היא גילתה על ההריון וסיפרה לצ'אד וקצת אחרי זה היא גילתה שהוא בגד בה עם וינסנט והם התגרשו וכמה פרקים לפני הסוף הוא מת מיריה של אליסטייר ובינתיים וויטני החליטה לעזוב את הרמוני ולפתוח דף חדש היא והילדים (לא החתימו אף אחד מהראסלים לדירקטיוי חוץ מאיב ראסל...וינסנט כרגע במחבוא אבל אני מאמינה שימצאו אותו מתישהו). הילדים של תרזה- ליטל אית'ן אצלה כי אית'ן עדיין לא יודע שהוא אבא שלו וג'יין אצל גוון.... ועכשיו גם לגוון יש תינוק חדש...הסבירו את זה שאחרי שגוון עזבה את אית'ן היא פיספסה מחזור ואז גילתה שהיא בהריון...ועכשיו אית'ן אומר שהתינוק משנה הכל ויש סיכוי שיחזור לגוון... ותרזה עכשיו לא מתכוונת לספר לו על ליטל אית'ן למרות שפילאר מנסה לשכנע אותה... ולשאלה החשובה- בינתיים לא מצאתי דרך להשגת הפרקים...ואגב בניגוד לשמועות הם בסוף לא מעלים את הפרקים לאתר של NBC.com
ועכשיו הסדרה עוברת לערוצים נידחים גם בארה"ב וגם בקנדה אז יותר קשה להשיג את הפרקים...

תודה ../images/Emo58.gif

שינו לגמרי את הדמות של תרזה. אם, עד הפרקים שאנחנו ראינו, הייתה לה הזדמנות, היא הייתה רצה לספר לאיתן כדי שהוא יהיה שלה! עכשיו היא לא מוכנה לגלות לו שהילד שלו? מה קרה לה?! איפה הסטוקרית שהכרנו?

darklighter

New member
עניתי לך בהודעה השנייה../images/Emo8.gif../images/Emo190.gif

אם היה לך איך לראות, היית רואה?

למעלה