כתבה- "הערצה עיוורת"

PURPLE CHICKEN

New member
כתבה- "הערצה עיוורת"

אני בטוחה שכל מי שנמצא בפורום הזה, נמצא כאן מסיבה ברורה- הוא מעריץ / אוהב את התאומות אולסן! לא? הכל טוב ויפה, ובאמת אין לי ואני בטוחה שלאף אחד אחר בעיה עם זה, אבל הבעיה מתחילה כשההערצה הזאת לתאומות, הופכת לקצת יותר מהערצה... כשהאהבה הופכת לאובססיה , או במילים אחרות - ל"הערצה עיוורת"! למה אני מתכוונת? לפעמים , כמו על כוכב אחר ואפילו בתדירות הרבה פחות גבוהה, כותבים בעיתונים רכילויות לא כל כך נחמדות על התאומות.... עכשיו, המעריצים האובססים שלהן, יתעצבנו מכל שטות קטנה שיכתבו עליהן, אפילו אם זה נכון, רק שזה יוצר עליהן רושם רע... ועכשיו את האמת- אתם באמת חושבים שמרי קייט ואשלי לא רואות את הרכילויות האלה? בטח שהן רואות! ואתם באמת חושבים שזה כל כך מפריע להן? לא! אני לא אומרת שזה לא אכפת להן אבל אני בטוחה שהן יודעות שזה חלק מתפקידן כ"כוכבות"!! הן לא יכולות לעשות שום דבר נגד זה, ואם הן חכמות, הן פשוט יתעלמו מזה וייקחו את זה בהבנה ובצחוק! וככה גם המעריצים צריכים לעשות! עוד דבר- אני בטוחה שמרי קייט ואשלי שמחות שיש להן הרבה מעריצים, ואוהבות את המעריצים שלהן, אבל אני לא ממש בטוחה שזה היה כל כך משמח אותן אם הן היו יודעות שהמעריצים שלהן רבים ומתווכחים בגללן!! לא? אני גם חושבת שהן לא בדיוק שמחות כשהן רואות ילדה בת 12 עושה דיאטה כסאח רק כדי להיות "יפה ורזה כמו התאומות אולסן"!! הן בטח רוצות שיעריצו אותן- אבל שלא יעשו דברים קיצוניים! בגללן! יש מעריצים שלא מוכנים להודות בזה שמרי קייט ואשלי הן בסך הכל בנות אדם! הן עשויות מבשר ודם בדיוק כמוני, כמוכם, וכמו כולם! אני לא יכולה להגיד את זה בתור עובדה, כי אני לא מכירה אותן אישית, אבל אני בטוחה שגם להן יש בעיות משלהן! כי הן לא מושלמות! למה? כי אף אחד לא מושלם! אין כזה דבר! ותאמינו או לא- אבל כסף, תהילה ופרסום- אלה ממש ממש לא הדברים הכי חשובים בעולם!!! אני לא יודעת אם הן היו נותנות לכן כזה מסר, אבל זה מסר שאני רוצה שכולם פה יראו ויזכרו טוב טוב...- אל תשאפו להיות מישהו מסויים, אל תשאפו להיות כמו ___.... תשאפו להיות כמו עצמכם! הכי טובים שאפשר! כי בחברה של היום- לא נותנים לאף אחד להיות כמו עצמו- כולם צריכים להיות כמו כל השאר- כי רק אז אתה מגניב! רק אז אתה מקובל! אז שימו $%^ על כולם- ופשוט תהיו מי שאתם ומה שבא לכם!!! אז זהו... אני מקווה שאהבתם את מה שכתבתי.... ושלא הרגזתי אף אחד!! ומוטי- אתה מוכן להוסיף לכתבות? תודה!

Nomero Uno

New member
וואו!!!

פשוט נהדר! מסכים עם כל מילה לגבי ההערצה עיוורת אני רק מקווה שלמרי-קייט ואשלי באמת אכפת מהמעריצים כמו שאת מתארת את זה והם לא סתם כלים בשבילן רק כדי להתעשר. אבל סך הכל מאמר נפלא! חשבת פעם לכתוב לעיתון?

PURPLE CHICKEN

New member
תודה... ../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

דבר ראשון- תודה על כל המחמאות! זה ממש מחמיא לי!
וגם אני מקווה שלמרי קייט ואשלי באמת אכפת מהמעריצים...
בקשר לעיתון- האמת שלא ממש... אף פעם לא חשבתי על זה... וגם אם כן, לא היה לי מושג איך להתחיל, ואני לא בטוחה שבכלל היה לי זמן לזה... אבל אתה יודע מה- אני באמת אחשוב על זה!
תודה שוב! ולכל השאר- תגיבו!! למה נראה לכם שכתבתי את זה? חחחח....

motib4

New member
עלה המאמר ../images/Emo45.gif

אכן מאמר טוב ויפה. את מעוניינת בטור במאמרי הפורום?

omerikoosh

New member
וואלה ?! אחלה כתבה !!!

הכתבה ממש ממש ממש יפה !!! פשוט מ=ה=מ=מ=ת !!!
אני חושבת שיש לך כישרון לכתיבה אדיר ואת באמת צריכה לעשות איתו משהו , אם זה יהיה עיתון כמו שיוני אמר או כל דבר אחר ... את ממש
כשרת ( מוכשרת ) =] כל הכבוד

אולי אני..

