כתבה וביקורת על יוסי ב"פנאי פלוס"!

כתבה וביקורת על יוסי ב"פנאי פלוס"!

אני רותח פשוט על חגי אוזן - מבקר המוזיקה הפוץ של פנאי פלוס. "הבעיה היא שהאלבום ברובו מורכב משירים שיוסי כתב לעצמו" הכי הרתיח אותי - כיוצר לאזולאי יש עוד הרבה מה ללמוד עד שיוכל לשאת על כתפיו אלבום שלם פרי יצירתו" - איך אפשר לכתוב את זה? הרי זה ברור שאנשים מתרגשים ושמחים מהשירים שיוסי כתב באלבום, התגובות כ"כ מפרגנות מאנשים, ועובדה שה"שירים שהוא כותב לעצמו" או אלה שהוא מקדיש למשפחה שלו, הם אלו שהופכים ללהיטים. הדואט עם יואב יצחק - "שיר חביב בהחלט" - מי קבע??? אתה???!?!?!? הדבר היחיד שהסכמתי זה להוריד את "כסף". חוץ מזה יש כתבה של 2 עמודים, כשיוסי נכנס ע"י הנ"ל לקטגוריה של "קול אה-לה סקעת מויאל". איך אפשר בכלל להשוות את הרמה לכוכבים הנולדים? זה בכלל לא הליגה שלו. השוואה מיותרת ומרגיזה. אני יושב כאן בתחנה מרכזית..קניתי את העיתון והייתי חייב לכתוב לכם, אז מי שיכול לסרוק, כדי שכולם יראו, זה יהיה אחלה. שיהיה לכם יום מצויין!

ניר86

New member
איזה גנים של מרוקאי

אל תתעצבן מי זה בכלל הפלוץ הזה שכתב ביקורת כולנו יודעים באמת מה יוסי שווה ! יום אחד הוא עוד יאכל את הכובע אני בטוח במיליון אחוז

i D a N 16

New member
מה אני אגיד לך אריאל?

אם יוסי לא יעבור בדרך לפסגה את כל הכתבים הממורמרים האלה שלא מקבלים בלילה מהאישה,אז הצלחתו תהיה פיקטיבית. בוא נסתכל על זה ככה "מדברים עלייך-משמע אתה קיים" לשלילה או לחיוב. בקשר לכתבה-לא קראתי אותה (אני אשתדל לסרוק אותה) עדיין,אבל בהחלט משתמע שהיא מרגיזה. נו,בטח שיוסי כתב את השירים לעצמו,אז בשביל מי הוא יכתוב? בשביל התחת המקומט שלו? יש בורות מסויימת אצל הכתבים שאוהבים לקטלג אנשים לפי שמם או סגנון המוסיקה שהם עושים,ולהוריד מערכם. בקשר לשני ההראלים-זה באמת מרגיז. כי עם כל ההכבוד,כן? אבל שתי בובות הפורצלן האלה למדו לשיר מיוסי,ואפילו מר סקעת סיפר זאת בהשקת הדיסק של יוסי. שני יפי הבלורית יכולים לחכות ליוסי בסיבוב,כי עם כל הכבוד כל מה שמעריצותיהן (גיל ממוצע-13) מוצאות בהם זה בייבי פייס ועוד כל מני מניירות.

וואו וואו תירגע אריאל..

כולה ביקורת אין מה להיתעצבן... כמו שאתה הסכמת להוריד את כסף,יש אנשים שלא היו מסכימים איתך והוא אמר שהדואט חביב-זכותו לחשוב ככה לא?הוא חושב שזה חביב אתה חושב שהוא מצויין/גרוע.. לא הסכמתי איתו גם בקטע שהוא אמר שיש לו עוד מה ללמוד (תאמת...הוא די צודק עכשיו כשאני חושבת על זה..זה נכון לגבי כולנו...תמיד אנחנו לומדים עוד ועוד דברים לא ככה?) מה שבאמת לא הסכמתי איתו זה שהוא אמר שזה בעיה שהוא כותב את כל השירים בעצמו..מה הבעיה בזה?ההפך זה טוב שהוא כותב ועושה הכל כמעט בעצמו.. הוא לא סתם פרצוף יפה וטוב שכך

orianush

New member
אני מסכימה עם ניקול

האמת שאני לא אהבתי כל כך את הדואט עם יואב יצחק.. כל אחד והטעם שלו.. ובקשר לזה שהוא כותב לעצמו זה פשוט מעולה!!! והוא גם מצליח להוציא בזה דברים יפים.. זה לא שהוא פשוט כותב לעצמו בשביל הפוזה ויוצאים לו שירים כמו של גולן מ"אהבה מעבר לפינה" חח.. ובקשר להראלים.. אני לא מסכימה עם מה שאתם אומרים.. כאילו ברווווור שהם לומדים המון המון המון מיוסי ובקשר למויאל אני יודעת שהוא לומד ממנו הרבה ומעריך אותו מאוד.. אבל בכל זאת אי אפשר לשלול אותם ככה.. תראו בקשר לסקעת אני לא ממש יודעת אבל שירים של מויאל שמעתי והרבה והוא גם מוכשר ביותר אז זה לא ישר לשלול! כי שמתי לב כבר כמה פעמים שאתם ישר מזלזלים בהם וזה לא נכון