אולי אני יכולה לכתוב טור שבועי?? אני יודעת לכתוב ממש טוב (אני לא ממש מראה את זה בפורום) ויש לי הרבה נושאים לכתוב עליהם....תענה לי... נ.ב אין לי שגיאות כתיב... ויש לי זמן...

יפה!!!

זאת כתבה ממש יפה.... כל הכבוד
אני בטוחה שהשקעת בזה הרבה מאמץ ומחשבה, כי זה קשה לכתוב דבר כזה במחיוד כמעריצה של התאומות אולסן.... אז שנית, כל הכבוד
ה
הוא שלך! דבר שני-זה ממש יפה שזהו פורום דעות, כל אחד כאן מביא את דעותיו, אם לטוב או לרע, אם זה נגד התאומות או בעד. זה לא פורום רק של מעריצים שלא מסוגלים להגיד שהתאומות לא מושלמות, אז זה פורום ממש יפה....אבל תמיד אומרים שאם מישהו כותב דעה כלשהי שלא מוצא חן בעיניו שלא יכתבו, אז זה נכון! מותר להגיב לדברים שאתה לא אוהב, זה כל הרעיון של פורום... מדברים, שואלים, מתווכחים לא להגזים ולא לכעוס ממש על מי שכתב את הדברים האלה, אב ללהגיב להוציא את הרגשות החוצה נגיד לא אהבתי את הכתבה(סתם דוגמא כי לפי מה שראיתם למעלה אני כן אהבתי ועוד איך!) אבל נגיד ש...לא אהבתי והיו אומרים לי לא להגיב אז זה לא טוב כי צריכים להביע את עצמינו...לא בכעס יתר אבל במידה מסוימת זה כל הרעיון-לא רק להגיד אשלי ומרי-קייט חמודות אשלי ומרי-קייט מתוקות וכו´ תגיבו גם על מה שאני כתבתי פליזזז נ.ב חומר למחשבה, וגם למחשב...

PURPLE CHICKEN

New member
לכולם!!! ../images/Emo24.gif

דבר ראשון- תודה לכל אלה שהגיבו על המחמאות!!
למוטי- בקשר לטור קבוע... אמממ... אני אגיד לך את האמת- אני ממש אוהבת לכתוב את הכתבות האלה אבל יש בעיה אחת- אני לא בטוחה שיהיה לי זמן או כוח לכתוב כתבה חדשה כל שבוע... מה גם שאני לא חושבת שיהיו לי הרבה נושאים לכתוב עליהם... שזאת בעצם הסיבה העיקרית!
אם אני יכולה לכתוב טור כשכל כתבה בזמן לא מוגבל - אז אין בעיה!! ואם לא... אז לא...
ולכל השאר- נעלבתי! נורא מעט הגיבו!
אמנם אלה שהגיבו היו מוווושלמים (
) אבל עדיין... אני ממש אשמח עם עוד אנשים יגיבו!!! תודה רבה!!

motib4

New member
../images/Emo45.gif

אוקיי. אז אני אמשיף להכניס את הכתבות (ואני מקווה שיהיו עוד
) לקטגורייה הראשית.

מרי kate

New member
כתבה מאוד מאוד

טובה!!!!!!!!!
ממש כתוב יפה ומעניין. תמשיכי כך! למרי קייט ואשלי ממש אכפת מהמעריצים והם אוהבות אותם! אמן של התאומות סחבה אותן לאודישין של "צער גידול בנות", והן לא התרגלו לחיים אחרים חוץ מחיי "כוכבת". אפשר להבין אותן אם הן סנוביות או מרימות ת´ראש. הן ממש לא יודעות מה זה חיים רגילים של ילדה רגילה. ובקשר לכתבה היא ממש יפה! צודקת בכל מילה שאת אומרת ואני מסכימה איתך בהכל!!!!!!!!!!!!!!! מחר חופש! יש!!!!!!!!!!!!!! שנה מתוקה כמו
ב-

|כןואו!!!! , זה פשוט מקסים!!!!!!!!!

רציתי תגובות הנה קבלי אחת ממני! זה אחלה וממש מעניין לקריאה , אני אוהבת לקרוא כתבות איכותיות וזה אכן עונה על הדרישות שלי חחחחחח באמת אחלה המשיכי כך!!!!!!!!!!!

קמי1

New member
את יכולה ליהיות כתבת בפנאי פלוס

ללביקורות ח סתם עלי והצליחי!

ChEnmka

New member
זה קצת מזכיר את סטן.. השיר...

את די צודקת.. בשום דבר ובשום הקשר אסור להפוך לחולני כזה.. כל הכבוד שמישהו סוף סוף אמר את זה...!

PURPLE CHICKEN

New member
תודה לכולם!! ו...

שנה טובה!!!!
ולא משנה איך אוכלים את התפוח...
תזכרו לטבול אותו בדבש!!!

PURPLE CHICKEN

New member
וואלה.....

לא חשבתי על זה עד עכשיו... כאילו עד ששמתי לב שאת כתבת את זה...

למעלה