../images/Emo6.gif איזה שיר מעפן יש לגולן..

בחיים לא שמעתי שיר כ"כ גרוע.. שומעים שהם חיפפו במילים ובמוזיקה בכלל...וגם הקליפ עלק שהם צילמו גרוע.. לפחות היו מנסים להשקיע קצת יותר באיזה שיר עם איכות הקלטה יותר טובה

אף פעם לא אהבתי את החגי הזה../images/Emo46.gif

ועכשיו עוד יותר פחות... הוא פשוט מטומטם, אבל באמת! והוא לא יודע כלום! רק להעביר ביקורת... נראה אותו כמו יוסי
שיתפגר.

אתם מתעצבנים על כלום../images/Emo3.gif

בלי קשר למה שכתבו או לא כתבו אתם שוכחים לפעמים שלכל אחד יש דעות משלו ולכל אחד מותר לאהוב את מי שהוא רוצה ולהגיד מה שהוא רוצה ואין מה לעשות, במסגרת העבודה שלו כמבקר מוסיקה, חגי החליט לכתוב שהוא לא במיוחד אהב את האלבום- זכותו! ולדעתי אתם כועסים על כלום! הטעם שלכם זה יוסי והטעם של חגי זה מישהו אחר-וזה לגיטימי לגמרי ככה שאתם לוקחים דברים יותר מדי ללב לדעתי

שלא יאהב, מה אכפת לי?

אני מכבדת דעות של אחרים! אבל הוא לא צריך למתוח ביקורת על כל אחד, ולכתוב את כל השטויות שהוא חושב בעיתון
כי הכל זה הדעות המטומטמות שלו! ואת אף אחד זה לא מעניין!

אריאל נשמה תבין משהו

כל המבקרים הם אנשים מתוסכלים מבקר קולנוע הוא איש קולנוע מתוסכל מבקר מוזיקה הוא איש מוזיקה מתוסכל וכ"ו.... אז שיקפצו

תקשיבו.... תקשיבו....

אתם יודעים שאני תמיד תמיד תמיד כותב כאן ש"על טעם וריח..." במיוחד כשיש דילמות כאלה כאן (ויש). ההודעה באמת נשמעת כאילו עוד שניה הלכתי לרצוח את חגי, אז...זה היה בבוקר, קניתי את העיתון, קראתי את הכתבה שהיתה לא רעה ונחמדה מאוד,אבל פתאום בצד קלטתי את הביקורת,ממש הופתעתי! כי זה ממש נימה אחרת מהכתבה, ומה שעצבן אותי זה שחגי אמנם הביע את דעתו, אבל חלק מהדברים היו נשמעים כאילו "לחפש בכוונה", אתם יודעים למה אני מתכוון. כנראה שקשה לפרגן לאלבום כ"כ מוצלח - בדומה לאבלום של מירי מסיקה וטובים אחרים. אוריאן - בקשר לנולדים- אני אוהב אותם, מכיר אחד מהם , לא מזלזל,הם זמרים מעולים, רק חושב שיוסי במקום אחר לגמרי, מקום שלא ניתן בכלל להשוואה,אם זה בהגשה, ברגש, בבגרות וכד', אבל ,שוב,איך אמרנו? זו דעתי בלבד, אז אני אשמור אותה לעצמי,הרי הפורום הזה סה"כ נועד בין היתר,כדי שכל אחד יביע את דעתו...(אז מותר לי:) אבל מה לעשות, תראו את מירי מסיקה - נקטלה באכזריות והנה, היום היא במקום ראשון.

אומנם למירי יש קול ענק אבל..

שירים מאוד מפגרים ומשעממים לדעתי..וזה חבל.. אם היו לה שירים יפים כאלה כמו של יוסי אז זה היה יותר טוב..

ניר86

New member
מירי מסיקה מדהימה

יש לי את הדיסק שלה באמת אחלה דיסק אני מאוד אוהב את מירי וכמו שההצלחה הגיעה אליה גם ליוסי היא תגיע

למעלה